Devlet Bahçeli Haberleri
SON DAKİKA

Devlet Bahçeli Haberleri

MHP Milletvekili Yüksel:” Dalgın Dikkat Et, İtibarını 40 Dakikada Kaybedersin”

MHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Ekrem Gökay Yüksel bir açıklama yaparak, Twetterda Devlet Bahçeli’yle ilgili paylaşım yapan DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın’a çok sert bir şekilde cevap verdi: “40 günde 40 taklayla bulduğun itibarı 40 dakikada Kuvayı Milliye şehrinde kaybedersin.” 

Niyazi Tunç MHP Balıkesir İl Başkanı Olarak Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığında görev değişikliği yapıldı. İl Başkan Yardımcısı Niyazi Tunç Devlet Bahçeli tarafından yeni İl Başkanı olarak atandı.

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

MHP Balıkesir Büyük Bir Katılımla Bursa Mitinginde Yer Aldı

Adım Adım 2023 Toplantısı Karesi ve Altıeylül’de Gerçekleşti

Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısının beşinci durağı Karesi ile Altıeylül İlçesi oldu.

Mhp İlçe İlçe Toplantılarına Bigadiç ve Sındırgı’da Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına Balıkesir Bigadiç ve Sındırgı ile devam edildi.

MHP İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatmaya Körfez’de Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları Gömeç ve Edremit’te devam etti.

MHP ‘ANLATMA VE AYDINLATMA’ Toplantıları Bandırma VE Erdek'te Yapıldı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde yapıldı.