Dursunbey Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Dursunbey Belediyesi Haberleri

Balıkesir'in İlk Onaylı Manda Sütü İşleme Tesisi Açıldı...

Dursunbey’de manda yetiştiriciliği yapan üretici Adem Kaya, Bakanlık ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden gerekli izinleri alarak, Mahmudiye Mahallesinde manda sütü işleme tesisini kurdu. Söz konusu üretim tesisi, Bakanlık tarafından onaylanmış Balıkesir’in ilk Manda Sütü İşleme Tesisi olması sebebiyle önemli bir gelişme...

SUÇIKTI ŞİİR AKŞAMLARI NA ŞİİR SEVERLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

30 yıl önce birkaç üstat şairin girişimleriyle başlayan Suçıktı Şiir Akşamları; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi iş birliğinde düzenlenen organizasyonla 24.’cü kez gerçekleştirildi. Tarihi Zağnos Paşa Camisi Meydanı ve Dursunbey Suçıktı Mesire Alanı’nda halkın arasında toplanan şiir meclislerine, şiir severler büyük ilgi gösterdi.

ŞİİRLER TARİHİ MEYDANDA DİLE GETİRİLDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi’nin iş birliğinde düzenlenen 24. Suçıktı Şiir Akşamları, ilk şiir meclisini tarihi Zağnos Paşa Meydanı’nda gerçekleştirdi. Üstat şair Hüseyin Ferhad’ın onur konuğu olarak katıldığı şiir akşamlarında birbirinden değerli şairler, eserlerini müzik eşliğinde seslendirdi.

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı.

Mutlu Aydemir:" Dursunbey Doğalgaz'a kavuşuyor"

AK Parti Balıkesir Milletvekili P. Mutlu AYDEMİR yazılı bir açıklama yaparak Dursunbey'le ilgili olarak son gelişme hakkında bilgi verdi. Aydemir:" Beklenen Doğalgaz ilçemize hayırlı olsun" dedi.