Ali Kemal Deveciler Haberleri
SON DAKİKA

Ali Kemal Deveciler Haberleri

Burhaniye’de Zeytinyağlı Lezzetler Yarıştı

Burhaniye Belediyesi tarafından “19. Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali” kapsamında düzenlenen “Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması” yoğun ilgi ile Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Burhaniye’de Zeytin Hasat Festivali ve Deve Güreşleri Başlıyor

Bu yıl 19.su düzenlenecek olan ve geleneksel hale gelen “Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali” 27-28 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

Ören Plajında Yapılan Beton Set Yıkıldı

Geçtiğimiz günlerde Basın ’da çıkan haberlere kayıtsız kalmayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören Sahili, Paprika Beach işletmesinin önünde yapılan ve kıyı kenar çizgisinde bulunan alana izinsiz olarak yapılan beton setlerin tamamı için yıkım talimatı verdi.

YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIMIZ BİR YIL OLACAK

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Burhaniye Belediyesi’nden Yardım Eli

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ihtiyaç sahibi bir vatandaşın görüntülerinin iletilmesi üzerine ilgili birimlere talimat veren Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler, gün içerisinde gerekli müdahalelerin yapılmasını sağladı.

Başkan Deveciler Öğretmenleri Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi'ne bağlı çocuk bakımevleri ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

Başkan Deveciler, Özgür Özel İle Ankara’da Buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler bu hafta sonu CHP Genel Merkezi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar dilemek için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler: "Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

Burhaniye Belediyesi Kamil Daş Aşevi Açıldı!

Burhaniye Belediyesi ve Kamil Daş’ın katkıları ile yapımı tamamlanan, Burhaniye Belediyesi Kamil Daş Aşevi’nin açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Başkan Deveciler Muhtarlar İle Buluştu

19 Ekim Muhtarlar günü programı kapsamında Burhaniye Belediyesi tarafından Blue Port Hotel’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları bir araya geldi.

Burhaniye Belediyesi Toplu Sözleşme İmzaladı

Burhaniye Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Burhaniye Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, DİSK Genel İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, DİSK Genel İş Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Ovalı, Şube Yöneticileri ve Temsilciler katıldı.

Burhaniye’de 4. Halk Meclisi Toplantısı Yapıldı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediye projeleri, hizmetleri ve faaliyetlerinde "Ortak Akıl" sloganıyla hayata geçirdiği Burhaniye Halk Meclisi'nin dördüncüsü 27.09.2023 Çarşamba günü Reha Yurdakul Salonu'nda gerçekleşti.

101 Yıllık Gurur Burhaniye'de Coşkuyla Kutlandı

8 Eylül Burhaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı ilçede düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Topçu Yüzbaşı Yusuf Kaya ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın katıldığı çelenk bırakma töreni Kuva-yi Milliye anıtında gerçekleştirildi.

Gençler Lise Ve Üniversite’ye Bursem İle Hazırlanıyor!

Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM), 2023-2024 eğitim öğretim döneminde LGS ve YKS hazırlık kursları ile kapılarını açtı. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in göreve geldiği 2019 yılında ilk faaliyetlerinden biri olan ve eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle kurulan BURSEM kurs merkezi yeni dönemin ilk ders zilini çaldı.

Başkan Deveciler Muhtarlarla Toplantı Düzenledi

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler mahalle muhtarları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Babalar Günü Kutlu Olsun

Ali Kemal Deveciler:"Her baba çocukları için güvenli ve huzurlu bir geleceğin yolunu verdiği destekle aydınlatandır. Tüm çocukların bolluk ve mutluluk içinde yaşadığı yarındal dileğiyle Babalar Günü Kutlu olsun

Burhaniye’de 3. Kreş İçin Çalışmalara Başlandı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler; sosyal belediyecilik anlayışı ışığında, eğitim alanında yaptığı projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Başkan Deveciler: “Gençlerimiz Geleceğimizdir”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 2022-2023 eğitim-öğretim tamamlanmasıyla, mezuniyet töreninde Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri ile buluştu.

Ali Kemal Deveciler:"Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun"

Ali Kemal Deveciler:"Emek ve dayanışma Günü Kutlu Olsun"

Güreşseverler Kararını Verdi “Sezonun En İyi Güreşi Burhaniye’de Yapıldı”

Burhaniye Belediyesi tarafından 18. Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali kapsamında düzenlenen Geleneksel Deve Güreşlerindeki Number One -Taşçı Bey adlı develerin güreşi, DEGÜF tarafından “Türkiye’de Sezonun En İyi Güreşi” seçildi.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Burhaniye genelinde eş zamanlı ve seri şekilde, altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların onarım ve yeniden yapım çalışmaları Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ’in talimatlarıyla program dahilinde hızla devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi Meclis Toplantısında Deprem Önlemleri Konuşuldu

Burhaniye Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1. Birleşimi bugün belediye meclis salonunda yapıldı. Gündeme geçmeden önce açıklamalarda bulunan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Çok büyük bir afet yaşadık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesi Başlıyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in seçim vaatlerinin başında yer alan Ali Çetinkaya Caddesi Yayalaştırma Projesi için ilk kazma yarın vurulacak.

Başkan Deveciler Burhaniye’ye Gelen Depremzedeleri Ziyaret Etti

10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye’ye gelen depremzedeleri kaldıkları Blue Port Hotel, Erpey Ferah Otel ve Pelitköy'de bulunan Burhaniye Belediyesi Sosyal Tesislerinde ziyaret etti.

Burhaniye Belediyesi'nden Afet Bölgesine Konteyner Ev Desteği

Burhaniye'de afet bölgesine gönderilmek üzere yaşam konteynerleri hazırlanıyor.

Depremzedelere Özel Sosyal Market Hizmet Veriyor

Burhaniye’ye gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Burhaniye Belediyesi çalışıyor.

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 1. Lig Yolcusu

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı 1. Lig finalleri için Gaziantep’e doğru yola çıktı. Kafileyi Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler uğurladı.

Burhaniye Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Açıldı

Burhaniye Belediyesi Kadın Danışma Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Kadınlar için anlamlı ve farkındalığın arttığı bir gün olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde düzenlenen törende, kapılarını açan Merkezin açılış kurdelesini Başkan Deveciler ve kadınlar birlikte kesti.

Başkan Deveciler’den Kadın Personele Karanfil

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede görev yapan kadın personelin gününü kutlayarak kırmızı karanfil dağıttı.

Başkan Ali Kemal Deveciler: ’Yollarımızı Yeniliyoruz’

Burhaniye’de yaklaşık 2 yıldır süren doğalgaz çalışmaları nedeniyle ve yıllarca kullanılmaktan tahrip olan yollar ilçe genelinde onarılıp yenilenmeye devam ediyor.