Abd Haberleri
SON DAKİKA

Abd Haberleri

BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ’NİN MİSAFİRLERİ ERASMUS ÖĞRENCİLCERİ OLDU

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli; Polonya-Danimarka ve Portekiz’den gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylülümüze, Balıkesirimize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

ALGEM REKOR KIRDI

Balıkesir’de örneği olmayan ve Türkiye’de örnek gösterilen Altıeylül Belediyesi, ALGEM bünyesinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam ediyor. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi (ALGEM)’de çocuk üniversitesi, üniversite hazırlık kursları, başarılı olan kadınlara mikro finans şubesi vasıtasıyla faizsiz kredi desteği ve ayrıca 7 yıl içerisinde toplamda 50 bin aileye yardım eli uzatıldı.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon kapsülü dünyaya döndü!

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Axiom-3 ekibini taşıyan Dragon kapsülü, ABD'nin Florida eyaleti açıklarında okyanusa iniş yaptı.

Vali Ustaoğlu'ndan Altıeylül'e Ziyaret

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Altıeylül Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Altıeylül Belediyesine bağlı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi binasında bulunan birimleri gezen Vali İsmail Ustaoğlu sonrasında Altıeylül Belediyesince yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri içeren sunumu izledi.

İlköğretim Haftası Törenle Başladı

2023-2024 Eğitim –Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama programı yapıldı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda yapılan etkinliğe Vali İsmail Ustaoğlu Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, Garnizon Komutanı ve 9. Ana Jet Üs komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başsavcı Abdulkadir Akın, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Okul yöneticileri ve öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kendi Kendine Yeten Belediye - Altıeylül Belediyesi

Göreve geldiği günden bugüne kadar ‘Sosyal Belediyecilik’ ve ‘Eser Belediyeciliği’ anlayışıyla hareket eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül’e kazandırmaya devam ediyor. Belediye’nin kendi imkânlarıyla yapılan GES (Güneş Enerji Santrali) faaliyete geçtiğinden bugüne kadar enerji üretimiyle; Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi, Hasan Can Kültür Merkezi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nin yarı olimpik yüzme havuzunun elektrik faturaları GES ile mahsuplaştırılarak ödenmekte.

Altıeylül Belediyesi’nden Bir Değerli Eser Daha

Sarı Hoca olarak bilinen Mehmet Ruhi Turan’ın vefatının 42. yılında Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde bir araya gelen misafirler Sarı Hoca’yı yâd etti. Altıeylül Belediyesi Kültür Yayınları tarafından hazırlanan kitap Sarı Hoca’nın yaşamını anlatıyor.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU BALIKESİRDE

Öztaylan: “Kandille İş Tutan Chp’li Kılıçdaroğlu’ndan Milliyetçi Olmaz”

28. Dönem Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur çalışmaları kapsamında temaslarına Erdek ile devam etti. Erdek Ak Parti İlçe Teşkilatı ile MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay ve parti yöneticilerinin de katılım sağladığı ziyaretler Alevi Kültür Derneği ve Gümüşhaneliler Derneği ile başladı. Erdek’de misafir edilen depremzede aileleriyle de bir araya gelen Öztaylan, Ocaklar, Narlı ve Çakıl mahallelerinde de vatandaşlar ile buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istedi.

En Değerli Hazinemiz Gençlerimiz

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği programda Altıeylül’de öğrenim gören tüm lise son sınıf öğrencileri kişisel gelişim uzmanı Abdülkadir Özbek ile bir araya geldi.

