Asfalt Haberleri
SON DAKİKA

Asfalt Haberleri

Kırsalda asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz ‘Hemen yarın, 1 Nisan’da buradayız’ diye atıp tutmuyoruz.” dedi.

‘’KESİNTİSİZ ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana körfez bölgesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

‘’BÜYÜKŞEHİR'DEN BANDIRMA’YA YEPYENİ YOLLAR’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

Büyükşehir, Küçük Sanayi Sitesi’nin yollarını yeniliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin lokomotifi Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bozuk yolları yeniliyor. Sanayi eşrafını mutlu eden asfalt çalışması kapsamında Büyükşehir ekipleri, toplamda 4 bin 500 metre yolu yenileyecek.

HAVRAN’A YEPYENİ YOLLAR!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana ulaşım altyapısını güçlendirmek ve konforunu artırmak için büyük bir asfalt hamlesine liderlik ediyor.

KARESİ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karesi Belediyesi, kırsal mahalleler ardından asfaltlama çalışmalarını merkez mahallelerde sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalarda son iki ayda 52 bin 100 metrekare yol asfaltlanırken, 8 bin 754 ton asfalt kullanıldı.

Burhaniye'de Yan Bağlantı Yolu Kullanıma Açıldı

Tüm çalışmaları tamamlanan İzmir-Çanakkale Çevre Yolu, Bülent Ecevit Bulvarı (Tuzla Caddesi) bölgesindeki yan yol Burhaniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasının ardından kullanıma açıldı.

İvrindi merkezde üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Yenilenen altyapı çalışmaları sonrası sıcak asfalt, kilitli parke taşı ve antik taş döşeme çalışmalarına tüm hızı ile devam edilen İvrindi’de Başkan Yusuf Cengiz öncülüğünde sanatsal görünümlü sokaklar ile konforlu ulaşım ağını genişletiyor.

HASTANE İLE BARUTHANE CADDESİ’NE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi işbirliğinde, deforme olan Altıeylül İlçesi’ndeki Hastane Caddesi ile Baruthane Caddesi sıcak asfalt serimi ile yeniden güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Başkan Yücel Yılmaz ile Başkan Hasan Avcı çalışma yürütülen caddelerde incelemelerde bulundu.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tam Kapasite Sahada

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan asfalt yama, yağmur suyu kanalı, oluk, tretuvar kaldırım, sathi kaplama öncesi yol sağlamlığı için plentmiks temel tabaka çekimi, parke taş tamir ve begonit taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

OSB YOLU 3 KISIM TAM GAZ

Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla başlatılan 3 etaplı 4 bin 700 metrelik OSB Yolu’nun Çayırhisar Mahallesi içerisinden geçen 3. kısmında çalışmalar sürüyor. Asfalt çalışmalarının başladığı 3. kısım yol tamamlandığında şehir trafiği rahat bir nefes alacak.

İvrindi’ye Sıcak Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İvrindi İlçesi’nde deforme olan yollara sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Vatandaşlar, “Bizi tozdan dumandan kurtardığı için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ederim” dedi.

Karesi’de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Karesi’de 2023 yılının ilk 8 ayında şehirçinde 12 bin 512 metrekare asfalt yol tamiri gerçekleştirilirken, 7.4 km yolun sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

Gar Meydanı Sil Baştan Yapılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Vasıf Çınar Caddesi,Tren Garı önünde deforme olan yolda trimer kazısı ve sıcak asfalt serimi çalışmalarını başlattı. Yağmur suyu hatlarının da rehabilite edildiği çalışmalar,Perşembe gecesine kadar tamamlanacak. 

Çengel Caddesi’ne Sıcak Asfalt

Balıkesir’in dört bir yanında sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karesi İlçesi Çengel Caddesi birinci etabını tamamladı. Yolun ikinci etabı da tamamlanarak 21 Ağustos pazartesi günü trafiğe açılacak.

ALIN TERİYLE KİLOMETRELERCE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 40 derece sıcağın altında asfalt serimi gerçekleştiren işçilere soğuk meşrubat ve baklava sürprizi yaptı. ‘Emektar kardeşlerimizle çok iyi çalışıyoruz’ diyen Başkan Yılmaz, “Sındırgı’da şu ana kadar 57 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdik, sezon sonuna kadar da 70 kilometre daha asfalt serimi yapacağız” dedi.

