Gazeteci Haberleri
SON DAKİKA

Gazeteci Haberleri

Balıkesir Büyükşehir’de İletişim Danışmanlığı’na Erdem Sevgi atandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı’na gazeteci Erdem Sevgi atandı.

Başkan Hasan Arslan, gazetecilerle bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede ki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Balıkesir basınına teşekkür etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü onuruna, Onhann Asya Termal Otel’de akşam yemeği programı düzenledi. Programda konuşan Başkan Yılmaz “Yaptığımız işlerin ardında hep siz varsınız. Kiminiz bizimle birlikte dolaşıyor, kiminiz ekran başında takip ederek haberlerimizi yazıyor.” dedi.

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

GAZETECİLER VE PROTOKOL ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Öğretmenevinde bir kahvaltı düzenledi.

Şarlatanlara Karşı İlkeli ve Dik Duruş Bekliyoruz

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü mesajında, sosyal medyadaki bilgi kirliliğine karşı tek güç kaynağının gazeteciler olduğuna dikkat çekerek 10 Ocakların bayrama dönüşmesi için sorumlu ve ilkeli gazeteciliğin desteklenmesini, iyiyle kötünün, güzelle çirkinin ayırt edilmesini beklediklerini hatırlattı.

Vali Ustaoğlu: “Gazetecilik Milletimizin sesi, vicdanıdır”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali İsmail Ustaoğlu; “Basın, demokrasinin ve toplum hayatının önemli ve etkili bir denetim organı olması sebebiyle, kamu düzeninin vazgeçilmez temel unsurlarından biridir” dedi. 

Gazeteci Olcay Özal Toprağa Verildi

Balıkesir Basın camiasının sevilen ismi ve fotoğrafçılık alanında sergileriyle şehrimizin de tanıtımına destek olan Olcay Özal 81 yaşında vefat etti. 

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 62. Yaşında

Balıkesir'de dönemin ildeki tüm gazetecilerinin bir araya gelerek kurduğu Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kuruluşunun 62 yılına ulaştı. 

“İşgalci İsrail Gazetecileri Öldürerek Gerçekleri Susturamaz”

İsrail eliyle işlenen, tarihin en büyük gazeteci katliamına ve İsrail Soykırımına direnen gazetecilere ithaf edilen ve internetten yayın yapan gazzete.com.tr özel bir ek yaptı.

CİHAN HAYIRSEVENER ŞEHİT EDİLİŞİNİN 14. YILINDA ANILDI

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Başkanı olan ve 14 yıl önce vurularak şehit edilen Cihan Hayırsevener ve vefat etmiş gazeteciler anısına BGC Basın Müzesi bahçesinde bir anma programı yapıldı.

AHMET NAMLI ALTIEYLÜL'E ADAY ADAYI

Balıkesir basınının tanınmış isimlerinden, Gazeteci/Yazar Ahmet Namlı Cumhuriyet Halk Partisi'nden Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Erdekli Gazeteci Ertan Vefat Etti

Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyesi Yaşar Mehmet Akif Ertan vefat etti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ertan, ani bir rahatsızlık sonucu getirildiği Balıkesir'deki özel hastanede yaşamını yitirdi. 

Kazak Gazeteciler Karesi Atatürk Evi'nde

Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfının bu yıl ikincisini düzenlediği organizasyon dahilinde Balıkesir'de bulunan Kazakistanlı gazeteciler, Karesi Atatürk Evi'ni gezdiler.

AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığı için ilk aday; Gazeteci Özcan

Ankara’nın duayen gazeteci ve yazarlarından Bigadiç Yolbaşı Mahallesinden Sadullah Özcan AK Parti Bigadiç Belediye Başkanlığına ilk müracaat eden kişi oldu. 

ÇETİN BAYIRLIGİL 5 BİN LİRAYI ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE BAĞIŞLIYOR…

Kasım ayı içinde Emeklilere verilecek olan 5 bin lirayı almayacağını belirten eski gazeteci Çetin Bayırlıgil, emekli olduğunu ve verilen bu 5 bin lirayı Şehit Aileleri Derneğine bağışlayacağını söyledi. Bayırlıgil, “Vatan sağolsun gerisi teferruattır” dedi.

