Futbolcu Haberleri
SON DAKİKA

Futbolcu Haberleri

BALIKESİRSPOR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Balıkesirspor bugün öğleden sonra Adliye’ye giderek, eski Başkan Özgür Yılmaz ve futbolcu Tomislav Glumac hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Vali Şıldak'tan Bandırmaspor'a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Bandırmaspor’a antrenman tesisinde ziyarette bulundu. Spor kulübüne ziyaretiyle moral ve destek veren Şıldak, antrenman öncesi teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Yönetimden İlk Gol Kralı Nevzat Kırceylan’a Plaket…

Balıkesirspor dün akşam kendi evinde Kırşehirspor’la karşılaştı ve maçı genç futbolcu Emirhan Çakır’ın attığı golle 1-0 kazandı. Yönetim Balıkesirspor’un efsane futbolcularından Nevzat Kırceylan’ı bu maça özel olarak davet etti.

Birol Parlak ile Yeniden

İç transfer çalışmalarını sürdüren Balıkesirspor, 2 sezondur kulübün formasını giyen tecrübeli futbolcu Birol Parlak ile sözleşme imzaladı.

Balıkesirspor Altyapıdan 8 Futbolcuyla Yola Devam Etme Kararı Aldı

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon kadro planlaması kapsamında altyapıdan yetişen 8 futbolcuyla yola devam etme kararı aldı.

Balıkesirspor Vefa Gecesi...

Balıkesirsporlu Eski Futbolcu, Başkan ve Yöneticilerin Vefa Gecesindeki Duygu ve Düşünceleri...