Hasan Avcı Haberleri
SON DAKİKA

Hasan Avcı Haberleri

ALTIEYLÜL’DE 100 BİN TON GERİ DÖNÜŞÜM DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Altıeylül Belediyesi bünyesine kazandırmış olduğu 2 adet sıfır atık, 2 adet de katı atık toplama aracıyla filosunu güçlendirdi. Altıeylül’ün daha temiz ve çevreci bir ilçe olması için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Bünyemize kazandırmış olduğumuz 4 adet yeni araçla sıfır atık çalışmalarımızı daha da hız kazandıracağız” dedi.

ALTIEYLÜL’Ü BALIKESİR’İN 1 NUMARALI İLÇESİ YAPACAĞIZ

Göreve geldiği 6,5 yıl süre zarfı içerisinde Altıeylül’e kazandırılan eserler vatandaşların beğenisini topluyor. Eser ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “6,5 yıl içerisinde Altıeylül’e kazandırdıklarımız vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Altıeylül’ü Balıkesir’in 1 numaralı ilçesi yapmak konusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

HASAN AVCI ATEŞİ TÜM ALTIEYLÜL’Ü SARDI!

Bağımsız olarak çıkmış olduğu yolda Hasan Avcı’ya “Tek kalır, kimse inanmaz, kimse yanında olmaz, dolaştığı mahallelerde kimse desteklemez, kar gibi erir gider” dediler. Bunu diyenlere inat; Balıkesir’de ikinci tarihi yazacak olan Hasan Avcı’ya destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

ALTIEYLÜL’DE 31 MART’TA TARİH TEKERRÜR EDECEK

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “Allah’ın izniyle 31 Mart’ta güçlü bir destekle 1968’de Balıkesir tarihine kazınan o hadise yeni bir destanla Altıeylül’de yeniden vücut bulacak. Yeniden hayat bulacak ”dedi.

ALTIEYLÜLLÜ VATANDAŞLAR: “BU SEVDA BİTMEZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına 1. Gündoğan Mahallesi’nde devam etti. Gündoğan Mahalle sakinleri açmış oldukları pankartlarla destek verirken hep bir ağızdan “HASAN AVCI BAŞIMIZIN TACI, BU SEVDA BİTMEZ” diyerek desteklerini ifade ettiler.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Hasan Avcı Sütlüce'de

Coşkulu, heyecanlı, içten, samimi duygularla Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya destek veren Sütlüce Mahalle sakinleri sloganlarla, meşalelerle Hasan Avcı’ya yanındayız mesajı verdi.

ÇOCUKLAR MUTLU ALTIEYLÜL MUTLU

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Altıeylül'de çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli. 19 Ocak tarihinde başlayan ve okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklarımızın aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak için Altıeylül'de bir ilki gerçekleştirdik. Buz Pateni Eğlencesi ile doyasıya eğlenen ve ilk defa paten kayma şansı bulan çocuklarımız güzel zaman geçirdi. 12 Mart tarihinde son bulan Buz Pateni Eğlencesine bu zamana kadar 20 bin kişi katılım sağladı" dedi.

Hasan Avcı: ''Desteklerinizi Bekliyorum.''

Her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanan ve Altıeylül'ün çehresini değiştiren Hasan Avcı'ya destek gün geçtikçe artıyor.

HASAN AVCI: “SİZLERİN DESTEĞİYLE 31 MART’TA İLK BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, “İnşallah sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız. Ardından Ramazan Bayramıyla ikinci bayrama kavuşacağız”dedi.

HASAN AVCI’YA SEVGİ SELİ

Altıeylül’den Bağımsız olarak çıkmış olduğu Belediye Başkanlığı yarışında her gittiği mahallede ayrı bir sevgi ve coşkuyla karşılanan Hasan Avcı’ya destek her geçen gün artmaya devam ediyor. Bereketli’de mehter takımı ile karşılanan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’ya vatandaşlar büyük destek verirken, dualar ve tekbirlerle kurban kesildi.

“ALTIEYLÜL’DE DESTAN YAZACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çandır-Balıklı-Köylüköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Avcı, “Bu güzel buluşmada her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

"ALTIEYLÜL'DE DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı; gece gündüz sahada olurken, bir yandan da devam eden projelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Hasan Avcı'ya Destekler Devam Ediyor

Altıeylül için ‘DAHA BİTMEDİ İŞİMİZ ÇOK’ diyen Hasan Avcı Altıeylül’de yaşayan vatandaşlar tarafından destek almaya devam ediyor. Vatandaşlar, “Başkanım seni tekrar Altıeylül’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Seninleyiz. Yanındayız” dedi.

Hasan Avcı Altıeylüllülere Teşekkür Etti

Altıeylül Belediye Başkanı ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Avcı, “Bağımsız olarak çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımız; sizin desteğiniz bizleri motive ediyor. Anlıyoruz ki Altıeylül’e daha çok yapacak işimiz var.” dedi.

“SİZİN DESTEĞİNİZ BİZLERİ MOTİVE EDİYOR”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

“Hemşehrilerimizle Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz Var”

2017 yılından buyana Altıeylül Belediye Başkanlığı görevini yürüten mevcut Belediye Başkanı Hasan Avcı, geçtiğimiz hafta Altıeylül'den bağımsız belediye başkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kuruluna başvurusunu gerçekleştirmişti.

HASAN AVCI BASIN TOPLANTISIYLA ADAYLIK SÜRECİNİ BAŞLATTI

Alıtıeylül Belediye Başkanı iken Ak Partiden aday gösterilmeyen Hasan Avcı bağımsız olarak Belediye Başkan adayı olacağını duyurmuştu.

TOMRUK KAFE ALTIEYLÜL’E ÇOK YAKIŞACAK

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı seçildiği günden bugüne kadar yapmış olduğu projelerle Altıeylüllülerden tam not alıyor.

ALTIEYLÜL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Balıkesir’in parlayan ilçesi Altıeylül’ün Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın hayata geçirmiş olduğu projeler göz dolduruyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

POLİS AKEDEMİSİ’NDE MEZUNİYET HEYECANI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Polis Akademisi’nin mezuniyet törenine katıldı.

Başkan Avcı: “Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır”

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Onurlu bir mesleği icra eden öğretmenlerimizi Sabri Uğur Millet Kıraathanesi’nde misafir ettik.”

ALTIEYLÜL’ÜN VİZYON PROJELERİ VALİ USTAOĞLU’NDAN TAM NOT ALDI

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı tarafından Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin’e Altıeylül Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği ve planlanan projelerle ilgili sunum yapıldı.

Başkanlar Büyükşehir ve Altıeylül'ün Ortaklaşa Çalışmalarını İnceledi

Altıeylül’de yollar daha konforlu oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül ve Büyükşehir Belediyelerinin birlikte yaptığı Baruthane Caddesi ile Yıldız Mahallesi Hastane Caddesi ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Rüzgâr Caddesi’nde ki yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

HASTANE İLE BARUTHANE CADDESİ’NE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi işbirliğinde, deforme olan Altıeylül İlçesi’ndeki Hastane Caddesi ile Baruthane Caddesi sıcak asfalt serimi ile yeniden güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Başkan Yücel Yılmaz ile Başkan Hasan Avcı çalışma yürütülen caddelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

Altıeylül’ün Cazibe Merkezi Olacak

Altıeylül Belediyesi çalışıyor, Altıeylül yeni hizmet binasına kavuşuyor. Vatandaşlara hizmet götürmenin gayretinde olan Altıeylül Belediyesi, kentin ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Altıeylül’e değer katacak projenin temel açma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Karatepe’de yapılacak olan Altıeylül Belediyesi Hizmet Binası çalışmalarını yerinde inceledi. Saat 21.40’da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan Avcı, çalışanlarla sohbet edip onlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Atatürk Yaşam Kompleksi 7’den 70’e Herkese Hitap Ediyor

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e yakışan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Seçildiği günden bugüne kadar Altıeylül’ü daha yaşanabilir ilçe yapma yolunda emin adımlarla yürüyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'nın projeleri bir bir hayata geçiyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yaptı

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: ”İnsanlığa hizmet etmenin en güzel yollarından bir tanesinin vakıf olduğunu ecdadımız keşfetmiş ve asırlar boyu milletimize eserler kazandırmıştır. Bu düsturla hareket eden Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katımlılarından dolayı Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı 21. ve 22. dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, YDV Balıkesir Şube Başkanı İsmail Özgün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yapacakları değerli çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz.”