Hakem Haberleri
SON DAKİKA

Hakem Haberleri

Başkan Yılmaz "Ayrım yapmadan tüm sporculara destek olduk" 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Amatörün geleceği, Büyükşehir’in desteği” temalı programda; amatör spor kulüp yöneticileri, sporcular, antrenörler ve hakemler ile bir araya geldi. Ahde vefa ödüllerini takdim edildiği programda, Balıkesir’de spora yapılan yatırımlara gıptayla bakıldığı ve Avrupa’da Balıkesir’in adının sıkça anılmaya başlandığı vurgulandı. 

ALTIEYLÜL'ÜN GURURU OLDU

Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi Altıeylül'den

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı

'Türk futbolunun kara gecesi' dün akşam Ankara'da oynandı. Hakem Halil Umut Meler'e saha ortasında saldırı gerçekleştiren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

BAÜN Mimarlık Fakültesi “Karesi Mimarlık Dergisi” Yayın Hayatına Başladı

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi bünyesinde kurulan Karesi Mimarlık Dergisi, uluslararası hakemli e-dergi olarak ilk sayısıyla birlikte yayın hayatına başladı.

Teknik Direktör Balcıoğlu:” Bu Maçın Hikâyesini Hakem Değiştirdi”

Balıkesirspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 19. Haftasında kendi evinde oynadığı ve 3-0 mağlup olduğu Vanspor maçı sonrasında Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Vanspor Maçının Hakemi Alim Kandemir’e Büyük Öfke

Balıkesirspor’un ilk devrenin son maçında karşılaştığı Vanspor maçı sonrası hakem Alim Kandemir’e büyük tepki ve öfkeli açıklamalar geldi.