Altıeylülbelediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Altıeylülbelediyesi Haberleri

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

Eray, “Altıeylül, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kavuşacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, geçmişe saygı, geleceğe saygı düşüncesiyle Altıeylül’e ‘Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ kazandıracaklarını söyledi.

“SİZİN DESTEĞİNİZ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

“Hemşehrilerimizle Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz Var”

2017 yılından buyana Altıeylül Belediye Başkanlığı görevini yürüten mevcut Belediye Başkanı Hasan Avcı, geçtiğimiz hafta Altıeylül'den bağımsız belediye başkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kuruluna başvurusunu gerçekleştirmişti.

Plevne Kapalı Pazar Yeri Tanıtıldı

Altıeylül Belediyesi’nin Plevne Mahallesi’ne kazandırmış olduğu Plevne Mahallesi Kapalı Pazar Yeri tanıtım toplantısı pazarcı esnafının katılımıyla Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

3. Altıeylül Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Altıeylül Belediyesi’nin 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı, 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında Altıeylül 75. Yıl Parkı’nda kitapseverleri ağırlayacak. Panel, söyleşi ve imza günleriyle birçok yazar, fuar boyunca okurlarıyla buluşacak. 

Karesi ve Altıeylül’de Büyükşehir’den tam gaz asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altıeylül ve Karesi İlçeleri’nde deformasyona uğrayan cadde ve sokaklarda sürücülerin daha konforlu ulaşım sağlaması için asfalt yenileme çalışmalarına hız verdi.

Balıkesir’de Ramazan Bereketi Yaşanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Ramazan Ayı boyunca 20 ilçede vatandaşların yanında oluyor. Ekibiyle beraber Altıeylül ilçesini ziyaret eden Başkan Yücel Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan aylarını kutladı.

BASKİ'den Duyarlılık...Kan bağışı Kampanyası Başlatıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kan stoklarındaki azalma nedeniyle Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde 2 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Altıeylül Yarıyıl Tiyatro Şenliği Başladı

Altıeylül Belediyesi 2. Altıeylül Yarıyıl Şenlikleri kapsamında düzenlenen sinema şenliğine çocukların ve ailelerinin ilgisi çok yoğun oldu. Toplam 21 seans sinema gösterimine yaklaşık 8400 izleyici katıldı.

Altıeylül Kurban Bayramına Hazır

Altıeylül Belediyesi Bu Kurban Bayramı’nda Da Kurban Kesim Hizmetiyle Altıeylül Sakinlerinin Hizmetinde Olacak