Adıyaman Haberleri
SON DAKİKA

Adıyaman Haberleri

Balıkesir, depremin yıldönümünde Adıyaman’ı yalnız bırakmadı

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Balıkesir Basını ve eşi Mehtap Yılmaz ile beraber Adıyaman’daki Balıkesir Çarşısı’nı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve çarşı esnafı tarafından sevgi seliyle karşılandı. Çarşı esnafı böyle güzel işler yapan çalışkan bir başkan seçtikleri için Balıkesirlilere teşekkür etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yaptı

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: ”İnsanlığa hizmet etmenin en güzel yollarından bir tanesinin vakıf olduğunu ecdadımız keşfetmiş ve asırlar boyu milletimize eserler kazandırmıştır. Bu düsturla hareket eden Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katımlılarından dolayı Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı 21. ve 22. dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, YDV Balıkesir Şube Başkanı İsmail Özgün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yapacakları değerli çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz.”

Adıyaman'da Yapılan Balıkesir Çarşısı Yakında Hizmet Verecek

Koordinatör Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte çarşı inşaatına giden Vali Şıldak Adıyaman’da incelemelerine devam etti.

Adıyaman İçin Kol Kola

Balıkesir, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 6 ve 7 Şubat depremlerinin ardından tek yürek oldu. Adıyaman’da yapımına başlanan Balıkesir Çarşısı için BESOB Başkanı Fehmi Erdem, bölgede esnafı aya kaldırarak ticaretin yeniden canlandırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Adıyaman’da Ticaret Balıkesir’in Yardımıyla Yeniden Canlanacak

Balıkesir ile Adıyaman arasında “Balıkesir Çarşısı” ile gönül köprüsü kuruluyor. Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BALGÜÇ Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilecek yatırımla, Adıyaman’da deprem sonrasında sekteye uğrayan ticaret yeniden canlanacak. Çarşı yapımına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, BALGÜÇ Vakfı üzerinden bağış yapabilecek.

Psikososyal Destek Programları Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olmak üzere Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Adıyaman illerinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen deprem sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Psikososyal Destek Hizmetleri başlatıldı.

24 Kişilik UMKE Ekibi Yola Çıktı

Afet bölgesinde sunulacak sağlık hizmetlerinde görev almak üzere Osmaniye, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a, 24 kişilik UMKE ekibi yola çıktı.

Deprem Bölgesinde Yürütülen Çalışmalarda Son Durum / BAKOM

Deprem Bölgesinde Yürütülen Çalışmalarda Son Durum / BAKOM

Balıkesir’den Deprem Bölgesine Gönül Köprüsü

Balıkesirli vatandaşlar deprem bölgesine gönül köprüsü kurdu. Vatandaşların belediyeye ulaştırdığı yardım malzemelerini taşıyan toplam 16 TIR ve onlarca teknik malzeme deprem bölgesinin çeşitli noktalarına ulaşmak üzere.

Balıkesirspor’da Adıyaman Maçı Hazırlıkları Sürüyor

4 Aralık Pazar günü saat 14:00’te Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında yapılan antrenmanla sürdürdü.

Șehr-i Kuva-yi Milliye, Adıyaman Maçına Hazır mısın? 

10KOLİKLER Taraftar Grubu 4 Aralık Pazar Günü Atatürk Stadında oynanacak olan Adıyaman FK maçının, Balıkesirspor’un Lig'deki konumu itibariyle büyük önem taşıdığını belirterek, şehre bir çağrıda bulundu.