Ak Parti Balıkesir Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Balıkesir Haberleri

Canbey, “Kadın Statüsünün Yükseltilmesi Çalışmaları” İçin Newyork’a Gidiyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

Murat Uysal’ın adı üniversitede yaşayacak

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonunda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.

Mesut Eray Seçim Çalışmalarına Ayvatlar’dan başladı

2024 Yerel seçimleri Altıeylül Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday gösterilmesinin hemen ardından Ata Ocağı Ayvatlar Mahallesi’nde ilk meşaleyi yakarak seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

Bandırma’ya da Hastane Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Manyas’tan sonra Bandırmaya hastane müjdesini verdi.

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

CANBEY'DEN BÜTÇE HATIRASI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM'deki yoğun bütçe maratonunda aktif olarak çalışmalara katılıyor.

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Canbey; “Gerçek engel; engellileri eksik gören kalplerdedir

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Canbey; “Çağdaş ve sosyal devlet olma anlayışımızın gereği olarak, engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimiz olmuştur.” dedi.

Canbey:” Medya yoluyla zarar veren yayınlarla mücadele içerisindeyiz”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurul’unda söz alarak, ailenin öneminden bahsetti. Aile kurumunu korumak için RTÜK’ün attığı adımlardan da bahseden Dr. Mustafa Canbey; “Medya yoluyla aile kurumumuza zarar veren yayınlarla da mücadele içerisindeyiz.” dedi. “Güçlü Bir Millet, Güçlü Bir Aileden Oluşur!”

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir Oldu

Uzun süredir vekâleten yürütülen Balıkesir Ak Parti İl Başkanlığına Mehmet Aydemir getirildi. Son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan Mehmet Aydemir Ak Partide İl Yönetimlerinde görev yapmıştı.

Ak Parti Balıkesir’de İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı ile İlçe Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz akşam, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın videokonferans yöntemiyle katıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe başkanları katıldı.

AİLE VE GENÇLİK FONU KURULACAK

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan TBMM Genel Kurulunda ilk konuşmasını yaptı. Öztaylan konuşmasında, Aile ve Gençlik Fonu kurulması hakkında Kanun Teklifi üzerine katkıda bulundu.

Ak Parti Balıkesir’den Yoğun Gündemli Toplantı…

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Canbey:“Dursunbey Naipler Viyadüğü Kullanıma Açıldı”

Balıkesir-Dursunbey yolunun önemli bir aşaması olan Naipler Viyadüğü tamamlandı ve kullanıma açıldı. Viyadükte incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, hayırlı olsun dedi ve Viyadükte ilk araç sürüşünü gerçekleştirdi. Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; “Viyadüğümüz artık tamamlandı ve bugün ilk geçenlerden birisi biz olduk. Balıkesir’imize ve Dursunbey’imize hayırlı olsun.” dedi.

CANBEY, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 36. Ahilik Haftası münasebetiyle Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, Ahlik Haftalarını kutladı.

Başkan Avcı Vizyon Projelerinin Sunumunu Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Altıeylül Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

Milletvekili Canbey; “Yeter Bize Vefa Elbiseleri”

lçe ziyaretlerine adım adım devam eden Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret etti. Erdek ilçesinde AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanlarını bir araya getiren Milletvekili Mustafa Canbey; “AK Parti’nin en önemli gücü, birlik ve beraberliğini sağlamış olmasıdır. Şairin dediği gibi ‘bütün giysileri yırtsak yeridir, yeter bize vefa elbiseleri’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ: “Sırtımızdan Ter Hiç Eksik Olmadı”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç ilçe başkanlarını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. AK Kadrolar, “Milletimizin her derdine deva bulana kadar durmayacak çalışacağız” mesajı verdi.

CANBEY; “BALIKESİR’İMİZİN TARIMSAL ÜRETİM DEĞERİNİ 20 YILDA 6 KAT BÜYÜTTÜK”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçesi Göbel mahallesinde çiftçileri ziyaret ederek, domates hasadına katıldı. Çiftçileri dinleyen ve domates hasadı yapan işçilerle sohbet eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır.” dedi. Seçim sonrası Balıkesir’in tüm ilçe ve mahallelerini tekrar ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti, bir süre onlarla sohbet ederek çalışmalarına destek oldu.

Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Balıkesir Haber Tv’de

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan öğle saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu

Öztaylan:”30 Ağustos İle Anadolu İlelebet Bir Türk Yurdu Olmuştur”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan yazılı bir açıklama yaparak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Öztaylan:”Bu zaferle beraber aziz milletimiz son sözünü söylemiş, Anadolu ilelebet bir Türk yurdu olarak tescil edilmiştir” dedi.

Başkan Başaran: “30 Ağustos Zaferi;Malazgirt’ten Kocatepe’ye “Ya İstiklâl Ya Ölüm!” Diyenlerin Destanıdır”

“Tarih; ağustos ayında Türk Milleti’nin tarihe damga vuran zaferlerine tanıklık etmektedir” diyen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, “Malazgirt’ten başlayıp İznik’e ve Konya’ya, ardından Söğüt’ten başlayıp Bursa, Edirne ve İstanbul'a, bir asır önce de Ankara’ya kadar uzanan bu uzun yürüyüşün her anı bizim için ibretlerle doludur” dedi.

Milletvekili Mustafa Canbey, Közde Mısır Pişirip, Gençlere İkram Etti.

Gençlerin en üst düzeyde yetişmeleri ve uluslararası düzeyde başarılı bireyler olmaları için mücadele ettiklerinden bahseden Dr. Mustafa Canbey; “Gençlerimiz ile Türkiye Yüzyılı’nı gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz. Türkiye Yüzyılı, gençlerin yüzyılı olacaktır!” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Kepsut ilçesinde gençlerle bir araya geldi, közde mısır eşliğinde onlarla sohbet etti.

Canbey; “Partimizin 22. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti’nin kuruluşunun 22’inci yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Canbey mesajında, “AK Parti; hizmetin, kardeşliğin ve mücadelenin adıdır. Kuruluşu tabandan tepeye doğru olan ilk ve tek partidir. Bunun için milletin partisidir” dedi.