Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Haberleri
SON DAKİKA

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Haberleri

Son Kurşun’un hikâyesi geleceğe aktarılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi; vatanın kurtuluşunu ve zaferi simgeleyen Son Kurşun Anıtı’nı anlatan belgesel film projesini hayata geçirdi. Film gösteriminde konuşan Başkan Yılmaz “Balıkesir’in Kurtuluş Savaşı’nda, Atatürk’e yarenlik ettiğini anlatmamız lazım.” dedi.

Balıkesir’de İmzalar Gençler Ve Sporcular İçin Atıldı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İl Milli Eğitim ile Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında ‘Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri İmza Töreni ve Sporcu Eğitim Merkezi Malzeme Dağıtım Programı gerçekleştirildi.

YENİ REKTÖR İSMAİL BOZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. İsmail Boz atandı.

Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncüsünü düzenlediği Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları Sempozyumu başladı.“Mysia ve Çevre Kültürleri Araştırmaları” temasıyla 3 gün sürecek sempozyumda, konunun uzmanları tarafından Balıkesir’deki kazı çalışmalarının durumu ele alınıyor. Sempozyumun son gününde ise; kazı alanlarına teknik gezi yapılacak. 

BANÜ Genç Ofis Çok Yakında Gençlerin Hizmetinde

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Kompleksi içerisinde yapımı tamamlanan BANÜ Genç Ofis, kulüp ve akademi çalışmaları, gönüllülük faaliyetleri ile üniversiteli gençlerin çok yakında hizmetinde olacak

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Mevkidaş Ziyareti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Balıkesir'in Kültürel Mirası Gelecek Nesillere Aktarılıyor

Balıkesir Valiliği himayesinde Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ‘Somut Olmayan Kültürel Miras Araştırmaları Projesi’nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye Üniversitelerarası E-Spor Türkiye Şampiyonası Final Karşılaşmalarında Büyük Heyecan

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası E-Spor Türkiye Şampiyonası final karşılaşmaları Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden İş Birliği Protokolü

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) arasında; araştırma-geliştirme, deneysel, teknik çalışmaların, analizlerin gerçekleştirilmesinde hizmet alımı ile ortak girişimler ve projelerde karşılıklı iş birliği sağlamak amacıyla protokol imzalandı.