Destek Haberleri
SON DAKİKA

Destek Haberleri

Eray, ‘Pamukçu eski ihtişamlı günlerine kavuşacak’

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Pamukçu iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Eray, ‘Çiftçi ve üreticinin en büyük destekçisi olacağız’ dedi.

Halalca Cumhur İttifakı dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Halalca İftar ve Miting programında bir konuşma yapan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, ‘Milletvekilimiz Ekrem Gökay Yüksel’in Halalca için verdiği sözlerin destekçisi olacağım.’ dedi.

HASAN AVCI ATEŞİ TÜM ALTIEYLÜL’Ü SARDI!

Bağımsız olarak çıkmış olduğu yolda Hasan Avcı’ya “Tek kalır, kimse inanmaz, kimse yanında olmaz, dolaştığı mahallelerde kimse desteklemez, kar gibi erir gider” dediler. Bunu diyenlere inat; Balıkesir’de ikinci tarihi yazacak olan Hasan Avcı’ya destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Balıkesir'de Devlet Destekli Nohut Dağıtımı Yapıldı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı projesi kapsamında yüzde 75 devlet destekli tohumluk nohut dağıtımı yapıldı.

ALTIEYLÜL’DE 31 MART’TA TARİH TEKERRÜR EDECEK

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta güçlü bir destekle 1968’de Balıkesir tarihine kazınan o hadise yeni bir destanla Altıeylül’de yeniden vücut bulacak. Yeniden hayat bulacak ”dedi.

ALTIEYLÜLLÜ VATANDAŞLAR: “BU SEVDA BİTMEZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına 1. Gündoğan Mahallesi’nde devam etti. Gündoğan Mahalle sakinleri açmış oldukları pankartlarla destek verirken hep bir ağızdan “HASAN AVCI BAŞIMIZIN TACI, BU SEVDA BİTMEZ” diyerek desteklerini ifade ettiler.

Hasan Avcı Sütlüce'de

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi.

Hasan Avcı: ''Desteklerinizi Bekliyorum.''

Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan ve Altıeylül'ün çehresini değiştiren Hasan Avcı'ya destek gün geçtikçe artıyor.

BAKANLAR’DAN MESUT ERAY’A DESTEK

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Muhtarları ile bir araya geldi. Eray, “Ankara’nın, Bakanlarımızın destekleri ile hizmet vermeye talibim.” dedi.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

HASAN AVCI’YA SEVGİ SELİ

Altıeylül’den Bağımsız olarak çıkmış olduğu Belediye Başkanlığı yarışında her gittiği mahallede ayrı bir sevgi ve coşkuyla karşılanan Hasan Avcı’ya destek her geçen gün artmaya devam ediyor. Bereketli’de mehter takımı ile karşılanan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya vatandaşlar büyük destek verirken, dualar ve tekbirlerle kurban kesildi.

Yücel Yılmaz, küçükbaş üreticilerin yanında

Balıkesir Kuzusu’nu verdiği desteklerle şehrin en önemli markalarından biri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı törende küçükbaş hayvancılık yapan küçük işletmecilere 550 damızlık dağıttı.

Hasan Avcı'ya Destekler Devam Ediyor

Altıeylül için ‘DAHA BİTMEDİ İŞİMİZ ÇOK’ diyen Hasan Avcı Altıeylül’de yaşayan vatandaşlar tarafından destek almaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Başkanım seni tekrar Altıeylül’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seninleyiz. Yanındayız” dedi.

"GENÇLERİMİZE YATIRIM, GELECEĞİMİZE YATIRIM"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz'ın "Spor Kenti Balıkesir" vizyonu ve liderliğiyle gençlerin geleceğine destek ve katkı sunmak için yatırımlarını sürdürüyor. Edremit Gençlik Merkezi, 35 farklı branşta ücretsiz kültürel, sanatsal ve eğitim programları ile binlerce gencin gelişimine katkıda bulurken, spor alanında da önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

"ÜRETİME TAM DESTEK, GÜÇLÜ GELECEK!"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, zeytin üreticilerine olan desteğini sürdürüyor. Büyükşehir, Edremit’te zeytincilikle uğraşan çiftçilere 10 bin adet zeytin kasası ve 8 bin toplama örtüsü dağıttı. Bu destek sadece malzeme sağlamakla sınırlı kalmadı, aynı zamanda zeytinliklerin yollarının açılması konusunda da önemli adımlar atıldı.

