Fiyat Haberleri
SON DAKİKA

Fiyat Haberleri

Yücel Yılmaz, her yıl 10 bin konut inşa edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, BALTOK Sosyal Konutları ve BALKENT Konutları ile güvenli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Afetlere dirençli ve uygun fiyatlı sosyal konut projelerimiz, yılda 10 bin hemşehrimizi ev sahibi yapacak” dedi.

BALBUCKS, şehre yayılmaya devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ünü tüm ülkeye yayılan markası BALBUCKS, şubeleşmeye ve tüm şehre yayılmaya devam ediyor. 7’den 77’ye herkesin; muhteşem lezzetleri, nezih ortamı ve uygun fiyat politikası dolayısıyla tercih ettiği BALBUCKS’ın 3. şubesi Avlu Yaşam Merkezi’nde açıldı.

BalBucks’ın ikinci şubesi kampüste

Taze ve kaliteli ürünleri uygun fiyata öğrencilere sunan cep dostu BalBucks, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından BAÜN Çağış Kampüsü’ne açıldı. BalBucks’ın kampüste açıldığını duyan öğrenciler yine BalBucks önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ticaret Bakanlığı 'kapı önü menü' detaylarını anlattı

Ticaret Bakanlığı, işletmelerden gelen sorular üzerine, kafe ve restoranların önüne konulacak fiyat tarifelerinin uygulama detaylarına açıklık getirdi.

BAŞKAN YILDIZ’DAN FİYAT TARİFELERİ KONUSUNDA UYARILAR

Balıkesir Lokantacılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Yıldız bir basın toplantısı düzenleyerek, özellikle üyelerini yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞLARA PAZAR FİYATLARINI SORDUK...

????Balıkesir HaberTv Ekibi olarak vatandaşlara pazar fiyatlarını sorduk.. ‼️FİYATLAR YÜKSEK Mİ? ‼️PAZARCI ŞİKAYETÇİ.. ‼️VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ… ????Vatandaş fiyatları yüksek bulduğunu belirtirken, pazarcı bir şey kazanamadığını söyledi.

Başkan Yılmaz: ”Suya yüzde 15 İndirim kararı aldık!” 

BASKİ Genel Müdürlüğü Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı 1. Birleşiminde Meclis Balıkesir’in su fiyatlarıyla ilgili Başkan Yılmaz’dan indirim sözü geldi.

Serkan Sarı:” Üretici Zarar Ediyor Tüketici Ürünü Alamıyor”

AKP Tarım politikalarını eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Domatesin fiyatı tarlada yarı yarıya düştü. Tüketiciye gelene kadar da 20 kat arttı. Türkiye tarımı; doğru hedef, uygun araç, yeterli finansman, etkin tarımsal kamu yönetimi ve güçlü kooperatiflerle ayağa kalkar” dedi.

Ahmet Akın: Belediyelerimiz Öğrencilere Barınma İhtiyacı İçin Destek Verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yükseköğretim kurumlarında kayıt işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte üniversite öğrencilerinin bu yıl da barınma sorununu çözmek için sıkıntı yaşayacağına dikkat çekerek, “Kira fiyatlarının fahiş oranda arttığı bir dönemde belediyelerimiz barınma ihtiyacı için üniversite öğrencilerinin yanında olacak”

Serkan Sarı: "Besici Zorda, Vatandaş Darda"

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, karkas et dana ve kuzu et kesim fiyatlarındaki düşüşün artan maliyetlerle birlikte besici ve yetiştiricileri mağdur ettiğini, vatandaşların da artan fiyatlar yüzünden sofrasına et koyamadığını söyledi. CHP’li Sarı, “Üretici seçim öncesi fiyatlarının çok altında kalan kesim fiyatları ile artan maliyetler yüzünden zarar ediyor. Vatandaş ise enflasyonun altında ezilirken mutfağına et sokamıyor. AKP iktidarı da canlı hayvan ve karkas et ithalatına devam ediyor. Bu iktidar üreteni de tüketeni de aç ve açıkta bıraktı” dedi.

Kazdağları’nın Eteğinde Gurme Deneyimi

Kazdağları’nın eteğinde doğa ile iç içe ‘Onhann Gurme Güre Restoran’, güler yüzlü hizmeti, uygun fiyat politikası ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Edremit’in Güre Mahallesi’nde hizmete açıldı. Bu eşsiz restoranda, 150 TL'ye karışık ızgara tabağını deneyebilirsiniz.

Sigaralara 9 TL Daha Zam Takviyesi!

JTI BAT Philip Morris Şirketlerinden Yeni Zam Dalgası! Sigara fiyatları her geçen gün daha da pahalıya satılıyor. Enflasyonla beraber şirketlerden zam kararı gecikmiyor. JTI, BAT ve Philip Morris şirketlerine ait pek çok sigaraya 9 TL zam geleceği konuşuluyor. İşte Ağustos ayı güncel sigara fiyat listesi…

Fırıntaş Kafe, Koca Seyit Havalimanı’nda Açıldı

Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Fahiş Fiyat Artışı Ve Etiket Farkına Geçit Yok

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, il genelinde market ve fırınlarda etiket ve gramaj denetimlerini sürdürüyor. Marketlerde fahiş fiyat artışı ve etiket ile kasa arasındaki fiyat farklarını da kontrol eden Zabıta ekipleri ayrıca hijyen ve evrak denetimlerini de gerçekleştiriyor.

ALTIN NEREYE GİDİYOR. RECAİ GÜRCAN’DAN AÇIKLAMALAR…

Son dönemde sürekli artan altın fiyatları ne olacak? Bu soruyu Balıkesir Kuyumcular ve Mücevheratçılar Derneği Başkanı Recai Gürcan’a yönelttik. Recai Gürcan’ın açıklamaları şöyle:

Ahmet Akın:”Süt Üreticisine 11,5 TL Hayal Kırıklığı Oldu”

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Ulusal Süt Konseyi’nce 11,5 TL olarak açıklanan çiğ süt tavsiye fiyatının artan maliyetler altında ezilen üreticiler için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. 

Vatandaşlardan Balbucks’a Tam Not

7’den 70’ herkese; dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS vatandaşlardan tam not aldı.

Seçim Gazına Sıfır Fiyat Maaş Artışını Etkileyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; iktidarın 20 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında konutlarda ücretsiz yaptığı doğalgazı TÜİK’in enflasyon sepetine sıfır fiyat olarak yansıtmasının kamu çalışanları ve emeklilere 6 ay boyunca yapılacak ücret ödemesini negatif yönde etkileyeceğine işaret etti.

350 gramlık Fırıntaş Kare Pide 5 lira

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 5 Lira olarak belirledi. Vatandaşlar, Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Fırıntaş büfelerinden ulaşabilecek.

Enerji Maliyetleri Düşerken, Vatandaşın Faturasına Yansıyacak İndirim Yapılmadı

‘AVRUPA’DA DOĞALGAZ FİYATI YÜZDE 90 DÜŞTÜ; TÜRKİYE’DE İSE BİR KURUŞ İNMEDİ’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, geçtiğimiz yıl enerji faturalarında yaşanan artışın enflasyondaki artışı bile geride bıraktığına işaret ederek, “Soru önergemize yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; enerji maliyetlerinin düşmesi durumunda faturaların da düşeceğine işaret etti. Avrupa’da doğalgaz fiyatları son 7 ayda yüzde 90 oranında düşerken, Türkiye’de ise tek bir kuruş bile inmedi” değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal Medya Dolandırıcıları Yakalandı

Sosyal medya platformları üzerinden sahte hesaplar açarak piyasa değerinden daha düşük fiyata ürün ilanları vermek suretiyle oto yedek parça dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen kişiler düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Ahmet Akın’dan Çiğ Süt Fiyatlarıyla İlgili Değerlendirme

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, süt fiyatlarının arz-talep dengesi ile olması gereken seviyeye gelmesine rağmen uluslararası şirketlerin baskısı nedeniyle süt üreticisinin mağdur edildiğini, AK Parti iktidarının bakanlarının ise bu mağduriyete seyirci kaldığını öne sürdü.

Ahmet Akın; ‘Konutlardaki Doğalgaz Tarifesinde Derhal İndirim Yapılmalı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Avrupa’da doğalgaz fiyatlarının rekor kırdığı söylemiyle Türkiye’deki enerji fiyatlarındaki fahiş artışı savunan AK Parti iktidarının son altı ayda Avrupa bölgesinde fiyatların yüzde 84,25 oranında gerilemesinin ardından konutlarda derhal indirim yapması gerektiğine işaret etti. 

Edremit'te Market Denetimleri Devam Ediyor

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekipleri zincir marketlerdeki ürünlerde fiyat farkı ve son kullanma tarihi denetimlerini sürdürüyor.

BASKİ 4 Kalemde Su Fiyatlarını İndiriyor

Ak Parti Grup Başkan Vekili Birol Şahin bir açıklama yaparak su fiyatının dört kalemde indirileceğini söyledi. Şahin, BASKİ Genel Kurulu toplantısının bugün saat 18.00 de Büyükşehir Belediye Meclisi salonunda yapılacağını vurguladı.

Öğrencilere Konforlu Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğrencilerin konforlu ve uygun fiyat ile seyahat edebilmesi için KYK-Kampüs Hattındaki esnafla anlaşıp, otobüsleri Büyükşehir Belediyesi bünyesine kattı. Büyükşehir, şoföründen otobüs konforuna, otobüs sayısının yükseltilmesinden bekleme sürelerinin azaltılmasına kadar ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attı.

Ahmet Akın: Ayçiçeği Üreticisinin Durumu Vahim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, AK Parti iktidarının ayçiçeği üreticisini ortada bıraktığını söyledi. “Üreticinin durumu vahim” diyen Ahmet Akın, “Balıkesir ayçiçeği üreticisinin fiyatın 8 liraya kadar gerilemesi ile zarar ediyor. Ayçiçek üreten çiftçi resmen cezalandırılıyor” değerlendirmesinde bulundu.

CHP’li Akın: Elektrik Üretimindeki Doğalgaz Fiyatı Son 1 Yılda Yüzde 567 Zamlandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğalgaza yapılan zamma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Akın: Üretici Süt Fiyatının Güncellenmesini Bekliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ekonomik buhran ve enerji buhranı yüzünden çiftçilerin, süt üreticilerinin ve besicilerin artık nefes alamaz duruma geldiklerini söyledi. Ahmet Akın “Bittik, diyen süt üreticisinin sesini duyan bir iktidar yok. AK Parti iktidarı süt üreticisine krizden önce son çıkışı bile çok gördü. Çıkış yani çözüm, hemen seçim!” dedi.

Eczacılardan İlaç Fiyatları Kararnamesiyle İlgili Basın Açıklaması

Türk Eczacıları Birliği ve 54 Bölge Eczacı Odasının Başkanları ve yöneticileri ilaç fiyatları kararnamesiyle ilgili ortak basın açıklaması düzenledi.