Bso Haberleri
SON DAKİKA

Bso Haberleri

Balıkesir TEKNOKENT Genel Kurul Yaptı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi “Balıkesir Teknokent’in” 3. Olağan Genel Kurulu, gerçekleştirildi.

TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konutların bir an önce yapılabilmesi için bir konut kampanyası başlattı. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Yarış  ve Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin ortak bir açıklama yaparak kampanyaya destek istediler

Balıkesir İhracatta 1 Milyar Dolara Yaklaştı

Ticaret Bakanlığı ile Sanayi Odası ve Ticaret Borsa işbirliğinde 12 Ocak 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Balıkesir Ticaret Odası Barış Aydın Meclis Salonunda “Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı” düzenleniyor.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

BSO’da Kurumsal Yönetimin Nedenleri Konusunda Panel Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği işbirliğinde, Rona Yırcalı Toplantı Salonunda “Neden Kurumsal Yönetim” konulu panel gerçekleştirildi.

Ekonomist Erkin Şahinöz BSO Üyelerine Küresel Piyasaları anlattı

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Bandırma, Gönen, Erdek, Manyas ve Marmara ilçelerindeki üyelerle düzenlenen konferansta bir araya geldi...