Bigep Haberleri
SON DAKİKA

Bigep Haberleri

Öğretmene ulaşım indirimi BİGEP’e de 6 milyon destek

Bandırma, Manyas, Erdek, Marmara ve Gönen’deki öğretmenlerin ardından bu kez de Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç ilçelerinde görev yapan yüzlerce öğretmen, öğretmene verdiği değer nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı alkış yağmuruna tuttu.

Balıkesir’de Eğitimde BİGEP

Balıkesir'in eğitim potansiyeline güç kazandıran, akademik başarıyı daha yükseğe çıkarma hedefiyle yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen ‘İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda ele alındı. 

Edremit’te Okullarda Sınava doğru BİGEP Seferliği

Balıkesir Valiliği himayesinde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen tüm ilde eğitim seviyesini arttırmayı amaçlayan BİGEP projesi kapsamında Edremit İlçesinde Kaymakam Ahmet Odabaş başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar CİĞER ve okul müdürlerinin katılımı ile bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

BİGEP Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısının İkincisi Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Ar-Ge Birimi ve ilçe özel büro görevlisi öğretmenlerimizle bir araya gelerek BİGEP uygulama süreçleri ve eğitimin geliştirilmesine yönelik çalışmaları değerlendirdi.

BİGEP’in Aylık Değerlendirmesi Bigadiç’te Yapıldı

Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda oluşturduğu yol haritasıyla eğitim potansiyeline güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların aylık değerlendirmesi Vali Hasan Şıldak başkanlığında Bigadiç İlçesinde yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

Vali Şıldak Haftaya BİGEP Enerjisiyle Başladı

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin çalışmalarını yakından takip eden Vali Şıldak, okullarda oluşan enerjiye ortak olmaya devam ediyor.

Gündem Eğitim, Gündem BİGEP

Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda gücüne güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların aylık değerlendirmesi Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

Başarıyı İzleme Ve Geliştirme Projesi Ödül Töreni Gerçekleşti

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi Ödül Töreni bugün Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Fatih Salonu’nda gerçekleştirildi.

Balıkesir'de On Numara Festival

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında düzenlenen Fest'ON (On Numara Festival) Balıkesir Bilim ve Teknoloji Festivali öğrencilerle buluştu.

Ayvalık İlçesinde BİGEP Değerlendirildi

Balıkesir’in eğitimine, oluşturduğu sinerji ve motivasyonla güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesinin aylık değerlendirme toplantısı Ayvalık İlçesinde Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Özel Eğitim Alan Çocuklar Altıeylül’ün Misafiri Oldu

Alteylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’inde BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında İl Özel İdare Eğitim Uygulama Okulu ve Altıeylül Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından özel eğitim alan çocuklara sinema etkinliği düzenlendi.

İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Balıkesir'in eğitim potansiyelinin daha yükseğe çıkarılması için yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıların 4'ncüsü gerçekleştirildi. Her ay yapılan toplantılarla BİGEP çalışmalarını yakından takip eden Şıldak, Şubat ayı “İl Değerlendirme Toplantısını” Altıeylül ve Karesi İlçelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.