Elifnaz Akat Haberleri
SON DAKİKA

Elifnaz Akat Haberleri

ELİFNAZ TÜRKİYE’NİN YILDIZLARINDAN

Türkiye Satranç Federasyonu ve Türkiye İş Bankası’nın işbirliğinin 18. yıldönümünde dünya çapında başarılara imza atan satranç sporcuları bir araya getirildi. Bu iş birliğinin yıldönümü vesilesiyle ikinci kez 'Satrancın Yıldızları' etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe Balıkesir’in gururu ve Türkiye’nin satranç yıldızlarından olan Elifnaz Akat da katıldı.

Elifnaz Balıkesir’de Satrancın Kraliçesi

Satranca başladığı çok küçük yaşlardan itibaren başarı grafiğini sürekli yükselten ve adı artık hem Türkiye’de hem de Avrupa’da en önlerde yer alan Balıkesirli Elifnaz Akat 2023’e de şampiyonlukla başladı.

Balıkesir’in Satrançtaki Gururu Elifnaz’ın Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Okullar Satranç Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Elifnaz Akat’ı, Vali Hasan Şıldak makamında tebrik ederek bundan sonrası için başarılarının devamını diledi… 

Satranç’ta Balıkesirli Elifnaz Akat Avrupa Şampiyonu

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda 20-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda 16 madalya kazanan Türkiye, şampiyon oldu. Balıkesirli Elifnaz Akat kızımız da Altın Madalya ayarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Elifnaz Akat, Türkiye Satranç Şampiyonası'nda

Küçük yaşlarından itibaren satrançta yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Balıkesirli Elifnaz, Antalya Belek’te bir hafta devam edecek olan Türkiye Şampiyonasına katılıyor.