Ali Tatlı Haberleri
SON DAKİKA

Ali Tatlı Haberleri

Öğrenciler Deprem Tatbikatına Katıldı

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında; Albay Cafer Nuran Oğuz Anadolu Lisesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın katılımıyla 630 öğrenci, 47 personel ile deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Minik Yazardan Tatlı’ya Ziyaret

"Ezgi'nin Merhameti" isimli ilk hikâye kitabıyla okuyucuyla buluşan Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

Okullarda Filistin'de Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde bayrak törenine katılarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Balıkesir; Polonya ve Portekiz'den Gelen Misafirlerini Ağırlıyor

Karesi Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu okul müdürü, proje okul sorumlusu ile Portekiz ve Polonya proje ekibi öğretmenleri; Erasmus+ projelerini tanıtmak üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Hayat Boyu Öğrenme'nin Yeni Dönem Yol Haritası Çizildi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında; Şube Müdürü Rıza Kılınç ve 20 İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürünün katılımıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Planlama ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

"Mavi Nefes Projesi" İlimize Nefes Oluyor

"Mavi Nefes Projesi" kapsamında Balıkesir'de gerçekleştirilecek faaliyetleri planlamak ve yapılacak çalışmaları görüşmek amacıyla Deniz Temiz Derneği/TURMEPA temsilcileri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

İlköğretim Haftası Törenle Başladı

2023-2024 Eğitim –Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama programı yapıldı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda yapılan etkinliğe Vali İsmail Ustaoğlu Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, Garnizon Komutanı ve 9. Ana Jet Üs komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başsavcı Abdulkadir Akın, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Okul yöneticileri ve öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Balıkesir’de Yks Tercih Süreci Heyecanı Devam Ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 27 Temmuz’da başlayıp 8 Ağustos’ta son bulacak olan 2023-YKS tercih işlemleri için İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Betül Yıldız ve Onur Aydın ile birlikte okullara ziyarette bulunarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Sınav Maratonu LGS İle Sona Eriyor

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başarılar diledi.

Sağlam Birey Sağlam Toplum

Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çalışmalara katılan gönüllü öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

KARESİ BİLSEM GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Aslı Ece Yılmaz ve Azra Demirkapılar öğretmenleri Pınar Sabaz danışmanlığında hazırlamış oldukları projeleri ile ABD'de düzenlenecek olan Regeneron ISEF Bilim ve Mühendislik Yarışmasında ülkemizi temsil etmek üzere yola çıkmadan önceden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Ali Tatlı Bandırma'da Okul Kantinlerini Denetledi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; okullarda yürütülen çalışmaları gözlemlemek, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim öğretim sürecine ortak olmak amacıyla Bandırma’da okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Robotik Türkiye Şampiyonası'ndan Dünya Şampiyonası'na Giden Başarı Yolculuğu

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Robotik Kulubü öğrencileri algoritmik düşünme ve teknolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmek üzere tasarladıkları robotik alanındaki projelerinin sunumunu gerçekleştirmek üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

BİGEP Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısının İkincisi Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Ar-Ge Birimi ve ilçe özel büro görevlisi öğretmenlerimizle bir araya gelerek BİGEP uygulama süreçleri ve eğitimin geliştirilmesine yönelik çalışmaları değerlendirdi.

Eğitim Ailesi Gücünü Eğitimden Alarak Yaraları Sarıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri devam ediyor.

İl Milli Eğitimde Sıkı Denetimler Devam Ediyor… 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri kapsamında Kepsut ve Dursunbey ilçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın Burhaniye Temasları

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Basın Toplantısı Düzenledi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Öğretmen evinde basın mensuplarıyla biraya geldi.

Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Eğitim Devam Ediyor

Bu yıl yarıyıl tatilinde ilk kez uygulanan, "Matematik" ve "İngilizce" alanlarında eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren ücretsiz "Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları" Balıkesir’de başarılı bir şekilde sürdürülüyor.

Aile Okulu Sıralarında Bu Kez Muhtarlar Var

Ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, kapsamı her geçen gün genişleyen "Aile Okulu" projesine muhtarlar da dâhil edildi.

74 Yaşındaki Emine Teyze Okuma Yazmayı Öğrendi

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde Alteylül Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlerle bir araya gelerek öğrenme coşkusuna ortak oldu.

Ali Tatlı: "Tüm Süreçlerde Ailelerimizin Yanındayız"

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Altıeylül Cumhuriyet Ortaokulunda "Aile Okulu" veli eğitimi kursunda ailelerle bir araya geldi.

Kurumlar Engelliler İçin Daha Fazla Proje Üretecek

Kurumlar tarafından engelli bireylerin hayata uyum süreçlerini hızlandıran çalışmalar değerlendirildi.  Vali Şıldak başkanlığında Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan değerlendirmeye Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ve kurumların ilgili şube müdürleri ile Altıeylül ve Karesi Halk Eğitim Müdürleri katıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Bandırma’da İncelemelerde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı; ilçe programları kapsamında, Bandırma’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Burs Desteği

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir Ticaret Odası arasında Savaştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine burs verilmesi amacıyla hazırlanan protokol için imza töreni düzenlendi.

Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerini Planlama Toplantısı

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Hazırlık Planlaması Toplantısını, halk eğitimi merkezi müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Balıkesir’de 13 Bin 84 Öğrenci Yarın LGS’de Terleyecek

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 5 Haziran Pazar günü (Yarın) yapılıyor.  İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Vali Şıldak Öğrencilerin İftar Sofrasına Misafir Oldu

Vali Hasan Şıldak beraberinde Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.