Gençler Haberleri
SON DAKİKA

Gençler Haberleri

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, BALIKESİR’İ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ilimizi ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kaz Dağları’nın eteğinde, doğadan güç alan gençlerimizin mekanında bulunduğunu ifade ederek, Edremit Gençlik Merkezi’nde, gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerimizin görüş ve taleplerini dinledi. Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Eray, ‘Dinkçiler gençleri isteyecek, Mesut abiniz yapacak.’

Selimiye mahallesinde iftar programına katılan Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Selimiyeli vatandaşlara yeni bir sosyal tesis sözü verdi. Eray, Teravih namazı sonrası coşkuyla karşılandığı Dinkçiler Mahallesi’nde ise gençleri kırmadı, müzik okulu ve halı saha sözü verdi.

Eray: "Altıeylül’e Gençlik Etüt ve Spor Merkezi kazandıracağız"

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, gençler için hayata geçireceği projeler hakkında bir açıklamada bulundu.

Başkan Yılmaz, Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendi paylaşımını repost ederek sahura davet eden üniversitelileri kırmadı. Gençler, kendilerine elleriyle kahvaltılık ekmek ve sahur sofrası hazırlayan Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek yine beklediklerini dile getirdi.

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

GSB Yurtlarında Ramazan Coşkusu yaşanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte GSB Yurtlarında kalan gençlere yönelik, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinin paylaşıldığı “GSB'de Ramazan” İftar Programları ile faaliyetlerine devam ediyor.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

ERAY, “GENÇLER İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Gençlerin Geleceğine Şekil Veriyor

Balıkesir Gençlik Merkezinde, Kariyer Planlama, CV ve Motivasyon Mektubu Yazma Becerisi ve Etkili Linkedin Kullanımı, Mülakat Teknikleri, İş ve Staj İmkanları, Geleceğin Meslekleri ve Becerileri, Tasarım Odaklı Düşünme ve İnovasyon modüllerinde eğitim alan gençler, gerçekleştirilen sertifika töreninde katıldıkları programdan güzel kazanımlar edindiklerini, gelişimlerine büyük katkı sağladıklarını dile getirip, teşekkür etti.

"GENÇLERİMİZE YATIRIM, GELECEĞİMİZE YATIRIM"

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz'ın "Spor Kenti Balıkesir" vizyonu ve liderliğiyle gençlerin geleceğine destek ve katkı sunmak için yatırımlarını sürdürüyor. Edremit Gençlik Merkezi, 35 farklı branşta ücretsiz kültürel, sanatsal ve eğitim programları ile binlerce gencin gelişimine katkıda bulurken, spor alanında da önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor.

Karesi'de Gençlere Özel Önem

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarının süreceğini söyledi. 

BÜYÜKŞEHİR’İN HARCADIKÇA KAZANDIRAN UYGULAMASI ‘SOSYO BALIKESİR’

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

NE10’un genç beyinleri mezun oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi, geleceği kodlayacak gençleri mezun ediyor. Genç beyinler sertifikalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın elinden aldı.

UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…

Gençler Sabah Namazında Buluşuyor etkinliği çerçevesinde, tüm ilçelerimizde gençlerimiz ve personellerimizin yoğun katılımıyla, 06 Şubat Deprem Şehitlerimiz İçin Dua Vakti programı gerçekleştirildi.

SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi yapıldı

Başkan Yılmaz, gençlerin turnuva heyecanına ortak oldu

Vizyoner belediyecilik anlayışıyla gençlerin ilgi ve ihtiyaç duyduğu alanları Balıkesir’e kazandıran Genç Başkan Yücel Yılmaz, DGM’de gerçekleştirilen FIFA 2024 ve VALORANT Turnuvalarında gençlerin heyecanına ortak oldu. Esporun kalbinin attığı turnuvada gençler kendileriyle ilgilenen ve ziyaret eden Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yavaş Ankara’dan Eli Boş Dönmedi. Gençlik Projeleri Devam Ediyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Gençlik yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş gençlerin eğitimine katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak, ülkesine bağlı bireyler olarak yetişmesini sağlamak, nezih alanlarda vakit geçirebilmelerini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MOD10, Edremitlilere müzik ziyafeti yaşattı

MOD10 Gençlik Orkestrası’nın ilk konserini oldukça beğenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, verdiği sözü tutarak turne düzenledi. Bu kapsamda Edremit’te sahne alan gençler, seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

BAŞKAN ORKAN GENÇLERLE BİRARAYA GELDİ

7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Dijital Gençlik Merkezi (DGM)’de oyuncu gençlerle buluştu. Başkan Orkan, tesisi Balıkesir’e kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da teşekkür etti.

BalBucks’un kuyruğu Ankara’ya uzandı

Türkiye’de iyi bir marka değerine ulaşan ve gençlerin çokça ilgisini çeken BalBucks, Ankara ATO Congresium’da stant açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın sosyal medyada “Gençler BalBucks Ankara’da” paylaşımı üzerine gençler soluğu BalBucks’ın önünde aldı.

KARESİ’DE YENİ PARKLAR YAPILIYOR

Karesi Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelerini yapabileceği, sosyalleşeceği ve yetişkinlerin vakit geçirebileceği alanlara yenilerini ekliyor. Toygar Mahallesi 297. Sokak’ta bulunan yeşil alana inşa edilen parkta sona gelinirken, Başkan Dinçer Orkan çalışmaları inceledi.

Gençlik Hizmetleri Faaliyetleri Yarınlara Yön Veriyor

İl Müdürlüğümüz tarafından gençlerimizin geleceğine ışık tutmak, sosyal iletişimlerini desteklemek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına birçok çeşitli proje ve çalışma Gençlik Hizmetlerimiz kapsamında yürütülmeye devam etmektedir.

“GENÇLERİMİZLE GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ”

Altıeylül Belediyesi gençlerin eğitimlerini her alanda desteklemeye devam ediyor. Belediye tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan açık lise ve mezun 50 öğrenci üniversite hazırlık kurslarında eğitim-öğretim görüyor.

Balıkesir’de İmzalar Gençler Ve Sporcular İçin Atıldı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İl Milli Eğitim ile Balıkesir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü arasında ‘Gençlik ve Spor Faaliyetlerinde Kurumlar Arası İş Birliği Protokolleri İmza Töreni ve Sporcu Eğitim Merkezi Malzeme Dağıtım Programı gerçekleştirildi.

Karesi’de Çocuk ve Gençlere Özel Önem

Karesi Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelerini yapabileceği, sosyalleşeceği ve yetişkinlerin vakit geçirebileceği alanlara yenilerini ekliyor. Semt spor sahaları ve çocuk oyun alanlarının yapımları sürüyor.

BALBUCKS İKİNCİ ŞUBESİNİ AVLU’YA AÇIYOR

Gençlerin, fenomenlerin ve ünlülerin uğrak noktası haline gelen BALBUCKS’ın ikinci şubesi, Avlu Yaşam Merkezi’nde açılacak. Başkan Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen BALBUCKS kafeler, yoğun istek üzerine ilerleyen zamanda 20 ilçenin tamamında şubeleşecek.

Balıkesir Yurtlarında Projeler Aktif Olarak Uygulanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençler için ders dışı zamanlarını olumlu bir şekilde değerlendirmek, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gösterebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını arttırmak amaçları doğrultusunda yürütülen birçok çeşitli proje Balıkesir Yurtlarında aktif olarak uygulanıyor.

GENÇLER DGM DE KLAVYELERİ AĞLATTI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi (DGM)24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel, ara tatilde 110 Bin Türk Lirası ve 10 Bin Türk Lirası ödül havuzu bulunan FİFA 2023 ve VALORANT turnuvası düzenledi.