BALIKESİR'DE ARICILAR İÇİN YENİ DESTEKLER

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, arıcıları desteklemek ve Balıkesir Balı'nı dünya çapında tanıtmak amacıyla Edremit’e, arıcıların ihtiyaçlarını karşılamak ve arıcılığı güçlendirmek için ahşap kovan, kovan altlığı ve arı yemi, kraliçe arı gibi destekler sunmaya ediyor.

Gündoğan yine ‘Yücel Yılmaz’ diyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi. Gündoğan sakinleri ‘Desteğimiz Yücel Yılmaz’a dedi.

75 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık’ta yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen 75 düzensiz göçmen yakalandı. Ayvalık Hakkıbey Yarımadası mevkiinde görevli Sahil Güvenlik Kolluk Destek timi, karada bir grup düzensiz göçmen olduğunu tespit etti. Harekete geçen ekipler, 75 göçmeni yakaladı. Cunda Adası'ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirilen göçmenlere yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunuldu. Göçmenlerin Balıkesir İl Göç İdaresi'ne gönderileceği öğrenildi.

Başkan Yılmaz "Ayrım yapmadan tüm sporculara destek olduk" 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Amatörün geleceği, Büyükşehir’in desteği” temalı programda; amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular, antrenörler ve hakemler ile bir araya geldi. Ahde vefa ödüllerini takdim edildiği programda, Balıkesir’de spora yapılan yatırımlara gıptayla bakıldığı ve Avrupa’da Balıkesir’in adının sıkça anılmaya başlandığı vurgulandı. 

"TOPRAĞA VEFA, GELECEĞE BEREKET’’

Büyükşehir Belediyesi Bandırma Tarımına Güçlü Destek Veriyor

BAŞKAN ORKAN’A ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Esnaf Odaları, Hasanbaba Çarşısı esnafı ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Güleryüzle karşılanan Orkan, “Yeni dönemimizde de hep el ele, gönül gönüle, hizmetlerimize yenilerini eklemek için durmak yok, yola devam!” mesajı verdi.

‘Balıkesir Eğitim Akademisi’ Ailelerle Başladı

Öğrencilerin eğitim-öğretim yolculuğunu hayat boyu desteklemek için başlatılan ‘Balıkesir Eğitim Akademisi’ veliler için planlanan eğitimlerle başladı.

16 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık’ta yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen 16 düzensiz göçmen ve 1 organizatör zanlısı yakalandı. Sahil Güvenlik Destek Timi tarafından yakalanan göçmenlere insani yardımlarda bulunuldu ve yasal işlemleri başlatıldı. Organizatör zanlısı hakkında tahkikat başlatıldı.

Büyükşehir’den manda yetiştiricilerine destek

Balıkesir’in 6 bin manda varlığının yüzde 90’ını kapsayan Altıeylül ilçesinde manda yetiştiriciliği yapan üreticilere geçtiğimiz yıl 9 erkek manda desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 10 adet erkek manda daha dağıtarak bölgedeki hayvanların hem ırkının değişmesini hem de kalitenin artmasını sağlıyor. Türkiye’de manda varlığında 6. sırada yer alan Balıkesir, Büyükşehir Belediyesi destekleriyle zirveye çıkacak.

TSKB’den BEST A.Ş.’ye 25 Milyon Euro Kredi

TSKB - Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. ile şirketin yenilenebilir enerji odaklı transformatör test laboratuvarı yatırımını desteklemek üzere 25 milyon Euro tutarında yeni bir kredi anlaşması imzaladı.

Büyükşehir, Havran’a boz ırk üretim tesisi kuracak

Başkan Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla her geçen gün üreticiye daha çok destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi; Havran’ın kırsal bölgelerinde yaygın olan boz ırk türünün devamlılığını sağlamak ve verimini artırmak amacıyla ilçeye boz ırk damızlık üretim tesisi kuracak.

2023 Yılında Yöresel Hayvancılık İşletmelerine 6 Milyon 225 Bin Lira Destek Sağlandı

TARIM ve Orman Bakanlığı, 2023 yılında yöresel hayvancılık işletmelerine 6 milyon 225 bin lira destek sağlandığını açıkladı. Aile işletmelerinin projeleri, Hayvancılık Genel Müdürlüğü (HAYGEM) tarafından desteklendi. İllerden gelen yeni taleplerle ilgili değerlendirmeler sürerken süt hijyeni konusunda 7 projeye hibe verildi.

ALTIEYLÜL’DEN EĞİTİME TAM DESTEK

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi eğitim semineri düzenlendi. Seminere; 600’e yakın 12. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.