Ekrem Yavaş Haberleri
SON DAKİKA

Ekrem Yavaş Haberleri

Yücel Yılmaz, küçükbaş üreticilerin yanında

Balıkesir Kuzusu’nu verdiği desteklerle şehrin en önemli markalarından biri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı törende küçükbaş hayvancılık yapan küçük işletmecilere 550 damızlık dağıttı.

Başkan Yavaş Ankara’dan Eli Boş Dönmedi. Gençlik Projeleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Gençlik yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş gençlerin eğitimine katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak, ülkesine bağlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, nezih alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“ENGELSİZ YAŞAM”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş 3 Aralık dünya engelliler günü sebebiyle düzenlenen programa katıldı.

BAŞKAN YAVAŞ HATAY’DAKİ SINDIRGI MAHALLESİ’NDE DEPREMZEDELERLE BULUŞTU

Asrın felaketi deprem bölgesi Hatay’da oluşturulan Sındırgı Mahallesine giden Ekrem Yavaş oraya yerleşen depremzedelerle buluştu. Artık fahri Sındırgılı olan depremzedelerle sohbet eden Başkan Yavaş ardından Sındırgı mahallesine gelen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da sohbete dahil oldu.

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı

Kuvay-i Milliye Kahramanları Sındırgı’da Anıldı Kuvay-i Milliye kahramanları olan İbrahim Ethem Akıncı ve Şehit Makbule Efe mezarları başında anıldı.

Başkan Yavaş “ Görevimin Başındayım, Kesinleşmiş Bir Cezamız Yok”

Başarılı çalışmaları, restorasyon projeleri, turizm alanındaki çalışmaları, vatandaşlarla olan samimiyeti ve aldığı ödüller ile sık sık gündeme gelen Sındırgı belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Hapis Cezası, kaçak kazı ve görevden alınma “ şeklindeki kesin sonucu olmayan bir dava ile gündeme oturdu. Bugün gerçekleşen meclis toplantısında da gündeme dair açıklamalarda bulunan başkan Yavaş ceza konusuna da değindi.

23. Uluslararası Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği Deprem Nedeniyle Bu Yıl Yapılmayacak

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Dünyaca ünlü Yağcıbedir halılarını ve yöre kültürünü tanıtmak adına gerçekleştirilen Uluslararası Yağcıbedir Halı Şenliği bu yıl yapılmayarak bütçe ve sponsorların desteği depremzedelerin yaralarını sarmak için kullanılacak.

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Üç İlçe Belediye Başkanı Deprem Bölgesindeki Çalışmaları Anlattı

Balıkesir’i Heyecanlandıran Proje: Ulus Kayak Merkezi

Doğal şehir ünvanlı Sındırgı ilçesinde turizm alanında yapılan projelere bir yenisi daha ekleniyor. Termal turizm alanında adından sıkça söz ettiren ve her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan Sındırgı ilçesi Ulus Dağı’nda hayata geçirilmesi planlanan “ Kayak Merkezi “ projesi Balıkesir genelinde büyük heyecan yarattı.

Sındırgı Belediyesi'ne Erişilebilirlik Belgesi

Balıkesir'de "Engelliler için erişilebilirlik seferberliği" sebebiyle "erişilebilirlik belgesi" almaya hak kazanan tek ilçe belediyesi Sındırgı Belediyesi oldu.

Balıkesir Kuzusunda Sındırgı Marka Değer Olacak

Coğrafi işaret tescili bulunan ve Türkiye genelinde en çok kıvırcık koyunun bulunduğu Balıkesir’in doğal şehir ünvanlı Sındırgı ilçesi hayvancılık alanında da marka değer olacak.

Altın Karınca Ödüllerinde Bu Yılda Sındırgı Yer Aldı

Belediyeciliğin Oscar’ı olarak nitelendirilen Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Ödüllerinde bu yıl da Sındırgı Belediyesi ödüle layık görüldü.

Sındırgı Uçan Halısıyla İstanbul’a Taşındı

İstanbul Yenikapı’da gerçekleşen Balıkesir’in 20 ilçesi ve marka değerleriyle birlikte birçok ürününün tanıtıldığı Memleket Buluşması “Balıkesir Tanıtım Günleri” kapsamında 100’ün üzerinde standın bulunduğu fuarda doğal şehir Sındırgı Yağcıbedir halıları, doğal ve yöresel ürünleri, hikâyeleri ile göz dolduruyor.

Yağcıbedir Uçan Halı Şenliğinin İlk Gününde Ekin Uzunlar Coşkusu

Hikâyelerle süslen Uluslararası Şenlik Ekin Uzunlar Konseri ile ilk gününü tamamladı. Şenlik 4 Eylüle kadar devam edecek.

Ekrem Yavaş Sındırgı’nın Gramofonunun Sesini Dünyaya Duyurdu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın, Avrupa Birliği ve Avustralya Büyükelçiliği’nin desteğiyle hayata geçirdiği toprak sanatı kursları ilçede bir kültürün daha yaşamasını sağladı. Alınan desteklerle açılan kurslarda ilçedeki vatandaşlara toprak sanatı eğitimi verildi.

Asırlık Sındırgı Panayırı Kapılarını 29 Ağustos’ta Açıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yıllardır süre gelen Kocakonak Panayırı kapılarını 29 Ağustos Pazartesi günü ziyaretçilere açıyor.

22. Uluslararası Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği Lansmanı Gerçekleşti

Sındırgı Belediyesi tarafından bu yıl 22. Kez düzenlenecek olan Uluslararası Yağcıbedir Uçan Halı Şenliği’nin lansman toplantısı bugün yapıldı.

AK Gençlerden Başkan Yavaş’a Ziyaret

Balıkesir geneli AK Parti Gençlik kolları başkanları Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Doğal Şehir Sındırgı EMİTT 2022’ye Damga Vuracak

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 9 -12 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü’nde iki yıl aradan sonra gerçekleşecek olan ’Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’e damga vuracak değerleri ile Balıkesir standında yer alacak.

Sındırgı’da İlçenin Çehresini Değiştirecek Çalışmalar Sürüyor

Turizm alanında son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve çağın şartlarına ayak uydurmaya çalışan Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalar hızla devam ediyor.