Ahmet Akın Chp Haberleri
SON DAKİKA

Ahmet Akın Chp Haberleri

Ahmet Akın Chp’li Belediyelerden Sorumlu Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin “A takımı” olarak tanımlanan Merkez Yönetim Kurulu’nda tekrar yer alırken; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Yerel yönetimlerde bir marka haline gelen Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin sayısını daha da artıracağız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin herkesi kucaklayan; vatandaşın derdine derman olan sosyal, halkçı politikalarını daha da çoğaltacağız” diye konuştu.

Ahmet Akın: "Birinci Turda Bu İşi Bitireceğiz!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de büyük ilgi ile karşılandı. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı açılışında bulunmak üzere İzmir’e giden CHP Enerjiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP’nin İzmir Milletvekili adayları ile birlikte Bayraklı ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. 

Akın Ailesi İstiklal Madalyasını Aldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın İstiklal Madalyası ile taltif edilen dedesi Ahmet Akın’ın adına İstiklal Madalyası’nı oğlu Dursun Akın, torunları Ahmet Akın, Akın Akın ve Cenk Akın’a Gönen’de teslim edildi.

CHP'li Ahmet AKIN Balıkesir de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi.