Doğalgaz Haberleri
SON DAKİKA

Doğalgaz Haberleri

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Aralıksız Çalışmaya Devam Ediyor

Başta doğalgaz çalışmaları olmak üzere altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların yapımı, program dahilinde Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tam Kapasite Sahada

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan asfalt yama, yağmur suyu kanalı, oluk, tretuvar kaldırım, sathi kaplama öncesi yol sağlamlığı için plentmiks temel tabaka çekimi, parke taş tamir ve begonit taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Edremit’te Sokaklar Parke Taşlar İle Örülüyor

Edremit Belediyesi doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde ekipler sokakları parke taşlar ile kaplıyor.

Altınkum ve İkizçay’da Yollar Düzenleniyor

Edremit Belediyesi tarafından yaz sezonu öncesi Altınkum ve İkizçay Mahallesi’nde doğalgaz çalışması başta olmak üzere yıpranan ve zarar gören yollar yeniden düzenleniyor.

Seçim Gazına Sıfır Fiyat Maaş Artışını Etkileyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; iktidarın 20 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında konutlarda ücretsiz yaptığı doğalgazı TÜİK’in enflasyon sepetine sıfır fiyat olarak yansıtmasının kamu çalışanları ve emeklilere 6 ay boyunca yapılacak ücret ödemesini negatif yönde etkileyeceğine işaret etti.

Enerji Maliyetleri Düşerken, Vatandaşın Faturasına Yansıyacak İndirim Yapılmadı

‘AVRUPA’DA DOĞALGAZ FİYATI YÜZDE 90 DÜŞTÜ; TÜRKİYE’DE İSE BİR KURUŞ İNMEDİ’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, geçtiğimiz yıl enerji faturalarında yaşanan artışın enflasyondaki artışı bile geride bıraktığına işaret ederek, “Soru önergemize yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; enerji maliyetlerinin düşmesi durumunda faturaların da düşeceğine işaret etti. Avrupa’da doğalgaz fiyatları son 7 ayda yüzde 90 oranında düşerken, Türkiye’de ise tek bir kuruş bile inmedi” değerlendirmesinde bulundu.

İvrindi’de Üstyapı Çalışmaları Hız Kazandı

Şehrin yenilenen altyapı hattı, doğalgaz ve fiber internet çalışmaları sonrası üstyapı çalışmalarına hız verildi.

Altınkum’da Doğalgaz Çalışmasında Bozulan Yollar Yenileniyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede devam eden doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniden düzenliyor.

Ahmet Akın; ‘Konutlardaki Doğalgaz Tarifesinde Derhal İndirim Yapılmalı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Avrupa’da doğalgaz fiyatlarının rekor kırdığı söylemiyle Türkiye’deki enerji fiyatlarındaki fahiş artışı savunan AK Parti iktidarının son altı ayda Avrupa bölgesinde fiyatların yüzde 84,25 oranında gerilemesinin ardından konutlarda derhal indirim yapması gerektiğine işaret etti. 

İvrindi’de Sokaklar Güzelleşiyor

Yaklaşık 1 buçuk yıl süren altyapı, kanalizasyon, İçme suyu, yağmur tahliye hattı ve evsel bağlantı ve doğalgaz çalışmaları sonrası ilçe merkezi güzelleşmeye başladı.

Ahmet Akın:” ‘Asgari Ücretin Yüzde 25’i Enerji Faturalarına Gidecek’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; ısınma giderlerinin arttığı kış aylarında asgari oranda elektrik ve doğalgaz tüketilse bile çalışanların, 2023 yılı asgari ücretinin dörtte birini enerji faturalarına vermek zorunda kalacağına dikkat çekti.

Edremit'te Doğalgazdan Bozulan Yollar Tamir Ediliyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde sürdürdüğü yol bakım onarım çalışmalarına şehir merkezinde devam ediyor.

