Balıkesir Ticaret Borsası Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Ticaret Borsası Haberleri

Toprak Analiz Cihazı üreticinin rehberi olacak

Başkan Yücel Yılmaz’ın geride bıraktığımız Kasım ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Mobil Toprak Analiz Cihazı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Ticaret Borsası arasında imzalanan protokol kapsamında üreticiye ücretsiz olarak hizmet verecek. 25 dakikada toprağı analiz eden cihaz, üreticinin rehberi olacak.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

Vali Şıldak'a Ticaret Borsasından Ziyaret

Vali Hasan Şıldak yeni seçilerek göreve başlayan Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Balıkesir Ticaret Borsası’nda Mehmet Çetin Dönemi

Balıkesir Ticaret Borsası’nda dün seçim heyecanı yaşandı. Mehmet Çetin 69 oy ile Borsanın yeni başkanı seçilirken Ersin Erdoğmuş 50 oyda kaldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.