Sındırgı Yollarına Sıcak Asfalt

Balıkesir’in tüm ilçelerinde asfalt seferberliği başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Sındırgı Yaylabayır, Yüreğil ve Kürendere Yolu’nda yüksek konfor sağlayan sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimiz çalışmalardan memnun, biz de mutluyuz” dedi.

Edremit’te Yollar Asfaltla Yenileniyor

Edremit Belediyesi kent genelinde bozulan yolların yapımı için çalışırken asfalt seferberliği başlattı. Altınkum Mahallesi’nde 11 bin metrekare asfalt kaplaması yapıldı.

Karesi’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Karesi Belediyesi ilçe genelinde parke yol, kaldırım ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Hem Zeytinlikler Hem De İşçiler Tozdan Kurtuldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, birçok kırsal mahalleyi birbirine bağlayan ve sürücüler için büyük tehlike arz eden Gömeç Ulubeyler Yolu’nu, yüksek konfor sağlayan, dış etkenlere dayanıklı sıcak asfalta kavuşturdu. Asfaltlama sayesinde hem zeytinlikler hem de işçiler tozdan kurtuldu.

Başkan Arslan, Altınkum’da Çalışmaları Denetledi

Edremit Belediyesi tarafından Altınkum Mahallesi’nde alt ve üst yapı çalışmalarına hız verildi. Yeni yağmur suyu hatları kilit parke taş ve asfalt kaplaması yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir’den Sındırgı’ya Jilet Gibi Asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatı ile Sındırgı Yaylabayır Yolu’nu yüksek konfor sağlayan, dış etkenlere dayanıklı sıcak asfalta kavuşturuyor.

Büyükşehir, Dursunbey Caddelerini Konfora Kavuşturuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Dursunbey İlçesi’nin caddelerine; yüksek konfor sağlayan, dış etkenlere dayanıklı, deformasyona karşı esnek yapılı yaklaşık 2 bin 350 ton aşınma tabakası özelliğe sahip sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Altınkum’da Asfalt Çalışmalarına Hız Verildi

Edremit Belediyesi, Altınkum Mahallesi’nde zaman içerisinde bozulan ve yıpranan yolları düzenleyerek asfalt ile kaplıyor.

Büyükşehir’den Yeni Asfalt Üretim Tesisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehirde sıcak asfalt serimini daha hızlı ve kesintisiz hale getirmek için Havran Küçükşapçı Köyü mevkiine kurduğu üçüncü asfalt plent tesisinde üretime başladı. İlk üretim düğmesine basan Başkan Yılmaz, dördüncü tesisi de Erdek’in Edincik Mahallesi’ne kurduklarını müjdeledi.

Büyükşehir, Şehit Birol Koç Caddesi’nin Asfaltını Yeniliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır şehir merkezinin trafik yükünü çekerek deforme olan caddelerde asfalt yenileme hamlesini hız kesmeden sürdürüyor. Altay ve Atay Caddelerinin ardından Şehit Birol Koç Caddesi’nde işlemlerini sürdüren Büyükşehir, çalışmalarını kısa zamanda tamamlayacak.

Altay Caddesi’nin Asfaltı 5 Günde Yenilendi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 5 gün içinde trimer kazısını yapıp, asfalt serimini ve yol çizgi çalışmalarını tamamladıkları Karesi İlçesi Altay Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, şehir merkezinin uzun yıllardır trafik yükünü çeken caddelerini bir bir yenileyeceklerini söyledi.

Karesi ve Altıeylül’de Büyükşehir’den tam gaz asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altıeylül ve Karesi İlçeleri’nde deformasyona uğrayan cadde ve sokaklarda sürücülerin daha konforlu ulaşım sağlaması için asfalt yenileme çalışmalarına hız verdi.

Ülkü Yolu Trafik Sıkışıklığını Rahatlatacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit İlçesi’nin Zeytinli, Altınkum ve Akçay Mahallelerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda sıcak asfalt serimine başladıklarının ve yolun yaz sezonuna yetişeceğinin müjdesini verdi.

Karesi Belediyesi Yeni Toki Yolunu Asfaltladı

Karesi Belediyesi toplam 1000 konutun inşa edileceği Kuva-yi Milliye Mahallesi’ndeki yeni TOKİ Karesi yolunu asfaltladı. 350 metre uzunluğundaki yola toplamda 800 ton asfalt döküldü.