Cumhurbaşkanı Haberleri
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Haberleri

Başkan Yılmaz:" Cumhurbaşkanını bağrına basan Balıkesirliler'e Teşekkür Ederim"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Miting ve Aday Tanıtım Töreni" için geldiği Balıkesir yollarında binlerce vatandaş tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı; miting alanında ise 85 binden fazla vatandaşa seslendi. Coşkulu ev sahipliği için Balıkesirlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Allah’ın izniyle Balıkesir, 31 Mart’ta Gerçek Belediyecilik diyecek” açıklamasında bulundu. 

Başkan Aydemir: "23 Şubat mitingi asla unutulmayacak."

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan Mehmet Aydemir bir günde 5 ilçe ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Aydemir; çalışmalarına hızlı başladı. Kısa sürede yönetim kurulunu oluşturarak görev dağılımını belirleyen Mehmet Aydemir milletvekili adaylığı döneminde özveri çalışmalarının meyvelerini topluyor. Teşkilatların ve halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Aydemir’e coşkulu karşılamalar yapılıyor.

Serkan Sarı: “Siz buna zam mı diyorsunuz”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı en düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye yükseltilmesine tepki göstererek, “Siz buna zam mı diyorsunuz” dedi.

Başkan Mehmet Aydemir: "Buraya bir not düşelim”

AK Parti Balıkesir Teşkilatı 20 İlçesiyle birlikte, Yerel Seçimler İçin Temayül Yoklaması gerçekleştirilmek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

YENİ REKTÖR İSMAİL BOZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. İsmail Boz atandı.

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR’E COŞKULU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanı tarafından İl Başkanlığına getirilen Mehmet Aydemir Ak Parti İl binası önünde büyük bir kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılandı. Ardından yeni başkan Aydemir bir açıklama yaptı

Başkan Kula BTO Üyelerini İndirim Kampanyasına Davet Etti

Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında geçtiğimiz günlerde yaptığı "indirim" çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Serkan Sarı: ''Sadaka Gibi İkramiye de Derde Derman Olmaz!''

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmaya devam edenler dışında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira verilmesinin yaşanan ekonomik soykırımda derde derman olmayacağını belirterek, “Bunun neresi 100. Yıl ikramiyesi? Yazıklar olsun!” dedi.

Başkan Yılmaz New York’ta Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Amerika’nın New York şehrinde bulunan TBB ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,Türkevi'ndeSıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı ilk imzalayanlar arasında yer aldı.

Yücel Yılmaz, Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk imzacısı olduğu, Emine Erdoğan’  himayesinde gerçekleştirilen Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı Türkevi'nde imzaladı.

Hakan Aka, “İlk Günkü Aşkla” Diyerek Görevine Başladı…

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı’nda görev teslim töreni yapıldı. Hakan Aka, AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevini önceki dönem İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu’ndan devraldı. Yapılan devir teslim törenine AK Parti Karesi İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Karesi’de ilk günkü aşkla bayrağı devraldığını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Karesi, güçlü Balıkesir, güçlü Türkiye şiarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmak yok yola devam” dedi.

Ülkü Ocaklarından İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit Balıkesir’e İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Ermişler Erdoğan’ın Katar Heyetinde Yer Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyaretlerine Ermişler Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Ermişler ve Fahri Ermişler de katılarak heyetler arası görüşmelerde yer aldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Başaramayacaksınız”

Ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik hain darbe girişimine sahne olan o karanlık gecenin üzerinden tam 7 yıl geçti. 7 yıl önce ülkemiz, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm milletimizin feraseti ve Allah'ın lütuf ve inayeti sayesinde uçurumun eşiğinden döndü.

YÜCEL YILMAZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA OTURDU

Meclis toplantısı sonrasında yapılan seçimle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçildi. Başkanlığa seçilerek görevi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den devralan Yücel Yılmaz Başkanlık koltuğuna oturarak ilk açıklamasını yaptı. Başkan Yılmaz: ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı hedeflerinde kurum olarak aktif biçimde rol alacak; değişime yön veren bir kurum perspektifi ile hareket edeceğiz. Görevi devraldığım Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ve teveccüh gösteren tüm TBB üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Balıkesir Tayyip Erdoğan'ın Zaferini Kutladı

Balıkesir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç dolduran Balıkesir’lilerin coşkusu hiç eksilmedi. Muhteşem bir kutlamaya imza atan Balıkesirliler Cumhurbaşkanına desteklerini sevinç gözyaşlarıyla gösterdi.

