Cumhur Ittifakı Haberleri
SON DAKİKA

Cumhur Ittifakı Haberleri

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurulacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği bir projesini daha açıkladı. Eray, “Altıeylül’e Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kuracağız.” dedi.

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Selimiye mahallesinde iftar programına katılan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Selimiyeli vatandaşlara yeni bir sosyal tesis sözü verdi. Eray, Teravih namazı sonrası coşkuyla karşılandığı Dinkçiler Mahallesi’nde ise gençleri kırmadı, müzik okulu ve halı saha sözü verdi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK YEMİNİ

Cumhur İttifakı’nın Balıkesir adayları “Gerçek Belediyecilik Yemini” etti

YÖRÜK BEYİ ERAY’DAN YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Balıkesir Yörük ve Türkmen Federasyonu tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Eray, ‘Modern Pazar alanlarında, konforlu alışveriş olacak.

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Sebze Meyveciler Odası ve Tuhafiyeciler Odası’nın iftarına katıldı.

Eray, ‘Millet Bahçesi bölgenin cazibe merkezi olacak.’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’e kazandırmak istediği projeleri açıklamaya devam ediyor.

Eray, “Açık Ceza Evi’ni kaldırıyoruz, yerine Altıeylül Millet Bahçesi yapıyoruz.”

Altıeylül Kararını Verdi, Sütlüce Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Sütlüce Mitingi, coşkusuyla ‘Altıeylül kararını vermiş!’ dedirtti.

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

Başkan Orkan: “Hükümetimizle Uyumlu Çalışma Hizmet Olarak Dönüyor”

Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dinçer Orkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan belediyeye 2 adet çöp kamyonu hibe edildiğini müjdeledi. Merkezi yönetim ile belediyelerin uyumlu çalışmasının önemine değinen Başkan Orkan, “Bakanlıklarımızla kurduğumuz olumlu diyaloglar her daim Karesi'mize hizmet olarak dönüyor” dedi.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, özel gereksinimli çocuğu olan aileler için müjdeyi verdi; Altıeylül Mola Evleri’ne kavuşacak.

Altıeylül’de park sorununa kalıcı çözüm, Yeraltı Otopark Projesi

 Modern Pazar Alanları Altıeylül’de alışverişin tanımını değiştirecek Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’de sürdürülebilir projeler ile çözüm üretecek.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

Eray, “Altıeylül, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kavuşacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, geçmişe saygı, geleceğe saygı düşüncesiyle Altıeylül’e ‘Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ kazandıracaklarını söyledi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

“Bu ekiple BALOSB’ ye yatırımları getirdik. Sırada Altıeylül var.”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın da katıldığı 2. Gündoğan Mitingi’nde Altıeylüllü seçmenlere seslendi. Eray,” BALOSB’ ye yatırımları getiren ekip burada. 1 Nisan’dan sonra da aynı şekilde güç birliği ile Altıeylül’ ü müreffeh bir ilçe yapacağız.” dedi.

ERAY, ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

- Karamanköy’e 2 bin 7 yüz dönüm mera kazandıracağız - Simav çayı rehabilite edilecek - Gübre, yem, tohum, fide desteği verilecek Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı Karamanköy iftar programında çiftçinin yüzünü güldürecek projelerden bahsederken, başkan seçildiğinde gübre, yem, tohum ve fide desteğinde bulunacağını söyledi.

Mesut Eray; “Altıeylül tarımda marka ilçe olacak”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül’ü tarım ve hayvancılıkta marka ilçe haline getireceğini söyledi. Eray, vatandaşların takdiriyle başkan seçildiğinde Altıeylül’de tarım ve hayvancılık üzerine dev bir projeyi hayata geçireceğini ifade etti.

BAKANLAR’DAN MESUT ERAY’A DESTEK

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Muhtarları ile bir araya geldi. Eray, “Ankara’nın, Bakanlarımızın destekleri ile hizmet vermeye talibim.” dedi.

KARESİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Başkan Orkan, “Karesili hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı diyor” dedi.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

BAŞKAN ORKAN KARESİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Mesut Eray 10KolikleR ile buluştu

Balıkesirspor – Orduspor1967 karşılaşması öncesinde 75. Yıl Parkı’nda 10KolikleR ile bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Eray, taraftarların sevgi gösterisi ile karşılandı.

ERAY, “GENÇLER İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

ALTIEYLÜL’DE CUMHUR İTTİFAKI RÜZGARI

Cumhur İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altıeylül Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu hatırlatan Eray, “31 Mart’ta hep beraber bu sandıkları patlatacağız ve 1 Nisan’dan itibaren Altıeylül’de, ‘Gerçek Belediyeciliği’ göstereceğiz” dedi.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti.