10 Ocak Haberleri
SON DAKİKA

10 Ocak Haberleri

Başkan Hasan Arslan, gazetecilerle bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede ki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Balıkesir basınına teşekkür etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü onuruna, Onhann Asya Termal Otel’de akşam yemeği programı düzenledi. Programda konuşan Başkan Yılmaz “Yaptığımız işlerin ardında hep siz varsınız. Kiminiz bizimle birlikte dolaşıyor, kiminiz ekran başında takip ederek haberlerimizi yazıyor.” dedi.

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

GAZETECİLER VE PROTOKOL ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Öğretmenevinde bir kahvaltı düzenledi.

Şarlatanlara Karşı İlkeli ve Dik Duruş Bekliyoruz

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü mesajında, sosyal medyadaki bilgi kirliliğine karşı tek güç kaynağının gazeteciler olduğuna dikkat çekerek 10 Ocakların bayrama dönüşmesi için sorumlu ve ilkeli gazeteciliğin desteklenmesini, iyiyle kötünün, güzelle çirkinin ayırt edilmesini beklediklerini hatırlattı.

Vali Ustaoğlu: “Gazetecilik Milletimizin sesi, vicdanıdır”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali İsmail Ustaoğlu; “Basın, demokrasinin ve toplum hayatının önemli ve etkili bir denetim organı olması sebebiyle, kamu düzeninin vazgeçilmez temel unsurlarından biridir” dedi. 

Başkan Yılmaz Balıkesir Basınıyla Yemekte Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir’deki basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Karesi İyi Parti Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

10 Ocak çalışanlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı olarak, Belediye Meclis Üyesi Metin Özpınar ve İlçe Yöneticileri Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundular.

Canbey: "Amacı Habercilik Olanlarla , Araç Olarak Kullananlar Ayrılmalıdır"

Kendisi de gazeteci kökenli olan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Canbey mesajında:"İnanıyorum ki amacı gerçekten habercilik olanlar ile haberciliği araçsallaştıranlar ayrıldıkça medya kuruluşlarımız asli fonksiyonlarını icra edecek; ülkemizin demokrasi standartlarının artmasına, kalkınmasına, güçlenmesine katkı sağlayacaktır" dedi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KALEMİNİ SATMAYAN ONURLU GAZETECİLERİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Çalışan Gazeteciler Geleneksel Kahvaltıda Bir Araya Geldi…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Balıkesir Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonuyla bir kahvaltı düzenlendi.

Başkan Arslan, Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla yapılan toplantıda buluştu.

Ekrem Başaran: “Basınımız, Demokrasimiz ve Milli Değerlerimiz İçin Büyük Bir Önem Arz Etmektedir.”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Vali Hasan Şıldak’ tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet, Çalışan Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir kahvaltı verildi.