KARESİ BİLSEM GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Aslı Ece Yılmaz ve Azra Demirkapılar öğretmenleri Pınar Sabaz danışmanlığında hazırlamış oldukları projeleri ile ABD'de düzenlenecek olan Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ülkemizi temsil etmek üzere yola çıkmadan önceden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Aday Adayları Neden Aday Olduklarını Ve Hedeflerini Anlatıyor

ADAY ADAYLARI NEDEN ADAY OLDUKLARINI VE HEDEFLERİNİ ANLATIYOR KONUK: ABDULLAH SARBAY/ MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Altıeylül Tek Yürek

Altıeylül Belediyesi’nin ilk destek ekibi arama kurtarma çalışmalarında yer almak üzere deprem bölgesine uğurlandı. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi önünden uğurladığı destek ekibi Hatay’da görev yapacak.

Vali Şıldak’tan Altıeylül’e Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen Balıkesir’de yürütülmekte olan kamu yatırım çalışmalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Altıeylül Belediyesi ev sahipliği yaptı. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, muhtarlar ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinde düzenlendi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ABD VE İSRAİL; FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ÖLÜM, KUDÜS İÇİN YIKIM GAYRETİ İÇİNDE…

Altıeylül Çiftçinin Yanında

Altıeylül Belediyesi ile Çiftçi Malları Koruma Meclis Başkanlığı arasında ortaklaşa yürütülecek çalışmaları ve çeşitli destekleri kapsayan protokol Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinde imzalandı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

PKK'LI TERÖRİSTLERİ RAHMETLE ANAN HDP'DEN HADSİZ AÇIKLAMA!

Başkan Avcı’dan Kütüphane Hediyesi

Altıeylül Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap Fuarında yapılan çekiliş sonucu kütüphane kazanan talihlilere hediyeleri Başkan Avcı tarafından takdim edildi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Başkanlık makamında gerçekleşen törende hazır bulunan talihliler hediyelerini Başkan Avcı’nın elinden aldı.

Başsavcı Abdulkadir Akın BGC'de

BALIKESiR Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Türk Basınının günden bugüne gelişiminin sergilendiği Basın Müzesinde nostaljik yolculuk yaptı. Akın, gazetecilerin önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi.

Altıeylül’den Ortak İstişare Toplantısı

Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde 13 merkez ve 81 kırsal mahalle olmak üzere toplam 94 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Karesi Belediyesi GMKA İle Sözleşme İmzaladı

Karesi Belediyesi’nin “Akıllı Şehir Karesi” projesinin sözleşmesi Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah Güç tarafından imzalandı.

Altıeylül=Ortak Akıl

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından düzenlenen 17 soruluk ortak akıl çalışması anketinin ardından Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde personeliyle bir araya geldi.

Ak Parti Balıkesir İl İstişare Toplantısı Yaptı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”nı Abdülhamit Han Gelişim Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Minikler İda Madra Jeoparkı’nı Öğreniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle minikler, İda Madra Jeoparkı’nı tanıyor. Jeopark Koordinatörü Prof. Dr. Recep Efe ve Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Soykan, Havran’ın Fazlıca Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine, jeopark hakkında yerinde bilgi verdi.

 Altıeylül Kent Sahnesi İlk Mezunlarını Verdi

Altıeylül Kent Sahnesi Tiyatro Akademi’de eğitimlerini tamamlayan oyuncu adayları, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde düzenlenen törenle birlikte Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın elinden sertifikalarını aldılar. 

Altıeylül’de “Sağlıklı Gebe Sağlıklı Gelecek” Projesi

Altıeylül Belediyesi, Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle Altıeylül İlçesi’nde ikamet eden anne adayları için “Sağlıklı Gebe Sağlıklı Gelecek” projesini başlatarak anne adaylarının yanında olduğunu duyurdu.

TBMM Komisyonundan Altıeylül’e Ziyaret

Ak Partili Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu(KEFEK) üyeleri Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti.

Altıeylül'de Anlamlı Proje Hayata Geçiyor

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen imza töreninde Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediye Başkanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Müftülüğü ile Altıeylül Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında “İçindeki Sevgiyi Paylaş” isimli iş birliği protokolü imzalandı.

Altıeylül’de Final Heyecanı

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde organize edilen Altıeylül İlçesi Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Finali’nde şampiyon belli oldu.