Balıkesirspor Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesirspor Haberleri

Mesut Eray 10KolikleR ile buluştu

Balıkesirspor – Orduspor1967 karşılaşması öncesinde 75. Yıl Parkı’nda 10KolikleR ile bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Eray, taraftarların sevgi gösterisi ile karşılandı.

Balıkesirspor'dan Açıklama: ”Yücel Yılmaz’ın Hakkının Yenmemesi Lazım”

Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer yaptığı yazılı açıklamada son günlerdeki gelişmelerle ilgili yönetimin düşüncelerini aktardı. Başkan Ömer: “Yücel Yılmaz Başkanın hakkının yenilmemesi gerektiğini hatırlatmak isterim ” dedi.

Vali Ustaoğlu Balıkesirspor’u Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Balıkesirspor'u tesislerde ziyaret etti.

Balıkesirspor'un Yeni Patronu İsmail Cem Cambaz.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ile 2023-2024 Futbol Sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Balıkesirspor Recep Çetin'le Yolları Ayırdı

Balıkesirspor Sezon başında anlaştığı teknik direktör Recep Çetin ile yolları ayırdı

Balıkesirspor Elazığ'ı Konuk Ediyor

TFF 3.Lig 4.Grup 4.Hafta maçında 23 Elazığ FK ile Atatürk Stadında 1 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşılaşacak olan Balıkesirspor'un amacı galibiyet...

BALIKESİRSPOR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Balıkesirspor bugün öğleden sonra Adliye’ye giderek, eski Başkan Özgür Yılmaz ve futbolcu Tomislav Glumac hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Romanlar Başkan Yasin Sağay’ın yanında

Balıkesirspor taraftarlarından bir şahsın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay ile aralarında yaşanan olayı topluma mal etmek için kendisine “Çingene” denildiği iftirasını atarak şehirde gerginlik çıkarmaya çalıştı ancak Balıkesir’deki diğer tüm romanlar, bunun asılsız bir iftira olduğunu düşündüğü için böyle bir olaya izin vermedi. Bu iftiranın ardından Balıkesir’deki tüm roman dernekleri ve çok sayıda roman vatandaş Başkan Vekili Yasin Sağay’ı makamında ziyaret etti. Sağay “Tüm Romanlar benim kardeşimdir, ben böyle bir dil kullanacak insan değilim. Biz Yücel Başkanımızla beraber her zaman roman kardeşlerimizin yanında ve hizmetindeyiz” dedi.

ERGÜN GÜR'ÜN ANNESİ VEFAT ETTİ...

BALIKESİRSPOR ESKİ KULUP BAŞKANLARIN DAN ERGÜN GÜR'ÜN ANNESİ VEFAT ETTİ. İMAM HATİP LİSESİ CAMİİNDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ

Balıkesirspor'un Tüzük Kongresi Gerçekleştirildi...

Balıkesirspor'un Tüzük tadilatı, isim değişikliği ve Şirketleşme için yetki Kongresi bu akşam saat 19.00’da Karesi AVM Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı Karesi Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Balıkesirspor As Başkanı Avukat Cem Özışıklıoğlu MHP’den Milletvekili aday adaylığını İl başkanlığında bir basın toplantısıyla açıkladı. Cem Özışıklıoğlu basın toplantısının ardından Alaca mescit önünde lokma hayrı verdi ve bir konuşma yaptı. Cem Özışıklıoğlu’nu hem partide hem de Alaca Mescit önünde partililer büyük ilgi gösterdi.

Medipol Başakşehir, Balıkesirsporlu Ayberk Kaygısız’la sözleşme imzaladı

Balıkesirspor Kulübünden yapılan paylaşımla Ayberk’in, Medipol Başakşehir'e transferi açıklandı.

Balıkesirspor: Türk Futbolunun Başı Sağ Olsun

Balıkesirspor, ülkemizi yasa boğan deprem faciacında hayatlarını kaybeden futbol camiasına hizmet eden isimler için başsağlığı mesajı yayımladı.

10Kolikler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Balıkesirspor 10Kolikler taraftar grubu öncülüğünde Balıkesirspor 1966 Taraftarlar Derneği ve vatandaşların destekleriyle toplanan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderildi.

