Açıklama Haberleri
SON DAKİKA

Açıklama Haberleri

BTO Başkanı Rahmi Kula’dan, İş Dünyasına Birlik Daveti

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, yazılı bir açıklama yaparak, iş dünyasını birlik olmaya davet etti.

Eray, ‘Millet Bahçesi bölgenin cazibe merkezi olacak.’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği projeleri açıklamaya devam ediyor.

Birol Şahin:”CHP’li Belediyeler, Büyükşehir’in 5 Katı Para Harcıyor”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin yaptığı açıklamada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’deki CHP’li İlçe Belediyeleri ve Ak Partili Büyükşehir Belediyesinin mali tablolarını karşılaştırdı ve “Allah bütün Belediyelerimizi CHP Zihniyetinden korusun.” dedi.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

Vali Ustaoğlu:”Çanakkale Zaferi, fedakârlık ve kahramanlığın sembolüdür.”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Çanakkale Zaferinin 109. Yılı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Vali Ustaoğlu açıklamasında Balıkesir Lisesinin, henüz 15’li yaşlarında olan 100 öğrencisiyle Çanakkale Savaşı’nda en çok şehit veren okullardan birisi olduğunu vurguladı.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor'dan Açıklama: ”Yücel Yılmaz’ın Hakkının Yenmemesi Lazım”

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer yaptığı yazılı açıklamada son günlerdeki gelişmelerle ilgili yönetimin düşüncelerini aktardı. Başkan Ömer: “Yücel Yılmaz Başkanın hakkının yenilmemesi gerektiğini hatırlatmak isterim ” dedi.

Türk Harb-İş Çalışanları Alana Çıktı: ”Geçinemiyoruz”

Türkiye İşçi Sendikalı Konfederasyonu (TÜRK-İŞ)’e bağlı Türk Harb-İş Sendikası Balıkesir Şubesi, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’na bağlı askeri fabrikalarda ve tersanelerde çalışanların ücretlerinin geçinemeyecek boyuta inmesi gerekçesiyle Ali Hikmet Paşa Meydanında açıklama yaptı.

BAŞKAN YILDIZ’DAN FİYAT TARİFELERİ KONUSUNDA UYARILAR

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek, özellikle üyelerini yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Edremit Körfezi yeşil çizik zeytini AB tarafından tanındı

“Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini”nin adı Avrupa Birliği (AB) tarafından korumalı menşe adı (PDO) ile tescillendi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Avrupa Birliği’nin Türkiye resmi sitesi https://www.eeas.europa.eu’ ya yaptığı açıklamada “Edremit zeytinyağından sonra AB'nin Edremit Körfezi yeşil çizik zeytinini de tescil etmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

Türk Sağlık Sen: “Maaşlara Yeniden Değerleme Yüzde 58 Zam İstiyoruz”

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifine bakıldığında, birikmiş yüzde 26,5 zam öngörüldüğüne dikkat çeken Türk Sağlık Sen; bir açıklama yaparak, zam oranı olan yüzde 58 yeniden değerleme oranı kadar artış yapılmasını istedi…

Sertaç Gündoğan Aday Adaylığını Açıkladı

Karesi Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için MHP’den bir açıklama da Sertaç Gündoğan’dan geldi.

Fatih Mete Ezginer, bugün Balya’da Belediye Meclis Aday Adaylığını açıkladı

Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi’nde Başkan Yardımcılığı da olmak üzere İl teşkilatında yıllardır görev alan Fatih Mete Ezginer, bugün Balya’da Belediye Meclis Aday Adaylığını açıkladı. Ezginer’in aday adaylığını açıklamasına İl ve İlçe teşkilatlarından çok sayıda partili ile akraba ve dostları katıldı.

CHP Kadın Kolları 5 Aralık Kadın Hakları Günü'nde basın açıklaması düzenledi

CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği basın toplantısına İlçe Kadın Kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

MHP Karesi Kadın Kolları 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü kutladı

MHP Karesi İlçe Binasında gerçekleştirilen açıklamaya MHP Kadın Kolları İl Başkanı, MHP Karesi Kadın Kolları Başkanı, MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ve teşkilat üyeleri katıldı.

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

BİROL ŞAHİN: ”AK PARTİ’DE HİÇ GÖREV TALEP ETMEDİM”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Şahin, gündemle ilgili olarak da kısa bir açıklamada bulundu. Şahin, Ramazan Karaca’nın yerel seçim ve adaylıklar konusundaki sorusuna: ”Ben yıllardır Ak Partideyim hiçbir zaman görev istemedim” dedi.

81 İlde Kadına Şiddete Karşı Mücadele Anlatıldı 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında 81 ilde Ak Parti Kadın Kolları tarafından açıklama yapıldı. Eş zamanlı olarak Balıkesir’de de düzenlenen basın açıklamasını İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Başkanı Mehmet Aydemir'in de katılımıyla yaptı.

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’E COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı tarafından İl Başkanlığına getirilen Mehmet Aydemir Ak Parti İl binası önünde büyük bir kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılandı. Ardından yeni başkan Aydemir bir açıklama yaptı

Celal Uzunkaya Samsundan Başkan Aday Adayı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü de yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü sonrası bu yılın nisan ayında emekli olan Celal Uzunkaya, bir açıklama yaparak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağını duyurdu. 

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.” 

ŞÜKRÜ BAKIR ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI ANLATTI

Geçtiğimiz gün Altıeylül Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapan Şükrü Bakır bugün de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek açıklamalarda bulundu…

“SAĞOL ATAM” BU AKŞAM GÖSTERİMDE

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Çanakkale Deniz Savaşları’nın seyrini değiştiren Balıkesir Havranlı Seyit Onbaşı’nın buluşmalarından esinlenen “Sağol Atam” isimli kısa metrajlı belgesel tadındaki filmin galası bugün SAAT: 20.00’de (8 Kasım Çarşamba) Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Bu konuda yapılan açıklamada gösterime tüm halkın davet edildiği ve ücretsiz olduğu belirtildi…

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.

YASEMİN ADAR TÜRK KADIN GÜREŞİNİN ÖNCÜSÜ OLDU.

Kariyerinde 6 Avrupa ve 2 dünya şampiyonluğu ile olimpiyat madalyası bulunan Balıkesirli Yasemin Adar Yiğit, Türk kadın güreşinin öncüsü oldu. Yasemin Adar TRT Spor’a yaptığı açıklamada: "Türk kadınının gücünü herkese göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin İptalini İstiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulları ve Meclis Üyeleri adına; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ile Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ALTINOVA pazar yeri yapım ihalesine dair CUMHUR İTTİFAKI Partileri  olarak ortak  bir basın açıklaması yaparak, Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin iptal edilmesini istedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN KINAMA

Filistin halkına karşı İsrail’in düzenlediği saldırılar yeniden Refah partisi Balıkesir İl Başkanı Fatih İnceboy tarafından da bir basın açıklamasıyla şiddetle kınandı. Basın toplantısında İnceboy ayrıca 15 Ekim’de genel Başkanları Fatih Erbakan’ın da katılımıyla Konya’da gerçekleşecek olan İsrail’e tepki toplantısına parti gözetmekbsizin herkesi davet etti.

‘FİLİSTİN’İN HAKLI TALEPLERİNİN YANINDAYIZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından gerçekleştirdiği basın açıklamasında Orta Doğu’da yaşanan gelişmelere, emeklilerin maaş düzenlemesine ve Türk güvenlik güçlerine ait SİHA’nın düşürülmesine değindi.