Haber Haberleri
SON DAKİKA

Haber Haberleri

HAKAN AFŞİN ARICAN PROJELERİNİ BALIKESİR HABER TV’YE ANLATTI

Altıeylül’den İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Hakan Afşin Arıcan, yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

MESUT ERAY BALIKESİR HABER TV’Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Mesut Eray Haber Müdürü Şükran Burunsuz’un sorularını cevaplayarak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Selman Hasan Arslan'dan İşçiye Veda Zammı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan belediye işçileriyle Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Müjdeli haberi işçiye kendisi veren Başkan Arslan, emekçilerin maaşlarına rekor zam yaptı.

Ören Plajında Yapılan Beton Set Yıkıldı

Geçtiğimiz günlerde Basın ’da çıkan haberlere kayıtsız kalmayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören Sahili, Paprika Beach işletmesinin önünde yapılan ve kıyı kenar çizgisinde bulunan alana izinsiz olarak yapılan beton setlerin tamamı için yıkım talimatı verdi.

Balıkesir’de Trafik Kazası, Ölü Ve Yaralılar Var

alıkesir’de yapımı yılın hikayesine dönüşen Balıkesir-Dursunbey yolundan üzücü bir haber daha geldi. Kepsut Cezaevi gardiyanlarını taşıyan servis ile bir otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Başkan Yılmaz, Balıkesir basınına teşekkür etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü onuruna, Onhann Asya Termal Otel’de akşam yemeği programı düzenledi. Programda konuşan Başkan Yılmaz “Yaptığımız işlerin ardında hep siz varsınız. Kiminiz bizimle birlikte dolaşıyor, kiminiz ekran başında takip ederek haberlerimizi yazıyor.” dedi.

MHP’DEN BALIKESİR HABER TV’YE 10 OCAK ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Yönetiminden İrfan Bilgen ve Erhan Yırcalı ile birlikte Balıkesir Haber TV’ye, 10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle bir ziyarette bulundular.

Başkan Kula Ekonomik Gelişmeleri ve Balıkesir’i Anlattı

Ekonomi'de son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair haberler veren Bloomberg HT'de bugün Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula canlı yayında konuk oldu.

Doç. Dr. Eyüp Avcı Balıkesir Haber TV’de

27 Aralık 2023 Çarşamba Günü Saat 21.00’de Balıkesir Haber TV’de Canlı Yayında Soruları Cevaplayacak…

BALIKESİR HABER TV’DEN VALİ USTAOĞLU’NA ZİYARET

Balıkesir Haber TV imtiyaz sahipleri Sıtkı Şeremetli ve Ramazan Karaca Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na bir ziyarette bulundu

Uzmanlar “Görülmeyen Yaralar” Konusunu Anlattı  

  Balıkesir Haber TV’de yaptığı programlar ve gazetelerde yazdığı makalelerle şehrimiz sağlığına önemli katkılar sunan Uzman Fizyoterapist Özden Certel’in moderatörlüğünde düzenlenen Panelde Balıkesir’deki intihar vakaları anlatıldı. 

AHMET AKIN'I VATANDAŞA SORDUK

BALIKESİR HABERTV ekibi olarak, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ı Balıkesir'li vatandaşlara sorduk. Balıkesirl'i vatandaşlar AHMET AKIN ile ilgili neler söyledi. Video haberimizde...

HASAN BİTMEZ VEFAT ETTİ…

Meclis Kürsüsünde yaptığı konuşmadan sonra kalp krizi geçirmişti;

Yiğit Müdür Balıkesir Haber TV’de.

Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

İvrindi Yatırımcıların Tercihi Oluyor

Önceki süreçte “İvrindi Sanayi anlamında adından söz ettirecek” başlığı ile haberlere konu olan İvrindi‘de, Başkan Yusuf Cengiz’in öncülüğünde sanayileşme anlamında somut adımlar atılmaya başladı.

Göktuğ ŞEREMETLİ Balıkesir Haber TV'ye konuştu.

Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesi Cumhur İttifakının aydınlık siyaseti ile kaldırılacaktır. 31 Martta beceriksiz muhalefet Balıkesir'de ve Türkiye’nin her bölgesinde en ağır mağlubiyet ile tanışacaktır. YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR…31 MART'TA MHP'NİN VE CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEKTİR… PKK'nın uzantısı HEDEPE ile işbirliği yapanlar. Yönettikleri Belediyelerde çalışanların maaşını bile ödeyemeyenler Balıkesir halkından hangi yüzle oy isteyeceklerdir?

SARI ‘ÇALIŞMA BAKANI EKONOMİK KRİZ ORTAMINDAN BİHABER’

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a tepki gösterdi.

BAŞKAN AYDEMİR:” TEŞKİLAT OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Mehmet Aydemir, Kendisine hayırlı olsun ziyaretine giden Balıkesir Haber TV’ye bir açıklama yaparak; hem başkanlık sürecini hem de önümüzdeki yerel seçimleri değerlendirdi.

VATANDAŞLARA PAZAR FİYATLARINI SORDUK...

????Balıkesir HaberTv Ekibi olarak vatandaşlara pazar fiyatlarını sorduk.. ‼️FİYATLAR YÜKSEK Mİ? ‼️PAZARCI ŞİKAYETÇİ.. ‼️VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ… ????Vatandaş fiyatları yüksek bulduğunu belirtirken, pazarcı bir şey kazanamadığını söyledi.

BİROL ŞAHİN: ”AK PARTİ’DE HİÇ GÖREV TALEP ETMEDİM”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca ile bir süre sohbet eden Şahin, gündemle ilgili olarak da kısa bir açıklamada bulundu. Şahin, Ramazan Karaca’nın yerel seçim ve adaylıklar konusundaki sorusuna: ”Ben yıllardır Ak Partideyim hiçbir zaman görev istemedim” dedi.

Atletizmin İki Efsanesi Buluştu

Türk atletizminin iki efsane ismi Milli Maratoncu Olimpiyat 4.sü İsmail Akçay ve Yüksek Atlamacı Balkan Şampiyonu Ekrem Özdamar yıllar sonra bir araya geldiler. Önce Plevne Mahallesinde bulunan İsmail Akçay Parkında buluşan ve heykelin önünde bir hatıra fotoğrafı çektiren iki şampiyon çok eskiye dayanan tanışıklıkları olduğunu söylediler. İkisi de Balıkesirli olan ve isimlerini tarihe yazdıran Akçay ve Özdamar Balıkesir Haber TV’de Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın konuğu olarak hem nostalji yaşadılar hem de sportif geçmişlerini anlattılar. 

Rona Yırcalı’dan Balıkesir Haber Tv’ye Ziyaret

Şehrimizin ve Türkiye’nin önemli sanayici ve iş adamlarından, BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı bu sabah saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Şeremetli Ailesinde Torun Sevinci

Balıkesir Haber TV ortağı ve Balıkesir Meydan Web Sitesi sahibi Sıtkı Şeremetli'nin kızı Gökçen Şeremetli Kasap ile Koray Kasap'ın bir oğlu dünyaya geldi

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Parlak Balıkesir Haber Tv’yi Ziyaret Etti…

Balıkesir Basın İlan Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

KARAAĞAÇ;”YURTDIŞINDA DAHA ÇOK SÖZ SAHİBİ OLMALIYIZ”

Önceki Dönemde İsviçre Türk toplumu Genel Başkanı olarak Zürih’te önemli çalışmalara imza atan Balıkesirli girişimci Levent Karaağaç Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

İRFAN BİLGEN BALIKESİR HABER TV

İRFAN BİLGEN BALIKESİR HABER TV

EVİNDE ÖLÜSÜ BULUNDU

Marmara İlçesi Çınarlı Mahallesi mezarlık yolunda evi bulunan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan R.Ç.Ç isimli kişinin kapısı Jandarma ve İtfaiye ekipleri tarafından açıldı. İçeriye girildiğinde şahsın yerde yüzüstü yattığı görüldü.. Sağlık görevlileri tarafından yapılan tetkikte kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Jandarma ve adli makamlar soruşturma başlattı.