Dinçer Orkan Haberleri
SON DAKİKA

Dinçer Orkan Haberleri

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

Karesi Belediyesi Yürekleri Isıtıyor

Karesi Belediyesi, insan odaklı yaklaşımıyla sosyal belediyecilik alanında öncü çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl binlerce vatandaşa ulaşan Karesi Belediyesi, 2024 yılında da 'insan odaklı' sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ederek insana dokunan hizmetler yapmaya devam ediyor.

KARESİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ATAĞI BAŞLAYACAK

Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi bölgemizde 90 bin konutumuz var ve bunun 60 bininde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Hükümetimizin de katkılarıyla Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kira öder gibi evlerini yenilemelerini sağlayacağız” dedi.

Karesi’de Kentsel Dönüşüm Atağı Başlayacak

Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi bölgemizde 90 bin konutumuz var ve bunun 60 bininde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Hükümetimizinde katkılarıyla Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kira öder gibi evlerini yenilemelerini sağlayacağız” dedi.

KARESİ BELEDİYESİ RAMAZAN’DA SOFRALARA KONUK OLACAK

Karesi Belediyesi Ramazan ayında yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evine özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştıracak. Belediye Başkanı Dinçer Orkan günde 920, ay boyunca ise toplam 28 bin iftar öğününün dağıtılacağını söyledi.

KARESİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Başkan Orkan, “Karesili hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı diyor” dedi.

VATANDAŞ İSTİYOR KARESİ BELEDİYESİ YAPIYOR

Dinçer Orkan yönetimindeki Karesi Belediyesi, vatandaşların Beyaz Masalar ve Çözüm Merkezi’nden ilettiği taleplerin çok büyük bölümünü yerine getiriyor. 2023 yılında belediyeye iletilen 1767 yol sorununun 1743’ü çözüme kavuşturuldu.

VATANDAŞ İSTİYOR KARESİ BELEDİYESİ YAPIYOR

Dinçer Orkan yönetimindeki Karesi Belediyesi, vatandaşların Beyaz Masalar ve Çözüm Merkezi’nden ilettiği taleplerin çok büyük bölümünü yerine getiriyor. 2023 yılında belediyeye iletilen 1767 yol sorununun 1743’ü çözüme kavuşturuldu.

BAŞKAN ORKAN KARESİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

KARESİ’DE YÜZLER BAŞKAN ORKAN’LA GÜLÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla rutin olarak bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ziyaret ettiği yerlerde samimiyeti ile gönülleri alırken, güler yüzle karşılanıp uğurlanıyor.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DİNÇER ORKAN’A YAKIN İLGİ

Karesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dinçer Orkan seçim çalışmalarına bugün Sıtkı Yırcalı Caddesi’nde devam etti

Başkan Dinçer Orkan'dan Sorunlara Anında Çözüm

KARESİ’DE BAŞKAN ORKAN RÜZGARI Ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Dinçer Orkan, vatandaşların talep ve önerilerine anında müdahalede bulunarak sorunların çözümünü sağlıyor.

BAŞKAN ORKAN: “KARESİ’DE HER YERDE İZİMİZ VAR”

Kırsal mahallelerin 'köy odası' geleneğini inşa ettiği modern köy konakları ile gelecek kuşaklara aktaran Karesi Belediyesi, yatırımlarıyla ilçeye değer katarken, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutuyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Tarlada izi olanın harmanda sözü olur. Bu yatırımlar bizlerin tarladaki izlerimiz. Bu izleri her kırsal mahallemizde bırakıyoruz” dedi.

BAŞKAN ORKAN, AHP VE TOKİ’DE

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, haftasonu da esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi hizmetlerini vatandaşlara anlatarak, “Biz yaptık, yine biz yaparız” dedi.

Başkan Orkun:"Tükettiğimiz Elektriği Kendimiz Üretiyoruz"

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın vizyon projelerinden olan Güneş Enerjisi Santrali’nden (GES) ile belediye kendi tükettiği elektriği karşılıyor. Belediyeye yatırım getirici projeler yaptıklarını söyleyen Başkan Orkan, “Karesi Belediyesi olarak kendi tükettiğimiz elektrik enerjisini kendi kaynaklarımızla, Güneş Enerjisi Santralleriyle üretiyor ve milli ekonomiye katkı sağlıyoruz” dedi.

