Ahmet Akın Haberleri
SON DAKİKA

Ahmet Akın Haberleri

Emekçinin Başkanı Ahmet Akın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Karşılarında Başkan Akın’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen emekçi kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi

Başkan Ahmet Akın 7/24 mesaide

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, gündüz vatandaşa temas ediyor, gece geç saatlere kadar da daire başkanlıkları ile toplantılar düzenliyor. Bir an önce Balıkesir’i hak ettiği değere kavuşturmak için büyük mesai harcıyor.

Başkan Akın, ‘Muhtarlarımız Ve Köylerimiz En Değerlilerimiz’

Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” dedi.

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, "Nikâhınızı kıyacağım" sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikâhını kıydı.

Başkan Akın’dan Gençlere Tam Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Cafer Tayyar - Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Başkan Akın, her zaman gençlerin yanında olduklarını ve projelerini desteklediklerini ifade etti.

BAŞKAN AKIN’DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

Başkan Akın, Bayram Tatilini Hemşehrileriyle Geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Başkan Akın Koca Çınarları Yalnız Bırakmadı

Bayramın ikinci gününde de hemşehrileriyle kucaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Sındırgılı vatandaşlarla bir araya geldi. Karesi’deki Huzurevini de ziyaret eden Başkan Akın, koca çınarların ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

 Başkan Akın, bayram ziyaretlerinde...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

Başkan Ahmet Akın, hemşehrilerinin bayramını kutladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sevgi, saygı, hoşgörü ve huzurla dolu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Başkan Ahmet Akın, “Ülkemizin ve güzel şehrimiz Balıkesir’in daha aydınlık yarınlara ve huzur içerisinde geçireceği nice bayramlara ulaşması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Başkan Ahmet Akın, Kadir Gecesi’nde Balıkesirlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Zağnos Paşa Camisi Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeği ve Kadir Gecesi programında on binlerce Balıkesirliyle bir araya gelerek sevgi seliyle karşılandı. Programda konuşan Başkan Akın “Balıkesir benim ailem. Bu ailenin hayırlı evladı olmaktan başka hiçbir isteğim yok” dedi. 

Büyükşehir’den bayram boyunca ulaşım ücretsiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı süresince toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı. İlk kez Bandırma şehir içi otobüsleri de ücretsiz oldu.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Büyükşehir Ailesi bayramlaşıyor

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaşmaya başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın “Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız. Hep birlikte güzel bir uyum ve huzurla, Balıkesir için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Akın: Bizim desteğimiz tamdır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, cumartesi günü Fenerbahçe Koleji ile karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımını ziyaret ederek başarılar diledi. Akın, “Sizlerin başarılı sonuçlar almanız için ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Bizim desteğimiz tamdır” dedi.

BAŞKAN AHMET AKIN, YÖNETİCİLERLE İLK TOPLANTISINI YAPTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan hemen sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Şehit yakınları ve gazilerden, Başkan Akın’a iade-i ziyaret

Mazbatasını almasının ardından görevine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a, başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları Ve Gazilere Yaptı

31 Mart seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, ilk ziyaretini şehit yakınları ve gazilere yaptı.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

‘10 NUMARA KENTE 10 NUMARA HİZMET’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024’ün ilk sabahında Zağnospaşa Meydanı ile çevresindeki sokaklarda hemşerileri ve belediye çalışanlarıyla buluştu. Akın, “Balıkesir çok daha iyisini hak ediyor. 10 numara kente, 10 numara hizmet edeceğiz” dedi.

‘HİÇ KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM’

Karesi’deki hemşeri buluşmalarına Şehit Mustafa Adışen’in ailesini ziyaret ederek başlayan CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a bir vatandaş “Belediye içinde yayılmaya çalışılan ‘işçi çıkarılacak’ yalanını” sordu.

AHMET AKIN YENİ YIL MESAJI

CHP BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET AKIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

‘KIRSALDA AKIN RÜZGARI ESİYOR’

Demokrat Parti Balıkesir’in mevcut ve eski yöneticileri, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’a destek ziyaretinde bulundu. Demokrat Partililer, kırsalda Ahmet Akın rüzgarı estiğini belirterek, “Balıkesir’in dört bir yanında geniş bir taban ittifakı oluştu” dedi.

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

HAZIR MIYIZ BALIKESİR?

AHMET AKIN’IN HALK BULUŞMASI SALI GÜNÜ, SAAT 14.00’TE…

‘EN BÜYÜK TEŞEKKÜR HEMŞERİLERİME’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, partisinin genel merkezince adaylığının duyurulmasının ardından “Benim güzel ailem” dediği hemşerilerine seslendi.

‘YARIM KALAN YOLUMUZU TAMAMLIYORUZ’

CHP’li Ahmet Akın, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’e hizmet için 2019’da çıktığı yolun yarım kaldığına dikkat çekerek, “Şimdi kıymetli hemşerilerimin desteğiyle yarım kalan bu yolu hep birlikte, omuz omuza tamamlayacağız” dedi.

"BALIKESİR BENİM AİLEM"

CHP’li Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanlığı ile Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Parti örgütleriyle bir araya gelen Akın, “Balıkesir benim ailem” dedi.