Avukat Haberleri
SON DAKİKA

Avukat Haberleri

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

AK Parti Karesi İlçe Başkanı: 'Yerel seçimlere hazırız'

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, sandıklar, müşahitler ve avukatlarla seçime hazır olduklarını söyledi. Aka, seçimlerde hedeflerinin yüzde 60 oy almak olduğunu ifade etti ve muhalefeti eleştirerek, seçmenlerin değer yargılarıyla alay edildiğini söyledi.

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

SAHRA ARABULUCULUK VE AVUKATLIK BÜROSU AÇILDI

Balıkesir’in önemli siyasi isimlerinden ve önceki dönem İl Başkanlarından Adnan Gencer’in kızı Avukat Sahra Gencer Davarcı ve eşi Avukat Ali Davarcı’nın Arabuluculuk ve Avukatlık Bürosu hizmete girdi. İstanbul’da uzun süre çalışan genç hukukçular bundan sonra Eski Kuyumcular Mahallesi Çavuş Sokak İnal Apartmanı No: 13/5 Kat: 3’te bulunan büroda hizmet verecekler. Balıkesir Haber TV olarak Genç Hukukçulara başarılar dileriz.

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı Karesi Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Balıkesirspor As Başkanı Avukat Cem Özışıklıoğlu MHP’den Milletvekili aday adaylığını İl başkanlığında bir basın toplantısıyla açıkladı. Cem Özışıklıoğlu basın toplantısının ardından Alaca mescit önünde lokma hayrı verdi ve bir konuşma yaptı. Cem Özışıklıoğlu’nu hem partide hem de Alaca Mescit önünde partililer büyük ilgi gösterdi.

Trafik Kazalarında Araç Değer ve Kazanç Kaybı Talepleri

Avukat Ceyda Yırcalı “Trafik Kazalarında Araç Değer ve Kazanç Kaybı Talepleri” konusunda Balıkesir Haber TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuda Çalışan Hukuk Fakültesi Mezunlarına Staj Yolu Açıldı

AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Katip Üyesi olduğu Adalet Komisyonunda görüşüldükten sonra TBMM Genel Kurulunda görüşülmeye başlanan Avukatlık Kanunu Hakkında TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı.

Mehmet Özışıklıoğlu Toprağa Verildi…

Dün vefat eden, Karesi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Cem Özışıklıoğlu’nun babası Balıkesir’in duayen eğitimcilerinden Mehmet Özışıklıoğlu bugün toprağa verildi.

Avukat- Ressam Hilal Bilal’den Karma Sergi

Balıkesirli genç Avukat Ayşe Hilal Bilal, uzun bir süredir devam ettiği çalışmalarından oluşan resimlerini bir sergi açarak hemşerilerinin beğenisine sundu.