WFPA Balıkesirli Gazetecileri Kazakistan'da Ağırladı

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Derneği ve Dünya Yabancı Basın Birliği’nin (WFPA) projesinde Balıkesirli Gazeteciler Almatı'da…Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, Yerel Gazete sahipleri ve temsilcileri programa katılım sağladı.

BGC:"Gazeteciler Şamar Oğlanı Değildir"

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi imtiyaz sahibi Doğan Doğan, Ayvalık yolundaki bir trafik kazasını haberleştirdiği sırada sözlü ve fiili saldırıya maruz kaldı. Otomobilinde de hasar oluşan Doğan Doğan'a yönelik saldırının güvenlik görevlileri önünde gerçekleşmesi düşündürdü. 

BALIKESİR'İN MEYDANI GAZETECİ AZİZ HAN BALIKESİR HABER TV'DE

BALIKESİR'İN MEYDANI GAZETECİ AZİZ HAN BALIKESİR HABER TV'DE

Ramazan Demir:” “Basın meslek yasası şart oldu”

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Türk basınında sansürün kaldırılışının 115. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Mustafa Canbey:” Gazetecilerin meslek ahlakını gözetmeleri önemlidir” 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kendisi de gazeteci kökenli bir milletvekili olan Canbey, yayınladığı mesajla tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Vali Şıldak:” Gazetecilik Kamu Hizmetidir”

24 temmuz gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Şıldak gazeteciliğin, kamu hizmeti olduğunun bilinciyle meslek ilkeleri çerçevesinde toplumu doğru, tarafsız olarak bilgilendirmek için çaba göstermek olduğunu vurguladı

Gazeteci Aziz Han: ”TURAN ÇÖMEZ TEK KALE OYNAMASIN, GELSİN TARTIŞALIM”

Balıkesir Haber TV’de Genel yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca’nın hazırlayıp sunduğu Balıkesir’in Meydanı programına katılan tecrübeli gazeteci Aziz Han İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’e seslendi. Kendi geliştirdiği bir yöntem ve kendine yakın televizyonlarda Turan Çömez’in sürekli konuştuğunu ve tek kale oynadığını vurgulayan Aziz Han: “Gelsin bu programda Balıkesir başta olmak üzere her konuyu tartışalım” dedi… Biz de Balıkesir Haber TV olarak, Turhan Çömez’i konuk olarak görmek istediğimizi buradan duyuruyoruz…

Darbecilere Meydan Okuyan Manşetler Sergilendi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, “15 Temmuz Balıkesir Manşetler Sergisi” düzenledi.  BGC Başkanı Ramazan Demir, "Türk Basını, şanlı direnişin ve kazanılan zaferin önde kahramanlarından biridir. Özgür basının ve haber alma hürriyetinin kıymetini bilelim, hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

BALIKESİR'İN MEYDANI YENİ BÖLÜM

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI RAMAZAN DEMİR BALIKESİR'İN MEYDANI PROGRAMINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİYOR.

Ak Parti Kurmayları Cemiyeti Ziyaret Etti

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, milletin içinden milletin talep ve beklentilerinden doğan bir dava hareketi olarak sivil toplumla birlikte Türkiye yüzyılını şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

MHP KARESİ MECLİS ÜYESİ GÖKTUĞ ŞEREMETLİ İFTAR VERDİ

Balıkesir’de Ülkücü camianın duayen ismi olan, gazeteci yazar Sıtkı Şeremetli’nin oğlu MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli işyeri Gökşer Otomotiv önünde iftar verdi. Şeremetli ailesinin akrabaları, dostları ile siyaset, basın ve iş dünyasının katıldığı iftar samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrası misafirler duygu ve düşüncelerini Balıkesir Haber TV’de dile getirdiler…

Esin Balıbek CHP’den Milletvekili Aday Adayı

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı, gazeteci ve 2019 CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı olan Esin Balıbek, bugün CHP İl Binasında 28. Dönem Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Esin Balıbek basın mensuplarına ve katılımcılara, düşünce ve hedeflerini paylaştı.