Açılış Haberleri
SON DAKİKA

Açılış Haberleri

Uydu Kuluçka Merkezi açıldı

“Uydu Kuluçka Merkezi” açılışında Balıkesir’e 1 milyar 600 milyon lira ar-ge teşviki sağladıklarını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugüne kadar yaptıklarımız, önümüzdeki dönemde inşallah Yücel Yılmaz başkanımızla el ele vererek yapabileceklerimizin teminatıdır, işaretidir” dedi.

Uydu Kuluçka Merkezi açıldı

“Uydu Kuluçka Merkezi” açılışında Balıkesir’e 1 milyar 600 milyon lira ar-ge teşviki sağladıklarını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugüne kadar yaptıklarımız, önümüzdeki dönemde inşallah Yücel Yılmaz başkanımızla el ele vererek yapabileceklerimizin teminatıdır, işaretidir” dedi.

Uydu Kuluçka Merkezi açıldı

“Uydu Kuluçka Merkezi” açılışında Balıkesir’e 1 milyar 600 milyon lira ar-ge teşviki sağladıklarını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugüne kadar yaptıklarımız, önümüzdeki dönemde inşallah Yücel Yılmaz başkanımızla el ele vererek yapabileceklerimizin teminatıdır, işaretidir” dedi.

KUZEYBATI ÇEVREYOLU’NUN İLK ETABI AÇILDI

Balıkesir’in şehir trafiğine nefes aldıracak Kuzeybatı Çevreyolu’nun 4,2 kilometrelik ilk etabının açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir’in Edremit yoluna, otoban tarafına bağlanabileceği mükemmel bir yol. 2. etabı da sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Büyükşehir, Edremit’in değerine değer katıyor

Geçtiğimiz hafta Edremit Ülkü Yolu’nun açılışını gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yolun devamı için kolları sıvadı. Edremit Çayı’nın her iki yakasında da alternatif bir yol oluşturan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamladığında hem trafik rahatlayacak hem de bölge değerine değer katacak.

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

Çamlık’a; BALMEK ve Mini10 açıldı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

Turhan Çömez, Burhaniye’de seçim bürosu açılışına katıldı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Burhaniye’deydi. İYİ Parti Burhaniye seçim bürosu açılışına katıldı. Partiye katılan üyelere rozetlerini taktı.

"Gönen'in Kalbi Burada Atacak..."

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BALMEK, Dijital Gençlik Merkezi, BalBucks, Aile Danışma Merkezi, idari ofisler ve toplantı salonlarıyla bölgenin en fonksiyonel hizmet noktası olarak kompleks şeklinde düzenlenen Gönen Çok Amaçlı Hizmet Binası’nı yüzlerce vatandaşla birlikte açılışını gerçekleştirdi.  

“Okul Bahçeleri ve Seçilecek Sokaklar “Oyun Dostu” Şeklinde Düzenlenmeli”

Balıkesir Eğitim Akademisi’nde öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen Doç. Dr. Yavuz Samur’un konuşmacı olarak katıldığı açılış semineri yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin’den Öneri: “Okul Bahçeleri ve Seçilecek Sokaklar “Oyun Dostu” Şeklinde Düzenlenmeli”

BÜYÜKŞEHİR’DEN, GÖNEN’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN YATIRIMLAR

Gönen’in çehresini değiştirecek bölgenin en fonksiyonel hizmet binasını ilçeye kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçenin kalbi konumundaki hizmet binasının da bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nı sil baştan yeniliyor. 27 Şubat Salı günü hem hizmet binasının hem de yenilenen meydanın açılışı, Başkan Yücel Yılmaz tarafından gerçekleştirilecek.

Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmete Açıldı

Sındırgı İlçesi Mandıra Mahallesinde hizmete başlayan Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılışı Vali İsmail Ustaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Hizmet Binası Açıldı…

Edremit Belediyesi öz kaynakları ile yapılan, ihtiyaçlara uygun şekilde düzenlenen yeni hizmet binası içerisinde iki meslek odasının da yer aldığı Edremit Belediyesi Personel A.Ş’nin merkez ofisinin açılış töreni gerçekleşti. 