Göktuğ Şeremetli Bir Minibüs Erzakla Deprem Bölgesinde…

Karesi MHP Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, dün akşam saatlerinde beraberinde Canip Karanalp ve Mehmet İçöz ile birlikte hazırladıkları bir minibüs erzakla birlikte deprem bölgesi Hatay'a hareket ettiler.

Balıkesirsporlu Genç Kaleci Yoğun Bakımda

Balıkesirspor U15 Takımında forma giyen kaleci Eren Mert Yıldızlı, dün oynanan İnegölspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında başına aldığı darbe sonucu acil ameliyata alındı.

Balıkesirspor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadelesini sürdüren temsilcimiz Balıkesirspor hafta sonu karşılaşacağı Karacabey Belediye Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesirspor Yönetimi :” Yok Edilen Güveni Tekrar Kazandırdık”

Balıkesirspor Kulübün sıkıntılarının çözümü için geçtiğimiz hafta düzenlenen üst düzey yemek sonrası gelişmelerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. “Karanlıktan aydınlığa” sloganıyla çıkıldığı belirtilen bu kutlu yolda kulübün geleceğini garantiye almak için gereken tüm adımların atılmış ve atılmaya da devam edileceği vurgulandı.

Göktuğ Şeremetli: ''Balıkesir Sevdamız, Türkiye Davamızdır”

Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis üyesi, Balıkesirspor As Başkanı, iş adamı Göktuğ ŞEREMETLİ BALIKESİR HABER TV’nin sorularını cevapladı.

Balıkesirspor Yönetimi Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Balıkesirspor Yönetimi bugün kulüp binasında toplantı düzenleyerek basını bilgilendirdi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

YALNIZ DEĞİLSİN BALKES!

Teknik Direktör Balcıoğlu:” Bu Maçın Hikâyesini Hakem Değiştirdi”

Balıkesirspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 19. Haftasında kendi evinde oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Vanspor maçı sonrasında Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vanspor Maçının Hakemi Alim Kandemir’e Büyük Öfke

Balıkesirspor’un ilk devrenin son maçında karşılaştığı Vanspor maçı sonrası hakem Alim Kandemir’e büyük tepki ve öfkeli açıklamalar geldi.

Başkan Nedim Ömer TFF Toplantısına Katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 2. Lig Kulüp Başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Balıkesirspor Başkanımız Nedim Ömer de katıldı.

Balıkesirspor’da Adıyaman Maçı Hazırlıkları Sürüyor

4 Aralık Pazar günü saat 14:00’te Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında yapılan antrenmanla sürdürdü.

Șehr-i Kuva-yi Milliye, Adıyaman Maçına Hazır mısın? 

10KOLİKLER Taraftar Grubu 4 Aralık Pazar Günü Atatürk Stadında oynanacak olan Adıyaman FK maçının, Balıkesirspor’un Lig'deki konumu itibariyle büyük önem taşıdığını belirterek, şehre bir çağrıda bulundu.

1461 Trabzon Fk 2- Balıkesirspor 1

2. Lig 16. Hafta karşılaşmasında Balıkesirspor bugün deplasmanda Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon FK ile karşılaştı. 18. dakikada Kerem Baykuş'un attığı gol ile 1461 Trabzon FK, skoru 1-0 öne geçirse de 51. dakikada Halil Çolak'ın golü maçı 1-1'e getirdi. 56. dakikada Kerem Baykuş takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Balıkesirspor: 2 - Fethiyespor: 0

Balıkesirspor kendi evinde karşılaştığı Fethiyespor'u 2-0 mağlup etti. Balıkesirspor'un gollerini 22. ve 90+1. dakikalarda Ayberk Kaygısız kaydetti. Balıkesirspor bu galibiyetle puanını 15'e çıkardı.

Blıkesirspor

Balıkesirspor en sıkıntılı anında deplasmanda Pazarspor'u 1-0 yenerek elde ettiği 3 puanla nefes aldı. Balıkesirspor'un golünü 62. dakikada Ayberk Kaygısız kaydetti. Maçın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşandı.

Balıkesirspor Yönetiminden Durum Değerlendirmesi

Balıkesirspor yönetim kurulu Uşakspor maçının ardından uzun bir durum değerlendirmesi yaparak kamuoyuna açıkladı.