Buluş Haberleri
SON DAKİKA

Buluş Haberleri

Burhaniyeliler Kadir Gecesi’nde İftarda Buluştu

Burhaniyeliler, Kadir Gecesi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’nda iftarda buluştu. Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği iftar davetinde meydan 7’den 70’e Burhaniyelilerle dolarken Ramazan ruhu Burhaniye’de yaşandı. İftara 6000 kişi katıldı.

Başkan Ahmet Akın, Kadir Gecesi’nde Balıkesirlilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Zağnos Paşa Camisi Meydanı’nda düzenlediği iftar yemeği ve Kadir Gecesi programında on binlerce Balıkesirliyle bir araya gelerek sevgi seliyle karşılandı. Programda konuşan Başkan Akın “Balıkesir benim ailem. Bu ailenin hayırlı evladı olmaktan başka hiçbir isteğim yok” dedi. 

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, BALIKESİR’İ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ilimizi ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kaz Dağları’nın eteğinde, doğadan güç alan gençlerimizin mekanında bulunduğunu ifade ederek, Edremit Gençlik Merkezi’nde, gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerimizin görüş ve taleplerini dinledi. Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Gezici Kütüphane Öğrencilerle Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kütüphane kullanımına ilişkin farkındalığın arttırılması ve kitaplara ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında Balıkesir’e gönderilen ‘Gezici Kütüphane’ yi ziyaret etti. 

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

10 numara şehrin 10 numara insanları; İZMİR'DE İFTARDA BULUŞTU.

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği İzmir’de yaşayan Balıkesirlileri iftarda buluşturdu. Bayraklı Belediyesi Havuz düğün salonunda Balıkesirliler’in yoğun katılımının olduğu iftara Balıkesir Milletvekilleri, Belediye Başkanları, kamu kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

Vali Ustaoğlu Huzurevi Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Vali İsmail Ustaoğlu, Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan büyüklerle iftar sofrasında buluştu.

Akşener, Gönen ve Bandırma’da Halkla Buluştu

TURHAN ÇÖMEZ İLE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI KENDİLERİNE EMANET ETTİ

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde!

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde! Edremit’te Mutlu Patiler Buluşmasına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde; 20 ilçeye Mobil Rehabilitasyon Merkezi ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi geliyor. Ayrıca şehirde Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanları oluşturulacak.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

“ALTIEYLÜL’DE DESTAN YAZACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çandır-Balıklı-Köylüköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Avcı, “Bu güzel buluşmada her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

Mesut Eray 10KolikleR ile buluştu

Balıkesirspor – Orduspor1967 karşılaşması öncesinde 75. Yıl Parkı’nda 10KolikleR ile bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Eray, taraftarların sevgi gösterisi ile karşılandı.

İstanbul’daki Balıkesirliler Boğaz Turunda buluştu 

İstanbul Balıkesirliler Derneğinin düzenlediği Boğaz turu, Üsküdar Valide Sultan Gemisi ile yoğun bir katılımla gerçekleşti.

“SİZİN DESTEĞİNİZ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Mesut Eray: '' Altıeylül'de Güzel Projelere İmza Atacağız''

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Eray daha sonra Karakaya, Kürse ve Gökçeören’de vatandaşlarla buluştu.

 Mesut Eray saha çalışmalarına hızlı başladı.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday olarak açıklandığı 2 Şubat tarihinden itibaren, baba ocağı Ayvatlar’dan başladığı mahalle ziyaretlerinde, merkez ve kırsal olmak üzere 13 mahallede vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN ORKAN PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karizma pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

KISIK SESLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Ak Parti Altıeylül Mahalle Başkanlarıyla Buluştu. Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray, Ak Parti Altıeylül Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…

Gençler Sabah Namazında Buluşuyor etkinliği çerçevesinde, tüm ilçelerimizde gençlerimiz ve personellerimizin yoğun katılımıyla, 06 Şubat Deprem Şehitlerimiz İçin Dua Vakti programı gerçekleştirildi.

Minik Yazardan Tatlı’ya Ziyaret

"Ezgi'nin Merhameti" isimli ilk hikâye kitabıyla okuyucuyla buluşan Karesi Ercan Kıvrak İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Cansu Okay, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Edremit Belediyesi öğrencileri kültür ve tarihle buluşturuyor

Eğitim ve öğretimde yarıyıl tatilinin başladığı haftada Edremit Belediyesi’ne ait, Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi ve diğer önemli kültürel miras noktaları, birçok ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine kapılarını açtı.

GAZETECİLER VE PROTOKOL ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Öğretmenevinde bir kahvaltı düzenledi.

BAŞKAN ORKAN GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Dijital Gençlik Merkezi (DGM)’de oyuncu gençlerle buluştu. Başkan Orkan, tesisi Balıkesir’e kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da teşekkür etti.

Büyükşehir, Kepsut’ta damızlıkları üreticiyle buluşturdu

Başkan Yücel Yılmaz’ın önderliğinde Balıkesir’i, küçükbaş hayvan üretiminde zirveye taşımak için kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kepsut ilçesinde 81 üreticiye damızlık koç dağıttı. Kepsut’taki altıncı dağıtımını gerçekleştiren Büyükşehir, son 4 yılda ilçede toplamda 762 damızlık hayvan dağıtımı gerçekleştirdi. 

‘10 NUMARA KENTE 10 NUMARA HİZMET’

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024’ün ilk sabahında Zağnospaşa Meydanı ile çevresindeki sokaklarda hemşerileri ve belediye çalışanlarıyla buluştu. Akın, “Balıkesir çok daha iyisini hak ediyor. 10 numara kente, 10 numara hizmet edeceğiz” dedi.