Dolandırıcılık Haberleri
SON DAKİKA

Dolandırıcılık Haberleri

11 DOLANDIRICI YAKALANDI 10’U TUTUKLANDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü 5 İl’i kapsayan bir operasyonla, kendilerini Polis ve Mit olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 11 şüpheliyi yakaladı. Bir şüpheli serbest bırakılırken 10 dolandırıcı tutuklandı…

Sosyal Medya Dolandırıcıları Yakalandı

Sosyal medya platformları üzerinden sahte hesaplar açarak piyasa değerinden daha düşük fiyata ürün ilanları vermek suretiyle oto yedek parça dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen kişiler düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Sahte Bilezik Satarken Suçüstü Yakalandılar

İstanbul’dan kiraladıkları araçla Balıkesir’e gelen B.A ile E.D isimli şahıslar, ilde faaliyet gösteren kuyumculara sarı görünümlü maddi değeri olmayan sahte bilezikleri satmak isterken Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Güven Timleri Büro Amirlikleri görevlilerince suçüstü yakalandı.

Manyas’ta Dolandırıcılar Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından, nitelikli dolandırıcılık suçlarına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Manyas İlçesinde birçok vatandaşı yaklaşık (2.500.000) TL dolandırdıkları tespit edilen 5 şüphelinin ikamet adreslerinde aramalar yapıldı.

Altı Yıldır Aranan Suç Makinesi Yakalandı

Çocuğun cinsel istismarı, dolandırıcılık, vergi usul kanuna muhalefet,  hırsızlık, Trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından aranan M.Y. yakalandı.

Balıkesir Merkezli Kapsamlı Dolandırıcılık Operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın da desteği ile Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlileri tarafından 2 aydır yürütülen titiz çalışmalar sonucunda şüpheli şahısların, ülke genelinde yaklaşık 2000 kişiyi 5 milyon TL civarında dolandırdıkları tespit edildi.

Dikkat! Dolandırıcılar Milli Duyguları Kullanıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz bir duyuru yaparak kamuoyunu uyardı.