Belgin Gökçe Uygur Haberleri
SON DAKİKA

Belgin Gökçe Uygur Haberleri

Yeniden Seçilen Başkanları Ziyaret Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ı ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti.

Bahar Tepe’ye Kök Hücre Tedavisi Başladı…

Geçtiğimiz yıl yaptığı doğum sonrası yaşadığı talihsizlikler sonucu, bilinci kapalı yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Bahar Tepe'nin ışığa doğru yürüyüşü başladı.

Bahar Tepe’ye Kök Hücre İçin ‘Umut Işığı’ Doğdu

Geçtiğimiz hafta Balıkesir Haber TV olarak yayınladığımız özel haberimizin üzerine, büyük bir duyarlılık gösteren Ak parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, aileyi ziyaret ederek bilgi aldı ve akabinde durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya nakletti. Bakanın anında müdahalesiyle de onay geldi.

Balıkesir Pullusu Millet Evinde ! Coğrafi İşaretli Eserimiz ’in Ünü Yayılıyor!

Şehrin İmzası Niteliğindeki Değerlere Sahip Çıkarak, Kısa bir süre önce coğrafi tescilini müjdeleyen Mutlu Aydemir, Balıkesir'in Adını Türkiye Ve Dünyada Duyuracak Tescilli Çalışmalarla Şehrin Marka Kimliğini Ön Plana Çıkaran Balıkesir Pullusunu Milletvekili Belgin Gökçe Uygur ile Emine Erdoğan'a takdim Etti.