CHP’li Akın: ‘Enerjide Enflasyonun İki Katından Fazla Zam Yapıldı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Türkiye’de 2022 yılında artan hayat pahalılığında aslan payını resmi enflasyon oranını bile ikiye katlayan enerji faturalarının aldığını dile getirdi. CHP’li Akın, “Resmi enflasyonun yüzde 84 olduğu bir dönemde konutlarda elektrik yüzde 184, doğalgaz yüzde 164 zamlandı. Enerji zamları enflasyonu artıran etmenlerin başında geliyor” değerlendirmesinde bulundu.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: ‘Asgari Ücretle Artık Daha Az Elektrik Ve Doğalgaz Alınıyor’

CHP’li Akın, “İktidarın sözde destek verdiklerini iddia ettikleri enerji faturalarında asgari ücretin alım gücü bir yılda olağanüstü geriledi. Asgari ücretle geçen yıla göre bugün 938 kilovatsaat daha az elektrik ve 516 metreküp daha az doğalgaz alınıyor” açıklamasında bulundu.

Altınkum ve İkizçay’a İlk Doğalgaz Verildi

Edremit ilçesinin Altınkum ve İkizçay Mahallesi’ne ilk doğalgaz verildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çalışmaların bittiği sokakların süratle yapılacağını ve 150 bin metrekare tamirat işi gerçekleştirileceğini söyledi.

Ayvalık’a Doğalgaz Müjdesi: İlk Kazma Vuruldu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık’a doğalgaz için ilk kazmanın vurulduğu müjdesini verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Kış Kara Değil, Kapkara Geçecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, elektrik ve doğalgaza yapılan son zamların faturalarını ödeyemeyen milyonlarca vatandaşa yenilerini ekleyeceğini, tarım, sanayi ve ticarethane elektrik ve doğalgazına gelen fahiş zamların da hayat pahalılığını daha da artıracağını söyledi.

İvrindi’de Doğalgazda Sona Doğru

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçede yarım kalan doğalgaz çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Edremit Belediyesi 7/24 Sahada

Edremit’te son iki gündür etkili olan yağmurlara karşın altyapıya yapılan yatırımlar ve alınan önlemler ile ciddi bir sorunla karşılaşılmadı. Doğalgaz çalışması nedeniyle açılan yerlerde yaşanan sorunlara da hemen müdahale edildi.

CHP’li Akın: Elektrik Üretimindeki Doğalgaz Fiyatı Son 1 Yılda Yüzde 567 Zamlandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğalgaza yapılan zamma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Edremit’te Doğalgazdan Bozulan Yollar Düzenleniyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde doğalgaz çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklar hızla yenileniyor.

CHP’li Akın 2021 Yılındaki Kesintileri Raporlaştırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 2021 yılında 2 milyon 776 bini mesken olmak üzere toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin; 951 bini konut olmak üzere toplam 1 milyon 93 bin 581 abonenin ise doğalgazının kesildiğini açıkladı.

Burhaniye’nin Yolları Yapılmaya Devam Ediyor

Burhaniye’nin son zamanlarda hızlı gelişimi, alt ve üst yapılarda yaptığı yatırım hizmetleri ilçeyi cazibe merkezi haline getirirken özellikle doğalgaz hat döşemeleri ve aboneliklerden kaynaklı kazılan yolların birçoğu yenilenmeye devam ediyor.

Başkan Ali Kemal Deveciler: ’Yollarımızı Yeniliyoruz’

Burhaniye’de yaklaşık 2 yıldır süren doğalgaz çalışmaları nedeniyle ve yıllarca kullanılmaktan tahrip olan yollar ilçe genelinde onarılıp yenilenmeye devam ediyor.

Edremit’te Asfalt Seferberliği

Edremit Belediyesi doğalgaz ve internet çalışmaları nedeniyle bozulan yolları düzeltmek için çalışırken bir yandan da asfaltlama seferberliği başlattı.

CHP’den Elektrik ve Doğalgaz Zammı Protestosu

Balıkesir'de, CHP İl Başkanlığı'nca elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar, düzenlenen basın açıklaması ile protesto edildi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı Basın Açıklaması Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Teşkilatı elektrik ve doğalgaz zamlarıyla ilgili basın açıklaması düzenledi.

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı.

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı. Geniş katılım ile gerçekleşen doğalgaz meşale yakma töreni sonrası, ilk etapta bin konuta doğalgaz ulaştı.

Ahmet Akın: "Doğalgazda kademeli tarife sosyal tarife olmalı"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğalgazda kademeli tarifeye geçilmesi için BOTAŞ’a yetki veren AK Parti iktidarına sordu: “Bu yasal düzenleme sonrasında doğalgazda indirim olacak mı? Doğalgaza zam yapacak mısınız, yapmayacak mısınız?”