Karesi'de Gençlere Özel Önem

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarının süreceğini söyledi. 

Başkan Orkan : “Doğayı ve yeşili Koruyoruz”

Türkiye’nin en çevreci, en temiz, en yeşil ve en sağlıklı kentlerinden biri olmayı hedefleyen Karesi Belediyesi çevre dostu yatırım ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Belediyesi olarak; ilçemiz genelinde yürüttüğümüz bütün proje ve çalışmalarda, çevreyi, doğayı ve yeşili korumaya özen gösteriyoruz” dedi.

BAŞKAN ORKAN’A ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DESTEK

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Esnaf Odaları, Hasanbaba Çarşısı esnafı ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Güleryüzle karşılanan Orkan, “Yeni dönemimizde de hep el ele, gönül gönüle, hizmetlerimize yenilerini eklemek için durmak yok, yola devam!” mesajı verdi.

BAŞKAN ORKAN PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Karizma pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Orkan, Karesi Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

Başkan Orkan STK ve Odaları Ziyaret Etti

Karesi Belediye Başkanı ve adayı Dinçer Orkan, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve odaları ziyaret etti. Başkan Orkan oda ve sivil toplum kuruluşları başkanları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN ORKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Karesi Belediye Meclisi’nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı Belediye Başkanı Dinçer Orkan başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Orkan, üyelere teşekkür plaketi takdim etti.

BAŞKAN ORKAN GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Dijital Gençlik Merkezi (DGM)’de oyuncu gençlerle buluştu. Başkan Orkan, tesisi Balıkesir’e kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da teşekkür etti.

BAŞKAN ORKAN’DAN YILBAŞI MESAİSİ

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma, 112 Acil Çağrı Merkezi ve belediye personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, işlerinde kolaylıklar diledi.

KARESİ’DE YENİ PARKLAR YAPILIYOR

Karesi Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelerini yapabileceği, sosyalleşeceği ve yetişkinlerin vakit geçirebileceği alanlara yenilerini ekliyor. Toygar Mahallesi 297. Sokak’ta bulunan yeşil alana inşa edilen parkta sona gelinirken, Başkan Dinçer Orkan çalışmaları inceledi.

Başkan Orkan: “İlklerden Birini Daha Başardık”

Karesi Belediyesi yaptığı yatırım ve yürüttüğü çalışmalarla Balıkesir’de ‘Sıfır Atık Belgesi’ alan ilk belediye oldu. Başkan Dinçer Orkan, “Yenilikçi ve örnek çalışmalarla karşınızda olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Toki Pazaryerinde Sona Gelindi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda yeni proje ve yatırım çalışmalarına devam ediyor. Yeni Mahalle’de (TOKİ) hizmete alınması planlanan kapalı pazaryeri yapımı için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Karesi’de Çocuk ve Gençlere Özel Önem

Karesi Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelerini yapabileceği, sosyalleşeceği ve yetişkinlerin vakit geçirebileceği alanlara yenilerini ekliyor. Semt spor sahaları ve çocuk oyun alanlarının yapımları sürüyor.

ORKAN VATANDAŞLARLA İÇİÇE

Göreve başladığı günden buyana sık sık mahalle ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, son olarak Ege Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Orkan, “Çalışmalarımıza katkı sunan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KARESİ İHA ÜSSÜ’NDE SONA DOĞRU

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili İsmail Ok, İl Başkanı Mehmet Aydemir, İlçe Başkanı Hakan Aka ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Bilsem ile birlikte Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmalarını inceledi. Tesis önümüzdeki haftalarda hizmete alınacak.

Karesi’de Açılış Baharı

Karesi Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir açılıyor. Son olarak Köteyli Mahallesi Çok Amaçlı Salon açılışını gerçekleştiren Karesi Belediyesi, 2 ay içerisinde 8 yatırımın daha açılışını yapmayı planlıyor.