KARESİ’DE AÇILIŞLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Karesi Belediyesi’nin yatırımları bir bir açılıyor. Maltepe Mahallesi Semt Spor Sahası düzenlenen tören ile hizmete alındı. Akrobatik basketbol gösterisinin de sunulduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

KARESİ SEMT SPOR SAHASI AÇILIŞI

KARESİ SEMT SPOR SAHASI AÇILIŞI

Karesi’de Açılış Baharı

Karesi Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir açılıyor. Son olarak Köteyli Mahallesi Çok Amaçlı Salon açılışını gerçekleştiren Karesi Belediyesi, 2 ay içerisinde 8 yatırımın daha açılışını yapmayı planlıyor.

“Tasarım ve Beceri Atölyesi”nin Açılışı Yapıldı

Hayırsever Emine Çandır tarafından Cumhuriyet Ortaokulu’na armağan edilen atölyenin açılışında  coşkuyla karşılanan Vali Ustaoğlu çocukların gözündeki ışıltıyı, yüreklerindeki sevinci gördükçe daha mutlu olduğunu söyledi. 

TÜRKİYE’NİN İLK DALIŞ KÖYÜ BALIKESİR’DE

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Gömeç’te inşa ettiği Dalış Köyü, açılış için gün sayıyor. Türkiye’nin ilk Dalış Köyü’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hem Balıkesir hem de Gömeç’in ekonomisi için çok kıymetli bir yatırımı daha devreye aldıklarını söyledi.

KÖTEYLİ KÖY KONAĞI AÇILIŞI

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, Köteyli Mahallesi Köy Konağı’nı hizmete aldı. Açılışta konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediye yatırım ve açılışlarının süreceğini söyledi.

ÜLKÜ YOLU, KÖRFEZ TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez’in trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak Ülkü Yolu’nun Ocak ayında resmi açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Oyunla Harekete Geç Yeteneğini Keşfet Açılış Toplantısı Yapıldı

Erasmus+ Spor çağrısı kapsamında Balıkesir ilinde kabul edilen ilk spor projesi olma özelliğine sahip olan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğülü koordinatörlüğünde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yerel ortaklığıyla Merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından finanse edilen “Oyunla Harekete Geç, Yeteneğini Keşfet” adlı Projenin teknik toplantısı Romanya ve Portekiz işbirliğiyle 12-15 Kasım 2023 tarihleri arasında Romanya’da gerçekleştirildi.

Türkiye Ümit Genç Ve U21 Karate Şampiyonası Ve Milli Takım Seçmeleri Açılış Seremonisi

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir’in ev sahipliği yaptığı, 31 Ekim - 6 Kasım tarihlerinde arasında Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda düzenlenen, Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz, Dünya Şehirler Günü’nde konuştu

Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleştirilen Dünya Şehirler Günü’nün açılış konuşmasını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Yücel Yılmaz yaptı. Başkan Yılmaz “Yerel yöneticiler olarak atık üretmeyen bir yaşam modelini benimsiyor; bu harekete öncülük edecek şehirleri inşa etmek için çalışıyoruz.” dedi.

Yeni Karakollar Güven Sağlayacak

Vali İsmail Ustaoğlu, Gönen Buğdaylı Organize Sanayi Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ile Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldı. 

Burhaniye Belediyesi Kamil Daş Aşevi Açıldı!

Burhaniye Belediyesi ve Kamil Daş’ın katkıları ile yapımı tamamlanan, Burhaniye Belediyesi Kamil Daş Aşevi’nin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

 Edremitspor gol yağdırdı

Sezona şampiyonluk hedefleyerek başlayan 1966 Edremitspor Balıkesir Süper Amatör Lig Körfez Grubu’nda sezonun açılışında 2008 Yeni Mahallespor’u 7-1 mağlup etti.

TEMAD Ek Hizmet Binası Açıldı 

Vali İsmail Ustaoğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) tarafından gerçekleştirilen ‘TEMAD Ek Hizmet Binası’ açılış programına katıldı.

İvrindi ve Havran İlçelerine Yeni Kütüphaneler Açıldı

 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’nın katılımıyla gerçekleştirilen İvrindi ve Havran İlçe Halk Kütüphanelerinin açılışı törenle yapıldı.