Boks Haberleri
SON DAKİKA

Boks Haberleri

Dünya İkincisi BAÜN'lü Sporcudan Rektör Oğurlu'ya Ziyaret

Portekiz'de gerçekleştirilen Büyükler Wako Kickboks Dünya Şampiyonasında 60 kg. K-1 branşında Dünya İkincisi olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Kickboks Avrupa Şampiyonasında (EUSA 2023) ülkemize 1 altın ve 1 bronz madalya kazandırarak üniversiteyi başarıyla temsil eden Güler Deniz Topuz ve Barış Karaman ile bir araya geldi

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Boksörlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

Alİ Eren Demİrezen ‘Emeğİmİn Karşılığını Alamadığım İçin Ara Verdİm’

Balıkesir'in ve Türkiye'nin gururu ağır siklet boks şampiyonu Ali Eren Demirezen Bugün bir basın toplantısı düzenledi basın toplantısında Öncelikle gazetecilere teşekkür eden Ali Eren Demirezen ardından boksa neden ara verdiğini dile getirdi

Ali Eren Demirezen, Almanya'nın En İyi Boksörü Seçildi

Almanya’nın bir numaralı boks dergisi BOXİN1, başarılı ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen’i yılın en iyi boksörü seçti. 

BAÜN’lü Sporculardan Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda Büyük Başarı

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, ulusal ve uluslararası sportif etkinliklerde başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. 22-29 Ocak tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda da Balıkesir Üniversitesi öğrencileri toplamda 8 madalya kazandı.

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası Balıkesir'de Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda devam ediyor.

Balıkesir’de Kick Boks Ve Muay Thai’ye İlgi Artıyor

Balıkesir’de Yıldız Spor Center Kulübü Kick Boks ve Muay Thai dövüş sporu antrenmanlarını sürdürüyor.

Balıkesir’de Boks Şöleni Başladı

Ali Eren Demirezen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Balıkesir’de başladı.

Eşref Uslu: “Boks Şampiyonamıza Tüm Balıkesirlileri Bekliyoruz”

Ak Parti Gömeç ilçe Başkanı ve Boks Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Eşref Uslu Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Gençlerin Abisi; Ali Eren Demirezen

Antrenmanlarından ve akademik görevinden kalan zamanlarda Balıkesir’in birçok okulundan gelen davetlere katılan Ali Eren çocukların ve gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Ali Eren Demirezen Almanya'da Yılın En İyi Boksörü Seçildi

Balıkesir'in gururu ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen Almanya'da 2 ödül birden aldı.

Ali Eren Demirezen Mecliste Hem Teşekkür Hem de Sitem Etti

Balıkesirli ağır sıklet boksörü olarak birçok başarılara imza atan ve New York’taki son maçında büyük bir başarı elde eden Ali Eren Demirezen de kürsüye çıkarak meclise seslendi. 6 yıl önce yaşadığı bir olay nedeniyle içinde ukde kalan bir durumu anlattı. Ali Eren, teşekkür ederek başladığı konuşmasında sitemli bir şekilde şunları söyledi:

Balıkesir'in Meydanı

Balıkesir’in Gururu Ali Eren Demirezen Balıkesir Haber TV’de

BAÜN’lü Şampiyon Boksör Ali Eren Demirezen’den, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Teşekkür Ziyareti

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, profesyonel kariyerinde bir galibiyete daha imza atan Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Milli Boksör Ali Eren Demirezen’i makamında kabul etti.

BAÜN’de Boks Şampiyonası Ali Eren’le Final Yaptı

Üniversiteler Boks Unilig Türkiye Şampiyonası, Balıkesir Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi'nde Boks Şöleni

Üniversiteler Boks Unilig Türkiye Şampiyonası, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla, Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası Baün'de Yapılacak

Türkiye Üniversite Spor Federasyonunun düzenlediği Üniversiteler arası Türkiye Boks Şampiyonası Balıkesir Üniversitesi’nde 27 Mart 2 Nisan Tarihleri arasında yapılacak.

Rektör İlter Kuş, başarılı sporcuları kutladı

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, sporculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, elde edilen başarılı sonuçlar için tebrik etti. Sporcu öğrenciler de kendilerine gösterdiği ilgi ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a teşekkür etti.

Balıkesir Üniversitesi Kick Boksta Zirve Yaptı

Üniversiteler arası Kick Boks Şampiyonası Erzurum’da yapıldı. 121 Üniversiteden yaklaşık 800 sporcu katıldı. Balıkesir Üniversitesi de bu şampiyona da yer alarak başarılı sonuçlar elde etti.

Başkan Yılmaz Ringe Çıktı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un genç boksörleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; istekleri kırmadı ve eşofmanlarını giyip ringe çıktı.

BAÜNlü Şampiyon Boksörden, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a Teşekkür Ziyareti

Milli Boksör ve Balıkesir Üniversitesi Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'u makamında ziyaret etti.