Basın Toplantısı Haberleri
SON DAKİKA

Basın Toplantısı Haberleri

HASAN AVCI BASIN TOPLANTISIYLA ADAYLIK SÜRECİNİ BAŞLATTI

Alıtıeylül Belediye Başkanı iken Ak Partiden aday gösterilmeyen Hasan Avcı bağımsız olarak Belediye Başkan adayı olacağını duyurmuştu.

BAŞKAN YILDIZ’DAN FİYAT TARİFELERİ KONUSUNDA UYARILAR

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek, özellikle üyelerini yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

BALIBEK: 'ALTIEYLÜL'E ADAYIM'

Esin Balıbek CHP Altıeylül Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunun ardından düzenlediği basın toplantısında teşkilat üyeleri ve basınla bir araya geldi

CHP Kadın Kolları 5 Aralık Kadın Hakları Günü'nde basın açıklaması düzenledi

CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği basın toplantısına İlçe Kadın Kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN KINAMA

Filistin halkına karşı İsrail’in düzenlediği saldırılar yeniden Refah partisi Balıkesir İl Başkanı Fatih İnceboy tarafından da bir basın açıklamasıyla şiddetle kınandı. Basın toplantısında İnceboy ayrıca 15 Ekim’de genel Başkanları Fatih Erbakan’ın da katılımıyla Konya’da gerçekleşecek olan İsrail’e tepki toplantısına parti gözetmekbsizin herkesi davet etti.

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Fehmi Yörük: “Vatandaşın Ekmek Alırken Eli Titrer Oldu”

İyi parti Balıkesir İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük özellikle ekmekle ilgili yapılmak istenen zam konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Yörük: ”Artan maliyetlerin faturası da her zaman olduğu gibi vatandaşın sırtına yüklendi” dedi…

TÜRK SAĞLIK-SEN'İN SAĞLIK BAKANI'NDAN İSTEKLERİ

Türk sağlık-sen Balıkesir şube başkanı Musa Bilal bir basın toplantısı düzenleyerek yeniden sağlık bakanı olan Fahrettin Koca’yı tebrik etti. Basın toplantısında bakanın 2. Döneminde sağlık çalışanlarının sorunlarına çözümler üretmesini isteyen Musa Bilal açıklamalarında şu görüşlere yer verdi.

İl Başkanı Albayrak: “Vatan Partisi’nin Oyları Erdoğan’a”

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, bir basın toplantısı düzenleyerek Merkez Karar Kurullarının Cumhurbaşkanı seçimi 2. turu için aldığı kararı Balıkesir kamuoyuyla paylaştı. Başkan Albayrak, Vatan Partisi Merkez Karar Kurulunun, Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde “Oyların Recep Tayyip Erdoğan’a verilmesi” kararını aldığını belirtti…

CHP BALIKESİR İL ADAYLARIYLA DESTEK KAMPANYASINA KATILDI

Balıkesir CHP İl Başkanlığı Ali Hikmet Paşa Meydanında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Erden Köybaşı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüteceği seçim kampanyasına destek olmak amacıyla, Balıkesir Milletvekili Adayları ve partililerle birlikte olduklarını belirterek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mhp’den Genç Aday Adayı … Ervanur Ürer Özden

Şehit amcası ve babası nedeniyle çok küçük yaşlardan itibaren MHP camiasının içinde bulunan ve medya sektöründe uzun bir süre çalışan Ervanur Ürer Özden bugün MHP İl Binasında basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı Karesi Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Balıkesirspor As Başkanı Avukat Cem Özışıklıoğlu MHP’den Milletvekili aday adaylığını İl başkanlığında bir basın toplantısıyla açıkladı. Cem Özışıklıoğlu basın toplantısının ardından Alaca mescit önünde lokma hayrı verdi ve bir konuşma yaptı. Cem Özışıklıoğlu’nu hem partide hem de Alaca Mescit önünde partililer büyük ilgi gösterdi.

Alİ Eren Demİrezen ‘Emeğİmİn Karşılığını Alamadığım İçin Ara Verdİm’

Balıkesir'in ve Türkiye'nin gururu ağır siklet boks şampiyonu Ali Eren Demirezen Bugün bir basın toplantısı düzenledi basın toplantısında Öncelikle gazetecilere teşekkür eden Ali Eren Demirezen ardından boksa neden ara verdiğini dile getirdi

Özden Certel Chp'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Uzman Fizyoterapist Özden Certel Cumhuriyet Halk Partisi'nden Balıkesir Milletvekilliği için aday adaylığını bir basın toplantısıyla açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, partisinin Balıkesir il başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Selman Hasan Arslan: “Depreme Dirençli Kent İçin Harekete Geçiyoruz”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, düzenlediği basın toplantısında Edremit’te depreme dirençli bir kent yaratmak için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceklerini kaydetti. Belediye bünyesinde Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü kurulacağını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı Basın Toplantısı Düzenledi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Öğretmen evinde basın mensuplarıyla biraya geldi.

Ahmet Akın Gündemi Değerlendirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İl Binasında düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

İl Başkanı Başaran, Balıkesirlileri Cumhurbaşkanının Mitingine Davet Etti

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de vereceği mitingle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bülent Haluk Türkbeyi: “İddia Ettik Haklı Çıktık”

Geçtiğimiz yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Burhaniye Atatürk Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin güçlendirilmesi ihalesini alan müteahhit Bülent Haluk Türkbeyi, binanın buna müsait olmadığını tespit ettiklerini belirterek binanın yıkılması gerektiğini bir basın toplantısıyla duyurmuştu. Bugün tekrar bir basın toplantısı düzenleyen Bülent Haluk Türkbeyi, gelişmeleri şu şekilde dile getirdi.

62. Kurtdereli Yağlı Güreşleri Basın Toplantısı Yapıldı

Bu yıl 62.’si düzenlenen Kurtdereli yağlı güreşleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Yönetim Balıkesirspor İçin; Sabır ve Fedakârlık İstedi…

Balıkesirspor Kulübü’nde bugün yapılan basın toplantısında son durum ve gelişmeler anlatıldı.

Başkan Özgür Yılmaz Yönetimine 5 İsim Açıkladı

Balıkesirspor Başkanı Özgür Yılmaz, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz basın mensuplarının sorularını da cevapladı.

Özgür Yılmaz: Balıkesirspor’un 70 Milyon Tl Borcu Var

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Özgür Yılmaz Basın toplantısı düzenledi.

Mümtaz Akdeniz: Takdir Esnaf Arkadaşlarımın

Balıkesir Celepler ve Besiciler Odası Başkan Adayı Mümtaz Akdeniz yönetim adayı ekibiyle beraber basın toplantısı düzenledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak Basın Mensuplarıyla Buluştu

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Salih Tozan Kültür Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda basın sözcüsü Murat Tozan da yer aldı.

CHP’li Serkan Sarı, Lunapark Arazisiyle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl binasında partililerle birlikte basın toplantısı düzenledi.

CHP'li Ahmet AKIN Balıkesir de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi.