Etkinlik Haberleri
SON DAKİKA

Etkinlik Haberleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Eğitim Ailesinde Birlik ve Beraberlik Pekişiyor

Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi önemli değerleri vurgulayan bir zaman dilimi olan Ramazan ayında; bu değerleri pekiştirerek birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla eğitim ailesi ile yöneticileri bir araya getiren etkinlikler devam ediyor.

Mahalle Ligi Müsabakalarında Final Heyecanı

“İmkan Bizden Oynamak Sizden” sloganıyla her yıl düzenlenen Mahalle Ligi Finalleri, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlendi.

Kanla Sulanmış Toprak, Kuvâ-yi Milliye Şehrine Getirildi

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100'üncü Yılında Anadolu'dan Çanakkale'ye Projesi ile Çanakkale Şehitliği’nden alınan ‘Şehitlik Toprağı’ ve Türk Bayrağı Vali İsmail Ustaoğlu’na takdim edildi.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Seferberliği Sürüyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin kültür taşıyıcısı olan dilimizi iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle verimli bir şekilde sürdürülüyor.

“ Edremit Kitap Dostları “ Projesi Edremit’te başladı

Edremit İlçesinde bulunan tüm resmi ve özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği “ Edremit Kitap Dostları “ Projesi, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Şubat 2024 itibari ile başladı ve bu etkinlik 2024 Haziran sonuna kadar devam edecek.

ALTIEYLÜL’DE SİNEMA VE TİYATRO ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte 29 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında sinema ve tiyatro etkinlikleriyle Altıeylüllüler eğlenceli bir tatil geçirdi.

ALTIEYLÜL’DE ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte sinema-tiyatro ve buz pateni pisti etkinlikleriyle çocuklar unutulmayacak bir karne hediyesi ile yarıyıl tatilini dolu dolu geçiriyor.

ÇOCUKLAR ALTIEYLÜL’DE MUTLU

Altıeylül Belediyesi okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için dolu dolu etkinlik faaliyetleri hazırladı.

Yeter ki Okusun" Projesi Başarıyla Yürütülüyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda "Yeter Ki Okusun" projesi kapsamındaki etkinlikler; Karesi’de ve Altıeylül’de 18 okulda başarıyla yürütülüyor.

Çocuklar yarıyıl tatilinde eğlenceye doyacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem boyunca ders çalışan minikler için harika karne hediyeleri hazırladı. Karne gününden tatilin son gününe kadar Çocuk Köyü’nü ücretsiz kullanacak minikler; birbirinden güzel tiyatrolar ve atölyelerinde yer aldığı “Karne Etkinlik Haftası” programında eğlenceye doyacak.

ÇOCUKLARA EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ YÜCEL YILMAZ’ DAN

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dönem boyunca ders çalışan minikler için harika karne hediyeleri hazırladı. Karne gününden tatilin son gününe kadar Çocuk Köyü’nü ücretsiz kullanacak minikler; birbirinden güzel tiyatrolar ve atölyelerinde yer aldığı “Karne Etkinlik Haftası” programında eğlenceye doyacak.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Balıkesir'de Başarıyla Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan; öğrencilerin dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Balıkesir'de farklı etkinliklerle etkili bir şekilde sürdürülüyor.

ANNELER SPORA, ÇOCUKLAR OYUNA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla “Anneler Spora, Çocuklar Oyuna” projesini hayta geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

Altıeylül Gönüllere Dokunuyor

Altıeylül Belediyesi ev sahipliğinde Sabri Uğur Millet Kıraathanesi'nde gerçekleştirilen organizasyonda Altıeylül Sosyal Hizmet Merkezi yönetimiyle birlikte 'Eskiye Dair Her Şey' konulu etkinlik düzenlendi. ESKİLER HEP ANILARDA ESKİLER HEP KİTAPLARDA KALACAK

Başkan Deveciler Öğretmenleri Ziyaret Etti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Belediyesi'ne bağlı çocuk bakımevleri ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

ÇOCUKLAR GÜLMEKTEN GÖZ AÇAMADI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çocuklar ara tatili dolu dolu geçirsin diye düzenlediği Çocuk Etkinlikleri Şenliği’nde çocuklar gülmekten göz açamadı.

Öğrenciler Moral Depoladı!

Altıeylül Belediyesi sosyal etkinlikler kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğu spor etkinlikleriyle büyük beğeni topluyor. Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Altıeylül Belediyesi Gümüşçeşme halı sahasında ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de düzenlenen çeşitli yarışmalarda doyasıya eğlendiler. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler ara tatil öncesi moral depoladı.

Balıkesir Kızılay’dan Dolu Dolu Bir Hafta

Her yıl 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programlarında Kızılay’ın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri öğrencilere ve gençlere anlatılarak, Kızılay’a ve faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirildi.

Kitapların Kalbi İvrindi’de Atıyor

İvrindi Belediyesi’nce kültür sosyal etkinlikleri çerçevesinde “İvrindi Belediyesi Kitap Günleri” Etkinliği’nin bu yıl 3.sü gerçekleştiriliyor.

Yazar Hayati İnanç Güldürürken Düşündürecek

Karesi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Hayati İnanç’ı Karesililerle buluşturuyor. Hukukçu yazar İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren sohbetleriyle hayranlarıyla bir araya gelecek.

Sakarya İlkokulu'ndan 100. Yıla Coşkulu Kutlama

Sakarya İlkokulu, Cumhuriyetimizin 100. yılını Avlu Fatih Salonu'nda düzenlediği öğretmen ve öğrencilerle velilerin de katıldığı dolu dolu etkinliklerle coşkuyla kutladı.  

Edremit'Te Kızılay Haftası Kutlandı

Kızılay Haftası Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde etkinlikler ile kutlandı.

Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri 100. Yıl İçin Pedal Çevirdi

Balıkesir Üniversitesinde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Bisiklet Topluluğu öncülüğünde özel bir etkinlik düzenlendi. “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çağış Yerleşkesi Bayrak Sürüşü”  isimli etkinlik, çoğunluğu üniversiteli öğrencilerden oluşan katılımcılarla coşkuyla gerçekleştirildi.

Altıeylül’de 100. Yıl Coşkusu

Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri içerisinde yer alan Türkmen Tepe Yamaç Paraşütü etkinliği büyük ilgi gördü. Altıeylül'e bağlı Akçaköy'de yapılan etkinlikte Cumhuriyetin 100. Yılını gökyüzünde kutlandı.

Burhaniye’de Moğollar Rüzgarı

Türk müziğinin 55 yıllık çınarı Moğollar, sevilen şarkılarını Burhaniye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında söyledi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Burhaniye’de birçok etkinlikle kutlanırken, Moğollar konseri ile taçlandı.

Balıkesir’de 100. Yıl Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.