Altın Haberleri
SON DAKİKA

Altın Haberleri

Kaçak Hayvan Ticareti Operasyonu

Edremit ilçesinde jandarma, kaçak olarak hayvan ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda 1 kişiyi gözaltına alırken, 58 cins köpek ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Balıkesir'de 11 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 3 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

5 Bin 980 Adet Sigara Ele Geçirildi

Burhaniye ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonlarda, 5 bin 980 adet kaçak makarona doldurulmuş içime hazır sigara ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda, bir araçta 4 bin 900 adet sigara bulunurken, bir iş yerinde ise bin 80 adet sigara ele geçirildi. Toplamda 5 bin 980 adet sigara muhafaza altına alındı.

Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda, 3 tüfek, 8 kartuş, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 31 adet kenevir tohumu, 6,79 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Balıkesir'de 2,5 kilo esrar ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bavul içine gizlenmiş 2 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.

2 Terör Şüphelisi Yakalandı

Edremit İlçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmada, PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan 1 şüpheli ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli gözaltına alındı. 2 terör şüphelisi hakkında adli işlem başlatıldı.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

Altınoluklu balıkçılara Yücel Yılmaz desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyet gösteren S.S. Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifi’ne soğuk hava deposu kazandırdı. Avladıkları balıkları sağlıklı bir şekilde muhafaza edecek olan kooperatif üyeleri, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Balıkesir'de kumar operasyonu: 3 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri, kumar oynattığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri, operasyon sırasında kumar oyunu için kullanılan malzemelere ve elde edilen paraya el koydu. Kumar oynatan şahıslar hakkında adli işlem gerçekleştirilirken, kumar oynayan şahıslara para cezası kesildi. İşletme ise 30 gün süreyle faaliyetinden men edildi.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1966 Edremitspor Namağlup Şampiyon! Hedef BAL LİGİ

Play-off mücadelesi öncesi ligin son maçında Altınovaspor ile 1966 Edremitspor karşı karşıya geldi.

''Türk Escobar'' Urfi Çetinkaya'nın Suç Örgütüne Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını uluslararası uyuşturucu taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendiğini bildirdi. Operasyonda, kırmızı bültenle aranan 1 kişinin de aralarında olduğu toplam 42 şüpheli gözaltına alındı.

BBB Sporcusu Yasemin Adar, 7. kez Avrupa Şampiyonu

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Yasemin Adar Yiğit, finalde Ukraynalı Anastasiia Shustova’yı 12-1 teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yiğit, böylece 7. kez Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

YANGIN VAARR!..

Beyler... Vatandaş perişan, vatandaş aç. Kiralar almış başını gidiyor. Çarşıda, pazarda her şey ateş pahası. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. İşçi, memur, köylü ,esnaf kötü durumda. İnsanlarımız artık yoksulluk değil açlık sınırının altında bir yaşam sürüyor. Siyasilerden çözüm istiyoruz. Onlar ne yapıyor. İktidar yanlıları yaşananların üstünü örtmeye, muhalefet ise istismar etmeye çalışıyor.(K.Ş) SİZDEN GELENLER

Balıkesir'de PKK/KCK-PYD/YPG üyesi 2 şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Organize Suç Örgütü Çökertildi: 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'de gerçekleştirilen 'Kafes-34' operasyonlarında, bir organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

231 Adet Hap Ele Geçirildi

Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma tarafından yapılan operasyonda, Altıeylül ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma Ekipleri 12 Şahsı Gözaltına Aldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Asayiş ve Trafik' uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, trafik uygulamasında bin 952 araç sorgulandı. Emniyet güçleri, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Belediye'de rüşvet operasyonu: 20 gözaltı

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik düzenlenen operasyonda, Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sakın'ın da aralarında olduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Kepsut’ta Öğrenciler Sporla Koruma Altına Alınıyor

Kepsut Kaymakamlığı bir paylaşım yaparak İlçe’de başlattıkları örnek bir çalışmayı duyurdu. 

DP Sözcüsü Altıntaş: Yıllardır konuşulan Balıkesir Deprem Master Planı neden hala tamamlanamadı?

“Fay üzerinde yaşayan kent” Balıkesir’de depreme karşı tedbir alınıyor mu?

Hırsızlık şüphelileri yakalandı

Marmara ilçesinde, geçen ay bazı yazlık konutlarda yaşanan hırsızlıkların faili oldukları öne sürülen 3 zanlı gözaltına alındı.

Büyükşehir, Kepsut’ta damızlıkları üreticiyle buluşturdu

Başkan Yücel Yılmaz’ın önderliğinde Balıkesir’i, küçükbaş hayvan üretiminde zirveye taşımak için kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kepsut ilçesinde 81 üreticiye damızlık koç dağıttı. Kepsut’taki altıncı dağıtımını gerçekleştiren Büyükşehir, son 4 yılda ilçede toplamda 762 damızlık hayvan dağıtımı gerçekleştirdi. 

550 bin lira değerinde altın çalan dolandırıcı yakalandı

Bandırma’da 550 bin lira değerinde altın çalan dolandırıcı, JASAT'ın hızlı müdahalesiyle 60 dakika içinde yakalandı.

ÇALDIĞI ALTINLARLA KISKIVRAK YAKALANDI

Balıkesir’de kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcı, yaşlı insanları telefon ile arayarak para ve ziynet eşyalarını alıp kaçarken Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca kıskıvrak yakalandı.

EMNİYET’TEN YENİ YIL TEMİZLİĞİ

Balıkesir'de Narkogüç-41 Operasyonu: 20 Bin 490 Sentetik hap ele geçirildi, 49 şüpheli gözaltına alındı…

230 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

Balıkesir'de Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik trafik denetimleri yaptı.