Ak Parti Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Haberleri

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Birol Şahin:”CHP’li Belediyeler, Büyükşehir’in 5 Katı Para Harcıyor”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin yaptığı açıklamada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’deki CHP’li İlçe Belediyeleri ve Ak Partili Büyükşehir Belediyesinin mali tablolarını karşılaştırdı ve “Allah bütün Belediyelerimizi CHP Zihniyetinden korusun.” dedi.

BALIKESİR’İN 26 YILLIK HAYALİ YÜCEL YILMAZ’LA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, OSB Yolu’nun 3. Etabında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ile birlikte incelemelerde bulundu. Planı 1998’da çizilen yolu; şehri birleştirerek irade koyup, 26 yıl sonra gerçeğe dönüştüren Başkan Yılmaz “Mayıs’ın sonunda tretuvarlarıyla, yağmur kanallarıyla bu yolu da trafiğe açmış olacağız. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Canbey, “Kadın Statüsünün Yükseltilmesi Çalışmaları” İçin Newyork’a Gidiyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

ESERLERİMİZİ SİZİNLE İNŞA EDECEĞİZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ve AK Parti Bigadiç Belediye Başkan adayı Mustafa Göksel’i Bigadiçli’ler büyük bir sevgiyle karşıladı. Başkan Yılmaz, “Maşallah Bigadiç kararını vermiş. 31 Mart zaferine Bigadiçle beraber yürüyoruz” dedi.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

HASAN AVCI BASIN TOPLANTISIYLA ADAYLIK SÜRECİNİ BAŞLATTI

Alıtıeylül Belediye Başkanı iken Ak Partiden aday gösterilmeyen Hasan Avcı bağımsız olarak Belediye Başkan adayı olacağını duyurmuştu.

MESUT ERAY BALIKESİR HABER TV’Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Mesut Eray Haber Müdürü Şükran Burunsuz’un sorularını cevaplayarak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Gündoğan yine ‘Yücel Yılmaz’ diyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi. Gündoğan sakinleri ‘Desteğimiz Yücel Yılmaz’a dedi.

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ORKAN’A ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Esnaf Odaları, Hasanbaba Çarşısı esnafı ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Güleryüzle karşılanan Orkan, “Yeni dönemimizde de hep el ele, gönül gönüle, hizmetlerimize yenilerini eklemek için durmak yok, yola devam!” mesajı verdi.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR, SAVAŞTEPE’DE 550 KÜÇÜKBAŞ DAĞITTI

Kırsalda büyük bir kalkınma hamlesine öncülük eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, mevcut Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve AK Parti Savaştepe Belediye Başkan Adayı Ümmet Şamil Zengin ile birlikte Savaştepeli üreticilere 550 damızlık küçükbaş hayvan dağıttı.

Murat Uysal’ın adı üniversitede yaşayacak

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonunda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.

KISIK SESLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Ak Parti Altıeylül Mahalle Başkanlarıyla Buluştu. Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Ak Parti Altıeylül Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

Mesut Eray Seçim Çalışmalarına Ayvatlar’dan başladı

2024 Yerel seçimleri Altıeylül Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday gösterilmesinin hemen ardından Ata Ocağı Ayvatlar Mahallesi’nde ilk meşaleyi yakarak seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray Oldu

  Balıkesir Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Kurtdereli Spor Salonunda yapılan Aday Tanıtım Töreni’nde Balıkesirlilere tanıtıldı. Altıeylül İlçe Belediye Başkan adaylığı için Mesut Eray Başkan Adayı olarak gösterildi.

Balıkesir Ak Parti Adayları hazır ve kararlı

AK Parti İl Başkanlığı bugün Kurtdereli Spor Salonu’nda ‘AK Parti Balıkesir Aday Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. 20 ilçe için belirlenen adaylar tek tek tanıtıldı.

Veysel Eroğlu Balıkesir’de bir dizi temaslarda bulundu.

 Yerel seçimler öncesi Balıkesir’de yaptığı ziyaretlerde Balıkesir’in genel durumu, Balıkesir’e yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Önceki Dönem Orman ve Su İşler Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’e ziyarette bulundu. 

Bandırma’ya da Hastane Müjdesi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Manyas’tan sonra Bandırmaya hastane müjdesini verdi.

AK Parti’de yerel seçim çalışmalarında aday belirleme sürecinde sona gelindi.

Aday belirlemede temayül yoklaması, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını bir arada ele alan komisyonlar, bu çerçevede AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin sunacağı raporlarla, açıklanmayan tüm il ve ilçelerin adaylarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Balıkesir, Yücel Yılmaz’ı bağrına bastı

AK Parti’nin yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Adayı olarak açıklanan mevcut başkan Yücel Yılmaz, İstanbul dönüşünde Balıkesirlilerin muhteşem coşkusu ile bayram havasında karşılandı. Mahşeri kalabalığın yaşandığı Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz “Balıkesir’imize hizmet etmek bizim için en onurlu, en gururlu görev. Balıkesir’i, Türkiye’nin bir numarası yapmak için çok çalışacağız.” dedi.

Balıkesir 'i Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolar açıklandı.

  AK Parti İl Başkanlığında, yeni belirlenen yönetim kurulu üyeleriyle ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İl Başkanı Aydemir, yapılan istişareler sonucunda AK Parti Balıkesir İl Yönetiminde yer alan isimlerin belirlendiğini söyledi…

AK Parti Karesi İlçe Başkanı: 'Yerel seçimlere hazırız'

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, sandıklar, müşahitler ve avukatlarla seçime hazır olduklarını söyledi. Aka, seçimlerde hedeflerinin yüzde 60 oy almak olduğunu ifade etti ve muhalefeti eleştirerek, seçmenlerin değer yargılarıyla alay edildiğini söyledi.

CANBEY'DEN BÜTÇE HATIRASI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM'deki yoğun bütçe maratonunda aktif olarak çalışmalara katılıyor.

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

KARESİ İHA ÜSSÜ’NDE SONA DOĞRU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili İsmail Ok, İl Başkanı Mehmet Aydemir, İlçe Başkanı Hakan Aka ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ile birlikte Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi. Tesis önümüzdeki haftalarda hizmete alınacak.

DÖNMEZ GENÇLİK İÇİN ADAY!

Lise yıllarından bu yana AK Parti Gençlik Kolları’nın farklı kademelerinde görev alan Sosyal Medya Uzmanı Mustafa Bilal DÖNMEZ AK Parti’den Karesi Belediye Meclis Üyeliği Adaylığına başvuru yaptı.