Çevre Şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanı Haberleri
SON DAKİKA

Çevre Şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanı Haberleri

Çamlık’a; BALMEK ve Mini10 açıldı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

Balıkesir’e Yeni Yatırım Müjdeleri

Zağnos Paşa Camisi çevre düzenlemelerini inceleyen ve çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir müjde de Milli Kuvvetler Caddesi, Ali Hikmet Paşa Meydanı, Mekik ve Çavuş sokakları için verdi. Yeni sağlıklaştırma projelerinin ihalelerinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.