Adem Özalp Haberleri
SON DAKİKA

Adem Özalp Haberleri

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, BALIKESİR’İ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ilimizi ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kaz Dağları’nın eteğinde, doğadan güç alan gençlerimizin mekanında bulunduğunu ifade ederek, Edremit Gençlik Merkezi’nde, gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerimizin görüş ve taleplerini dinledi. Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

İlköğretim Haftası Törenle Başladı

2023-2024 Eğitim –Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama programı yapıldı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda yapılan etkinliğe Vali İsmail Ustaoğlu Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, Garnizon Komutanı ve 9. Ana Jet Üs komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başsavcı Abdulkadir Akın, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Okul yöneticileri ve öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Altıeylül’de Buluştu

Altıeylül Belediyesi Gençlik Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan müsabakalarda dereceye giren takımlara ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp verdi.

Depremzede Gençler Balıkesir’in Tarihi ve Kültürel Yerlerini Gezdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Hasan Basri Çantay Yurdu’nda ağırlanan depremzede gençler Balıkesir’in tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Türkiye Satrançla Tek Yürek Oluyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı İle Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle afetzede çocuklara satranç eğitimi verilecek. Eğitimler tüm Türkiye’de GSB Yurtlarında hayata geçirilecek. GSB Yurtlarında hayata geçirilecek satranç eğitimlerine gönüllü eğitmenler katılacak.

Şıldak'tan Müdür Özalp'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak yakın zaman önce görevine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp'i ziyaret etti.

Sömestr Cup’da Futbol Heyecanı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrenciler için yarıyıl tatilinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla Sömestr Cup futbol turnuvası düzenledi.

BANÜ Genç Ofis Çok Yakında Gençlerin Hizmetinde

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Kompleksi içerisinde yapımı tamamlanan BANÜ Genç Ofis, kulüp ve akademi çalışmaları, gönüllülük faaliyetleri ile üniversiteli gençlerin çok yakında hizmetinde olacak

Gençlik ve Spora Yönelik Çalışmalar Ele Alındı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve planlanan çalışmalar ile yatırımlar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi.

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi Futsalda Balıkesir Şampiyonu

Balıkesir’de Okullar Arası Genç Erkekler Futsal turnuvası sona erdi.

Balıkesir'de Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Çocuk Hakları Günü sebebiyle Avlu'daki Çocuk Hakları Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hatice Dost, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşit Canbolat, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Meydan, Karesi Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.