Dinçer Orkan Haberleri
SON DAKİKA

Dinçer Orkan Haberleri

Başkan Dinçer Orkan'dan Sorunlara Anında Çözüm

KARESİ’DE BAŞKAN ORKAN RÜZGARI Ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Dinçer Orkan, vatandaşların talep ve önerilerine anında müdahalede bulunarak sorunların çözümünü sağlıyor.

Karesi Belediyesi Doğal Afet ve Yardım Komisyonu Kurdu

Karesi Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nda gurubu bulunan tüm partilerin ortak imza ve katılımı ile Doğal Afetler ve Yardım Komisyonu kurulurken, depremden etkilenen 11 ilin belirlenecek il ve ilçeleri ile kardeş şehir olunması kararlaştırıldı.

Başkan Orkan: “Balıkesir Olarak Depremzedelerin Hizmetindeyiz”

Karesi Belediyesi merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketlerinin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Dinçer Orkan, Malatya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunurken, belediye tarafından üretilen soba ve yakacaklar bölgeye ulaştı.

Karesi Belediyesi AB Faaliyetlerini Sürdürüyor

Karesi Belediyesi, Avrupa Birliği projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda “Avrupa’da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomi Konsepti Kapsamında Yetişkin Becerilerinin Geliştirilmesi” projesinin çoğaltıcı etkinlik faaliyetleri gerçekleştirildi.

Karesi’de Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Yoğun kar yağışı için günler öncesi hazırlıklarını tamamlayan Karesi Belediyesi ekipleri yağışın başlaması ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlara erzak, sokak hayvanlarına ise mama dağıtımını sıklaştırdı.

Karesi Belediyesi’nden İHA Üssü

Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmaları devam ediyor.