Genç Vekil Erdoğan’ın İzinde

14 Mayıs’ta milletvekili seçilen ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek için gece gündüz çalışan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Bu şehrin evladıyız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde tutkumuzla çalışırız, taahhüdümüzle hizmet ederiz” dedi.

14 Mayıs İçin Teşekkür Etti 28 Mayıs İçin Destek İstedi

Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destek için teşekkür etti, “28 Mayıs’ta da desteklerinizle başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Ahmet Akın:''Şoför esnafı zarar ediyor''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma’da şoför esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Şoför esnafının kontak çevirirken sürekli zarar ettiğine dikkat çeken CHP’li Akın; “Pandemiden sonra sürekli zarar eden şoför esnafımıza 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne uğurladıktan sonra rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

İl Başkanı Albayrak: “Vatan Partisi’nin Oyları Erdoğan’a”

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, bir basın toplantısı düzenleyerek Merkez Karar Kurullarının Cumhurbaşkanı seçimi 2. turu için aldığı kararı Balıkesir kamuoyuyla paylaştı. Başkan Albayrak, Vatan Partisi Merkez Karar Kurulunun, Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde “Oyların Recep Tayyip Erdoğan’a verilmesi” kararını aldığını belirtti…

- Öztaylan: “Cumhurbaşkanımızla Türkiye Yeni Yüzyılda Şahlanacak”

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri çalışmaları kapsamında en yüksek oy alınan mahallelerden biri olan Doğruca Mahallesi ile başlayan 28.Dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, seçimlerde gösterilen teveccüh için tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Mustafa Canbey: “Gençler en önemli değerimizdir”

Milletvekili Canbey, mesajında şu ifadelere yer verdi; "19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde aziz milletimizin Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür. 19 Mayıs’ta canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Türkiye, milletinden aldığı güçle, kazanımlarını arttırmakta, birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı yolculuğunu sürdürmektedir. Bu süreçte kuşkusuz, genç nesillerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Çünkü güçlü Türkiye idealini yaşatacak ve geleceğe taşıyacak olan gençlerimizdir. Bu sebeple Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak en önemli önceliğimiz gençlerimizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, gençlerimizin ve aziz milletimizin Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Serkan Sarı Balıkesirlilere Teşekkür Etti

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu iktidara taşımak, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermek için uyumadan, yorulmadan, sabırla ve inançla çalışan, sahada bulunan, yüreğini ortaya koymuş Balıkesirli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Gündoğan’da Coşku Geceyi Aydınlattı!

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri için geri sayım sürüyor. Genel seçimlere 4 gün kala, Altıeylül ilçesi Gündoğan Mahallesi’nde miting alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar bir araya geldi. Miting alanını dolduran vatandaşlar yakmış oldukları meşalelerle adeta geceyi aydınlattı.

Durmadan, Yorulmadan Hizmet Üretmeye Devam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ihtiyaç duyulan her alanda hem AK Partili belediyelerin hem de AK Parti Hükümeti’nin durmadan, yorulmadan hizmet ürettiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “14 Mayıs sonrasında da milletimizin desteği ve duası ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize hizmetleri devam edecek” dedi.

Ahmet Akın: '' Çiftçinin Maliyetini Düşürecek Gıdayı Ucuzlatacağız ''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde dur durak demeden sürdürdüğü çalışmalarında Altıeylül’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Bitmeyen bir heyecan, dinmeyen bir tutku ile insanlarımızla kucaklaşmaya, aydınlık yarınları müjdelemeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Akın, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Türkiye hakkını alacak” dedi.

Avşa ve Yiğitler’de ilgi ve sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

Marmara İlçesi Avşa ve Yiğitler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Desteğini ve sevgisini her zaman yürekten hissettiğimiz Balıkesir ve Marmara hazır. Allah’ın izniyle bu şehir, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na rekor bir destek verecek” dedi.