Ayvalık Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Ayvalık Belediyesi Haberleri

Cumhur İttifakı Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin İptalini İstiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulları ve Meclis Üyeleri adına; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren ile Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray ALTINOVA pazar yeri yapım ihalesine dair CUMHUR İTTİFAKI Partileri  olarak ortak  bir basın açıklaması yaparak, Ayvalık Pazar Yeri İhalesinin iptal edilmesini istedi.

Ayvalık Deniz Seviyesinde Tiyatro Keyfini Yaşadı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ve Ayvalık Belediyesinin katkılarıyla, Ankara Sigorta ana sponsorluğunda hazırlanan Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivalinin ikinci ayağı Ayvalık’ta son buldu.

Ayvalık’ta Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Sürüyor

Ayvalık Belediyesi Kırsal Mahallelerin yol çalışmalarına program dahilinde kesintisiz olarak devam ediyor. Bu kapsamda Kırcalar Kırsal Mahallesi’nde 3 bin 200 metrekarelik kilit parke taş çalışması noktalanarak bölgedeki ulaşım güvenli ve kaliteli bir nitelik kazandı.

Ayvalık’ta Minyatür Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşan minyatür sanatçısı Olcay Kıncay’ın “Minyatür” sergisi 20 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Cunda Adası’na Hizmet Binası

Tarihi sokakları, tescilli yapıları, müzeleri, uçsuz bucaksız zeytinlikleri, yüzlerce mezesi ve birbirinden güzel koylarıyla hem yaz hem de kış sezonunda ilgi odağı olan Ayvalık’ın gözde turizm beldesi Cunda’ya Ayvalık Belediyesi’nin yeni hizmet binası yapılıyor.

Ayvalık’ın Yeni Turizm Rotaları EMITT’te Tanıtıldı

Ayvalık standı EMITT fuarının ikinci günü ilgi çeken bir sunuma ev sahipliği yaptı. Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde paydaş olarak katılan AYTUGEB öncülüğünde Ayvalık’ta yeni turizm rotalarının belirlenmesiyle ilgili sunum yapıldı.

Ayvalık Belediyesi EMITT’e Hazır...

Ayvalık Belediyesi, geçtiğimiz yıl kovid-19 pandemisi nedeniyle ertelenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İSTANBUL EMITT”te bu yıl 9-12 Şubat tarihlerinde Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği (AYTUGEB) ile birlikte B-341 numaralı stantta yerini alıyor.

Ayvalık Belediyesi Kadın Oyunları Festivali’ne Bu Yıl Da İkinci Kez Ev Sahipliği Yapacak

Geçtiğimiz yıl dört büyük kentte ardı ardına sergilenen ve pandemi koşullarına karşın çok büyük ilgi gören Kadın Oyunları Festivali 15 Şubat tarihinde ilk olarak Ankara’da başlayacak.

Sıfır Atık Uygulamasına Mobil Merkezlerden Vatandaşların Da Katılımı Sağlanacak

Ayvalık Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerindeki işletme iştirakleri arasında yer alan akaryakıt istasyonunun sıfır atık belgesi almaya hak kazanmasının ardından, belediye hizmet binalarına da 13 adet sıfır atık kumbarası yerleştirildi.

Özel Çocukların Hedefi Büyük

Fiziksel durumu spora elverişli olan “Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi” öğrencileri, Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda basketbol başantrenörü Alper Altıoğlu ile haftada bir gün, iki buçuk saat süreyle yapılan çalışmaların ardından pandemi nedeniyle uzak kaldıkları sahalara tekrar döndü.