Altıeylül Kitap Fuarı Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylül Kitap Fuarı Haberleri

3. Altıeylül Kitap Fuarı Dolu Dolu Geçti

3. Altıeylül Kitap Fuarı 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında 75. Yıl Parkı’nda birbirinden değerli yazarlar ve yüzbinlerce kitap kitapseverlerin beğenesini topladı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda ‘Tarihte Yolculuğa Çıktık’

3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda ‘Tarihte Yolculuğa Çıktık’ Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Pelin Çift moteratörlüğünde Prof. Dr. Tufan Gündüz ‘Tarih Bizi Çağırıyor’ konulu söyleşi ile sevenleriyle tarihte yolculuğa çıktı!

3. Altıeylül Kitap Fuarı Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bayrakçı 2. Tur Anket Sonuçlarını Altıeylül’de Açıkladı

3. Altıeylül Kitap Fuarı geçtiğimiz gün kapılarını açtı. İlk gün Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar kitap fuarında okurlarıyla bulup kitaplarını imzaladı. Akşam saat 21:00’de de SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Hakan Bayrakçı ve Mete Yarar sevenleri ile Avlu ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI AÇILDI

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı, il protokolünün de katılımlarıyla 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bu yıl 3’üncü düzenlenen Altıeylül Kitap Fuar’ı 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başlayarak kitapseverler ile buluştu ve 26 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında da hafta içi saat 09.00 ile 20.00’de, hafta sonu da saat 10:00 ile 20:00’de Altıeylüllülerin ve Balıkesirlilerin hizmetinde olacak. 26 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arası kitapseverleri ağırlayacak olan 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı bir birinden değerli yazarların, seçkin yayın evlerinin ve on binlerce kitabın yer alacağı 75’inci Yıl Parkı’nda yedisinden yetmişine herkese hitap ederek 10 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

3. Altıeylül Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Altıeylül Belediyesi’nin 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı, 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında Altıeylül 75. Yıl Parkı’nda kitapseverleri ağırlayacak. Panel, söyleşi ve imza günleriyle birçok yazar, fuar boyunca okurlarıyla buluşacak. 

ALTIEYLÜL KİTAP FUARI

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Kitap Fuarı 26 Mayıs-4 Haziran 2023 tarihleri arasında 10 gün müddetince 75. Yıl Parkında açık olacak. Fuarın başlamasıyla ilgili olarak bugün Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksinde basın mensupları için bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Hasan Avcı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da katıldı. Kahvaltının ardından Başkan Hasan Avcı Kitap Fuarıyla ilgili bilgi verdi. Daha sonra Yücel Yılmaz da Yücel Yılmaz da birlikte gerçekleştirilen Kitap Fuarı ve genel konularda açıklamalarda bulundu.

2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’na Yoğun İlgi

7-16 Ekim tarihleri arasında 75’inci Yıl Parkı’nda birbirinden değerli yazarlar ve on binlerce kitap ile birlikte kitapseverlerle buluşan 2’nci Altıeylül Kitap Fuarı sona erdi.

Altıeylül’de Ahmet Selçuk İlkan Rüzgârı

2'nci Altıeylül Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen gecede Şair ve Söz Yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ı 75. Yıl Parkı'nda hayranlarıyla bir araya geldi.

Hulki Cevizoğlu ve Mete Yarar Altıeylül’de

2'nci Altıeylül Kitap Fuarı kapsamında Altıeylül Belediyesi’nin misafiri olan Gazeteci Yazar ve Televizyon Programcısı Hulki Cevizoğlu ile Yazar ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar Hasan Can Kültür Merkezi’nde Balıkesirliler ile bir araya geldi.

Ali Osman Sali İmza Gününde

22’nci ve 23’üncü Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Ali Osman Sali, 2’nci Altıeylül Kitap Fuarı’nda “Bürokratik İktidar” isimli kitabını kitapseverler için imzaladı.

2. Altıeylül Kitap Fuarı Törenle Açıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen; yazarlar, seçkin yayınevleri, konferanslar, söyleşiler, imza günleri ile on binlerce kitabın yer alacağı Altıeylül Kitap Fuarı bugün düzenlenen törenle kapılarını açtı.

2’nci Altıeylül Kitap Fuarı Başlıyor

Altıeylül Belediyesi’nin 2’ncisini düzenleyeceği Altıeylül Kitap Fuarı, 7-16 Ekim tarihleri arasında 75’inci Yıl Parkı’nda birbirinden değerli yazarlar ve on binlerce kitap ile birlikte kitapseverlerle buluşuyor.