Balıkesirgazetecilercemiyeti Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesirgazetecilercemiyeti Haberleri

Gazeteci Olcay Özal Toprağa Verildi

Balıkesir Basın camiasının sevilen ismi ve fotoğrafçılık alanında sergileriyle şehrimizin de tanıtımına destek olan Olcay Özal 81 yaşında vefat etti. 

BGC:"Gazeteciler Şamar Oğlanı Değildir"

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Doğan Doğan, Ayvalık yolundaki bir trafik kazasını haberleştirdiği sırada sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldı. Otomobilinde de hasar oluşan Doğan Doğan'a yönelik saldırının güvenlik görevlileri önünde gerçekleşmesi düşündürdü. 

Mustafa Canbey:” Gazetecilerin meslek ahlakını gözetmeleri önemlidir” 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kendisi de gazeteci kökenli bir milletvekili olan Canbey, yayınladığı mesajla tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Vali Şıldak:” Gazetecilik Kamu Hizmetidir”

24 temmuz gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Şıldak gazeteciliğin, kamu hizmeti olduğunun bilinciyle meslek ilkeleri çerçevesinde toplumu doğru, tarafsız olarak bilgilendirmek için çaba göstermek olduğunu vurguladı

TGK:" Basın Meslek Yasası İvedilikle Çıkarılmalı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun 30 Ağustos'ta Kütühya'da gerçekleşen Başkanlar Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesinde, "Medya sektöründe, ekonomik sorunların yanı sıra yasal düzenleme eksiklikleri, basın özgürlüğü, yetişmiş eleman sıkıntısı, teknik altyapı ve istihdam sorunları yaşanmaktadır” denildi.