Balıkesir Il Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Il Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Seferberliği Sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin kültür taşıyıcısı olan dilimizi iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle verimli bir şekilde sürdürülüyor.

Balıkesir'den Amerika'ya Uzanan Başarı Öyküsü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü robotik takımı, dünyanın en büyük robot yarışması olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na giren VEX Robotik Turnuvası'nda; turnuvanın en prestijli ödülü olan Excellence Award'ı alarak Amerika'dan gururla döndü

Okullarda Filistin'de Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesinde bayrak törenine katılarak öğretmen ve öğrencilerle birlikte 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Sağlam Birey Sağlam Toplum

Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çalışmalara katılan gönüllü öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Edremit’te Okullarda Sınava doğru BİGEP Seferliği

Balıkesir Valiliği himayesinde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen tüm ilde eğitim seviyesini arttırmayı amaçlayan BİGEP projesi kapsamında Edremit İlçesinde Kaymakam Ahmet Odabaş başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar CİĞER ve okul müdürlerinin katılımı ile bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

Eğitim Ailesi Gücünü Eğitimden Alarak Yaraları Sarıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın Burhaniye Temasları

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününden başlayarak okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin yerinde izlendiği saha ziyaretleri devam ediyor.

Dikiş Makinelerinin Başına Bu Kez Depremzedeler İçin Geçtiler

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nce başlatılan yardım kampanyaları kapsamında Havran Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde devam eden dikiş ve nakış kurslarındaki öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler depremzedeler için battaniye, nevresim, yorgan ve yastık üretiyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Basın Toplantısı Düzenledi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Öğretmen evinde basın mensuplarıyla biraya geldi.

Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Eğitim Devam Ediyor

Bu yıl yarıyıl tatilinde ilk kez uygulanan, "Matematik" ve "İngilizce" alanlarında eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren ücretsiz "Kış Okulu Destekleme ve Yetiştirme Kursları" Balıkesir’de başarılı bir şekilde sürdürülüyor.

Aile Okulu Sıralarında Bu Kez Muhtarlar Var

Ailelerin farklı eğitimlerle çok yönlü desteklenmesi amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, kapsamı her geçen gün genişleyen "Aile Okulu" projesine muhtarlar da dâhil edildi.

74 Yaşındaki Emine Teyze Okuma Yazmayı Öğrendi

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşliğinde Alteylül Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlerle bir araya gelerek öğrenme coşkusuna ortak oldu.

Balıkesir’de Tarım Ve Hayvancılık Alanında Öğrenciler Yetiştirilecek

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Balya, İvrindi, Savaştepe ve Manyas’ta 5 okulda Tarım ve Hayvancılık alanında öğrenciler yetiştirilecek.

Balıkesir’in Satrançtaki Gururu Elifnaz’ın Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Okullar Satranç Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Elifnaz Akat’ı, Vali Hasan Şıldak makamında tebrik ederek bundan sonrası için başarılarının devamını diledi… 

Balıkesir’de Otizm Farkındalık Yürüyüşü Yapıldı

bugün Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde otizm farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Okul Sporları Ödülleri Verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen okul sporları turnuvalarında dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları “Okul Sporları Ödül Töreninde” verildi.