Balıkesir Sanayi Odası Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Sanayi Odası Haberleri

Kula: “Yeşil Sanayiye Destek Büyük Sorumluluğumuzdur”

  Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve KOSGEB iş birliğinde, KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Dr. Deniz Timurçin, KOSGEB Balıkesir Kobi Uzmanı Yakup İnalkaç’ın sunumlarıyla “KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Tanıtım” semineri gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin İlk 500’ünde 28 Balıkesirli Firma Var.

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 araştırması ile ilgili bir açıklama yaptı. Buna göre; İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 28 Balıkesir Sanayi Odası üyesi firma yer aldı.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’in İhracattaki Yıldızları Ödüllerine Kavuştu

Ege İhracatçı Birlikleri’nin Ekonomi Gazetesi iş birliğinde düzenlediği “Ege İhracat Buluşmaları-Balıkesir” toplantısına Balıkesir Sanayi Odası ev sahipliği yaptı. Toplantıda, 2022 yılında Ege İhracatçı Birlikleri üyeleri arasında en çok ihracat yapan 5 firmanın ödüllendirildiği “Balıkesir İhracatın Yıldızları Ödül Töreni” de yapıldı.

Yeniden Seçilen Başkanları Ziyaret Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ı ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

BSO’da Kurumsal Yönetimin Nedenleri Konusunda Panel Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde, Rona Yırcalı Toplantı Salonunda “Neden Kurumsal Yönetim” konulu panel gerçekleştirildi.

Milletvekili Canbey: "BALOSB büyüyor, gelişiyor."

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaretlerde bulundu. Canbey BALOSB’de faaliyet yürüten; Ekosinerji Elektrik, Erdallar Ticaret, Döşemenler Otomotiv ve Yarış Kabin firmalarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde Milletvekili Canbey’e; Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu eşlik etti.

Sanayiciler Alman Başkonsolosuna Balıkesir'i anlattı ve OSB'yi gezdirdi 

Almanya Başkonsolosu Johannes Regenbrecht Balıkesir’in Organize Sanayi Bölgesi yatırım olanakları, lokasyonu, ürün çeşitliliği ve kapasitesi, turizmi, ulaşımı ve lojistiği hakkında bilgilendirildi.

Ekonomist Erkin Şahinöz BSO Üyelerine Küresel Piyasaları anlattı

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Bandırma, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara ilçelerindeki üyelerle düzenlenen konferansta bir araya geldi...